Şimdi Ara

Aydın-Ankara Güzergahı Yol durumu-Tavsiyeleriniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
10.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu gece Allah izin verirse Aydın'dan Ankara'ya yola çıkıyorum

Güzergah olarak

Aydın-Denizli-Dinar-Afyon güzergahından gitmeyi düşünüyorum.

Daha önce araç ile hiç gitmedim yol tavsiyeniz varsa önerilere açığım.

Ayrıca yol durumları nasıl kar,buz v.s var mı şu sıralar bu güzergahta ben yine de her ihtimale karşı kar zinciri alacağım yanıma

Yol esnasında mola verilecek yemek yenilecek yerler var mıdır bildiğiniz ?

Şimdiden teşşekkürler.

• Güncel arkadaşlar 1-2 saat sonra yola çıkacağım
  • Yol güzeldir :) Sıkıntı yaşamazsınız . Tedbirinizi elden bırakmayın. Kısa yoldan gideceğim diye ara yollara da sapmayın hiç... Sanırım yolun tamamına yakını duble yoldu... Keyfinize bakın ;)

Gündüz olsa şuraya oradan şuraya git diye tavsiye verilebilirdi ancak gece gece bilinen yoldan şaşmayacaksınız.. Afyonda bir mola verir, sucuk ekmek yersiniz...Ondan sonra devam.

Tek misiniz bilmiyorum... Tek değilseniz, yanınıza bir -iki ekmek birazda ufak arı domateslerden alın.. :) Denizliden sonra onları löp löp indirin güzel olur. Bol meyve stoku yapın, gece daha önce hiç yolculuğu cıkmadı iseniz, sakız kullanın... :) Afyon a geldiğinizde herhangi bir dinlenme tesisinde , bir kahvenizi için... Gün ağarmadan tam uykulu vakitte bir yerde durun , bir şeyler atıştırın biraz vakit geçirin... İnsanın en uykulu saatleri 4-5 civarıdır... O saatlerde kendinize gelin... Ondan sonra tam gaz yol ileri... :) Ankara da daha önce hiç araç kullanmadı iseniz işe gidiş saatinden önce orada olmaya çalışın... :)

Dikkatli gidin... :) Hayırlı yolculuklar...

• quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

Güncel arkadaşlar 1-2 saat sonra yola çıkacağım

Dinlenme tesisinde yemeği de pek tavsiye etmem.. Yıllarca gidip geldim, düdüklenmek için birebir yerlerdir. :)Mazot alırsınız ... Onun yerine kendi stoğunuzu kendiniz yapın, ekmek aralarınızı böreklerinizi kadayıflarınızı Alllaahh
  • Uzun zamandır Aydın Ankara yolunu kullanmıyorum, bu nedenle tavsiye veremeyeceğim, ama Ankara'ya girişte şehiriçi Radara dikkat. Bir de Sakızı yanınızda eksik etmeyin. Ne kadar az yeseniz de yediğimiz midenize oturabilir, bu yaz bana olmuştu oradan biliyorum. Bu nedenle sıvı yoğunluklu beslenin. İyi yolculuklar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bu aralar havalar çok güzel sıkıntı olmaz sadece dinardan sonra gece oldugu için belki sıkıntı olabilir.
  • Dediğiniz güzergahtan gitmenizi tavsiye ederim hocam.Zaten yol Ankara'ya kadar komple sıcak asfalt ve duble yol.Rahat gider gelirsiniz.Sadece Dinar-Afyon arası biraz dikkatli olmanızda fayda vardır.Havalar da güzel en ufak bir sıkıntı yaşamazsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben geçen hafta aydın-mersin mersin-aydın yaptım, aydın-denizli-dinar-çay yolu ikimizinde ortak, yol güzel sorun yok, denizli-dinar arası çok radar var,, bu hafta mersine tekrar gidiyorum ama geri dönmemek üzere
  • Gittim ve geldim malesef ki uzun kalamadım acele bir işim olduğundan dolayı mecbur gitmek zorunda kalmıştım.

Yol güzel fakat çok sıkıcı ruhum çekildi diyebilirim 2 şoför olmamıza rağmen çok sıkıldım diyebilirim.

Gece 1 de çıktım yola sabah 7 gibi oradaydım

Dönüşümde 10 civarı oldu 4-4.5 gibi evimdeydim.

Afyonda durdum sucuk ekmek yedim dönüşte de ekmek kadayıfı ve 1 kangal sucuk aldım bunun dışında mola vermedim ara sıra petrol istasyonlarında durup elimi yüzümü yıkadım sadece.

Yol rahat fakat çok sıkıcı geldi bana Denizli-Afyon arası 10 tane otomobil görmemişimdir kamyon ve otobüsler vardı genelde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.