Şimdi Ara

Aylardır işsizim ( EDİT: 7 ay oldu hala işsizim) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
10
Favori
14.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • junior olarak başlarsınız.ben de ee mühendisiyim.full stack çalışıyorum şu an stajyer olarak.kimse anne karnında öğrenmiyor. 6 ayda çok şey öğrendim.yetiştirmek üzere mühendis alanlar var.bir de patika.dev sitesinden şirketlerin bootcamp eğitimlerine katılabilirsiniz.

• _ReLaX_35_ kullanıcısına yanıt

Hocam 5 sene nasıl para kazanmadan ders çalışabildiniz ki? Kitap almam bile bir sürü para...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçimini nasıl sağlıyorsun?

• Çok şükür ailem her zaman destekledi tabi zor zamanlarım oldu olmadı değil . Ama içinde bulunduğum durumun benle bir alakası olmadığını çok iyi biliyorlardı . Bazen iş aradım bulamadım bazen iş vardı ben süreci bırakmamak için çalışmadım . Bazı zamanlar annem babam işte gir bir işe çalış vs. Dediler ama hiç bir zaman baskı olmadı onlardan yana . Burada karar sizin ve aile durumunuzu bilmediğim için birşey diyemiyorum . Süreç içinde zaten askerlik ve pandemi durumlari derken baya bir zaman kayboldu .

• ÖzgünK kullanıcısına yanıt

Boyle botla motla ugrasacagina ev gecinmez bunla direkt faize yatir parani zaten orada katlanir  

• Milletin nasihatlarina bakma yas olmus 24 hayata en kisa surede atilmaya bak evde durunca insan bunalima giriyor. Kpss nin garantisi yok benden tavsiye puanin mevcutsa askerlik polislik kovala.

Ne yapacagina gelirsek B ehliyetin varsa surucu kursuna git sadece yazili sinava giriyorsun ve B nin uzerine A2 eklettir. Getir,banabi gibi kurumsal sirketlerde Malatya da calisabilirsin. Ustelik bu sirketler adres bulman icin sana navigasyon terminali veriyor adres bilmen gerekmez

Bende senle ayni durumdayim yas 29 sabretmek disinda elden bisey gelmez. Soyle dusun evli barkli degilsin ev gecindirme luksun yok.

• zwanzig kullanıcısına yanıt

Yok ya bu sektörden birşey olmaz. Kpss çalışıyorum işte, bölümden atanamazsam bile açıktan ilan kovalarım artık bakacaz

• orliny kullanıcısına yanıt

Senenin başında İzmirde kalıyordum fakat orada iş bulamadım. Tam geldikten 2 hafta sonra 17 günlük kapanmaya girdik zaten.

• asertyu kullanıcısına yanıt

Udemy den kursum bile var hatta. Aslında stajyer gibi alan biryer bulsam burada, direkt gidicem. Stajda para kazanabiliyor musunuz?

• _ReLaX_35_ kullanıcısına yanıt

Ya benim de babam artık çalışacak durumda değil. Ayakları rahatsız ve yaşlılıktan çok fazla çay getir götür yapamıyor. Baskıdan değil ama çalışacak durumu kalmadığı için benim iş bulmam lazım.

• flyer_mig kullanıcısına yanıt

Aa sadece yazılıyla A2 ehliyet ekleyebiliyor muyuz? Ben bir daha kurs vs gircem sandım. Bunu bi kursa sorayım sağ olun

• Hocam yazınızı ve durumunuzu okudum . Umarım bir gün hızlı bir şekilde hayatınız yolunuza girer. Öncelikle okul okurken TR şartlarına göre okul seçmeliydiniz . Ben edebiyat öğretmenliği bölümünün yanında elektirik ve yönetim bilişim sistemleri de okumaktayım . Yarın kendimi garanti almak için . Benden size tavsiye sanayide tanıdık vasıtası ile bir şekilde kendize mavi yaka iş bulamanız olacaktır. Usta olduktan sonra maaşınız ortalama 4-5-6bin civarında oluyor ve iş yükünüz bayaa hafifliyor.

• Bana dm den iletişim bilgilerini yaz kardeşim, yardımcı olucam

• Umudunuzu keserseniz gerçek hayata ayak basmış olursun. Sen ülkeyi kafanda büyüttüğün için çıkmazdasın. Seviyeni çek aşağı korkma. Piyasada üni mezunumuyum dersen iş bile vermezler her işi yapmaz vs diye. Tavsiyem geç olmadan ustalık gerektiren bir işe girmen. Tavsiyem oto göçük ustası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AYasinYldz A kullanıcısına yanıt

Sağ olun hocam inşallah sizin durumunuz daha iyisi olur mezun olunca.

• Ya asgariyi mecburen kabul edip bir yerden baslayacaksiniz ya da baska sektore yoneleceksiniz. Allah yardımcınız olsun kardesim. Yasin daha fazla ilerlemeden askerliği aradan çıkarıp bir sekilde bir ise baslamaya bak. Ya da az bucuk durumun varsa 1 sene kpss kasacaksin.

• neilblack kullanıcısına yanıt

Tamamdır hocam yazıyorum teşekkürler

• Dışarı çık şöyle bunları , 45 yaşında emekli olmuş 10 sene aynı pantolon gömleği giyen hayatını fatura ödeyerek yemek yiyip Trt ve a haber izleyerek geçiren dayilara anlat bunu

• Sonra gençler masabası iş istiyo diye kızıyolar. Yok abi ne masabaşı? Zaten ofis ortamı hiç sevmem. Ne iş olursa başvuruyorum durum bu görüyorsunuz

• izayoi kullanıcısına yanıt

Sence?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.