Şimdi Ara

Aylık Olarak Ağızdan Çıkan Aftlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her ay ağzımdan aft çıkıyor. 2-3 tane oluyor genelde hepte. Yemek yerken zorlanıyorum. Behçet hastalığı olabilir mi demişti bir doktor o yüzden test vs. bayaa bir şeylere de bakıldı kan falan onlarda da hiçbir problem yokmuş. Artık bıktım arkadaşlar hayatımda sürekli stres var uyku uyuyamıyorum çokta zayıfladım artık ne yapacağımı bilmiyorum. Doktora git bir baksın diyorlar defalarca gittiğim için onlara da gitmiyorum artık çünkü bir çözüm bulamıyorlar en fazla gargara veriyorlar o da hiçbir işe yaramıyor en fazla canımı yakıyor. Bir süre sonra kendiliğinden geçiyor ama 1-2 hafta sürüyor yaklaşık.

• Takip

Benimde ayn hocam su an damagimda var ust tarafta gecti sayilir ama yemek yiyemiyorum bu varken.

Ayda iki uc kez minimum yara cikiyor agzimin icinde. Sigaradan sonra olmaya basladi siz kullaniyor musunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Damakta çıkan aftların çoğu diş fırçalamayı bilmediğinizden çıkıyor haberiniz olsun. Doğru diş fırçalayın damaklarınızı kesmeyin fırçayla.

• Arkadaslar dıslerın saglıksız olmasından kaynaklı olabılır mı aft

yanı fırcalamamaktan

• Yıllardır bu afttan çok çektim. Her türlü yöntemi ve ilacı denedim. Hiçbiri fayda etmedi. Tesadüfen başka bir rahatsızlık tan kaynaklı bir test sonucunda D vitamini testi yaptırmıştım ve test sonucu oldukça düşük çıktı. D vitamini takviyesini düzenli olarak almaya başladıktan sonra ve vitaminin değerlerini 60 ın üzerine çıkarttıktan sonra bir daha aft falan çıkmadı. Zaten bu D vitamini eksikliği romatizmal hastalıklardan tutun depresyona kadar birçok hastalığın nedeni ve bağışıklık sisteminin cokmesone neden oluyor.

Aft sorununa şimdiye kadar çözüm bulamadıysanız gidin bir hastaneye ve D vitamini seviyenizi ölçtürün. Ben aylardır çok rahatım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.