Şimdi Ara

ayni kiloda kalip estetik bir vucuda sahip olunur mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, gecen hafta itibari ile bir spor salonuna yazildim ve basladim salonun yazdigi programi kullaniyorum. Hoca programi A ve B olarak ayirdi ve haftada en az 3-4 gun gel dedi. Ben 2 gun gidip bir gun gitmiyorum. Sizlere yoneltmek istedigim bazi sorular var. Ilk olarak merak ettigim su an 3x14 yapiyorum setlerimin hemen hemen hepsini ama 3. setlerin sonuna dogru asiri zorlaniyorum ve 14e cikmiyor 10 da kaliyor bunun yerine 4x10 yapsam herhangi bir fark olur mu? Ikinci olarak da skinny fat vucut tipim var 174 boyunda 65 kilodayim yag oranim yuzde 15, hoca gunluk 500 kalori yukari cikmam gerektigini soyledi ben herhangi bir kalori acigi ya da fazlaligi olusturmadan ayni kiloda kalarak kas insaa edebilir miyim ya da daha estetik bir gorunume sahip olabilir miyim? okuyan ve cevap veren herkese tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şöyle düşün sen çok az yağlanarak kas kazandığın zaman otomatikman yağ oranın düşüyor...kilo olarak aynı yağ miktarı ama oran olarak düşüyor bu da senin daha iyi bir fizikte olmanı sağlıyor
  • evet olabilirsin örneği benim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doktor Mu Daha Üst Hakim mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.