Arkadaşlar ben intersport adlı mağazadan bir koşu ayakkabısı aldım.Mağazada denediğimde gayet rahattı sadece yanları sıkıyordu.Sonrasında depodan sıfır getirdiler onu aldım.Yarın oldu.Ayakkabıyla dışarıya çıktım ve başparmağım fena derecede ağrıdı.Araştırdığıma göre koşu ayakkabısında başparmakla ayakkabının ucu arasında 1 numara olması gerekiyormuş.Alalı bugünü sayarsak 2 gün oluyor ama neredeyse giymedim.Sadece 2 saat giydim.Ayakkabı açılır mı? Yolsa yanlış numara mı almışım?Bir de internette bağlama yöntemi gördüm.Tam benim sıkan kısmı açıyormuş. Uff çok kararsızım.İade alırlar mı?Ayakkabıda bir gram toz yok.
Bu arada baş parmağımın ucu sıkmıyor tam üstü.Yani ucunun üst kısmı tırnak kısmı. Ayakkabının ucunun üstü biraz ince olduğu için baş ğarmağımı kaldırdığımda hafif belli oluyor(Belki alakası vardır).
geri almama hakları var
İnternet üzerinden satın almış olsaydınız hiçbir gerekçe göstermeden cayma hakkınızı kullanarak 14 gün içerisinde iade edebiliyorsunuz ancak türketicinin korunması hakkında kanun aynı hakkı mağazadan alındığında tanımıyor.
Tabi mağazayla konuştunuz mu bilmiyorum ama ayakkabı gerçekten temizse, giyilmediği belliyse genelde büyük firmalar sorun çıkartmadan farklı numarayla değişim yapıyorlar.