Şimdi Ara

AYHAN SONUNDA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKDAŞLAR DÜNKÜ MAÇDA AYHAN TAKIMIDA KENDİNE BENZETTİ. HER MAÇDA DİKKAT ETTİYSENİZ İLERİ YERİNE GERİYE OYNUYOR. DÜN GERİYE DÖNÜK OYNANDI - MEİRA OLMASA İLERİ TOPU ATICAK BİLE YOKTU AZ DA OLSA ÇIKMAKTA ZORLANDIK AYHAN BENCE GİTMELİ...

NOT: DİKKAT EDİN AYHANA HEP GERİ HEP GERİ OLMAZKİ BUDA

• Sen ne diyosun hocam ya ayhan olmasa pas yapamayacaktık
  • Ayhan Ortasahada en iyi pas alış verişi yapan adamdır.Topu Mehmet Topal gibi sıkıştırmıyor.İşimiz Mehmet Topala kalsaydı Ayhan olmasaydı dünkü maçta dahi yenilebilirdik.
  • Ayhan altın çağını yaşıyor. O da olmasa vay halimize şu zor günlerde.
  • O zaman Ben Yanlış Biliyorum Cahilliğimi Mazur Görün Ama Kafemdekiler Ful Sövdü Dün
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brad - LeT

O zaman Ben Yanlış Biliyorum Cahilliğimi Mazur Görün Ama Kafemdekiler Ful Sövdü Dün

Estağfurullah hocam. Futboldan anlamayan cahil insanlar var bizim burda da sövdüler ama ne oldu ellerine ne geçti futboldan gram anlamadıkları için gözümde bi derece daha düştüler
  • Ayhan iyi oynadı ya
  • ayhan iyi oynuyor ama hep yana biraz ileri oynasında görelim bakalım kaç tane top kaptırıyor.
  • Ayhan Altın çağında şuan bence ortalama olarak iyi oynuyor ama tabiki bir maçtaki performansır diğerini tutmuyor..

Bu maçta herzamanki pas alışverişini yaptı ama yetersiz kaldı..

Kewellin yokluğunu hissettik.
  • Ön libero olarak ayhan iş yapamıyor. Ortada mutlaka mehmet topal olmalıdır. O olmadığı sürece çok gol yemeye savunmada açıklar vermeye devam ederiz. Ayhan ne ileriye nede geriye çok iyi oynayamıyor. Top tekniği iyi ama ileriye doğru düzgün oynamıyor savunması yetersiz. nedense ayhanın topu ileriye taşıdığını söylüyorlar ama ben hiç ayhanın 50 metrelik ayağa top attığını görmedim. Topaldan daha teknik ama topalın savunmasının çeyreğini bile yapamıyor.
  • Valla ben Ayhan' nın futbolunu beğeniyorum. Çok gösterişsiz oyunu açmaya yönelik oynuyor. Gerekli yerlerde müdaheleleri iyi. Ne çok fazla ne çok az leriye çıkıyor.
  • Geçen sene son sivas maçında takımı Ayhan kurtardı. Ardaya asist ve 30 metreden vurup gol attı... Daha ne yapsın. O bölgedeki en iyi Türk oyuncu...

Beğenmeyenler gitsin Xabili takımları tutsun.
  • Mehmet Topal veya onun tipinde bir ön libero oynadığı zaman Ayhan'ın hücuma daha fazla destek vermesi lazım.Bellinzona maçında Mehmet Topal ve Hakan Balta'nın bulunduğu orta sahada ben onu genel olarak hücumda görmeyi beklerdim.Ancak destek vermedi bu yüzden de çoğalamadık.
  • AYNEN ABİ YA AYHANA BENCE ÇOK HAKSIZLIK YAPILIYOR.KAHVEDE Bİ GÖRSENİZ....GOLÜ YEDİK AYHAN SENN ... ŞAŞTIM BÖLE HE MİLLET RESMEN ŞEY YAPMIŞ BÖLE.Bİ ÇALIM FLANA ATTIMIDA OOO HADİ AYHAN AT ŞU PASINI FALAN.BENCE M.TOPAL MAÇDA OYNADPIMI NE GOL ATABİLOZ NEDE GOL YİYOZ ÇİFT ÖN LİBERO KESİNLİKLE OYNANANMAMALI...YA AYHAN YA TOPAL ZATİ TOPALDA SAKATLANDI
  • Taysiyem, fazla KINCAL izlemeyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.