Bildirim
AYT Fizik Dalga sorusu YANLIŞ - ERTAN HOCA'DAN VİDEO GELDİ !..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Youtube'da da A ve C olduğunu savunanlar var. -
C dalga katarı üzerinde olduğu için sönümleme durumu olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
C çift çukur B çift tepe -
C'nin nerede olduğu belli değil ki, boşluk olan kısım komple çukur değil ki. Çukur ve tepe bir noktadır sadece. -
Hocam, sizi sene boyunca hiç çağırmadım, tek hakkımı burada kullanıyorum.@ertansinansahin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuciliusBagus -- 29 Haziran 2020; 12:30:47 > -
C katar noktası olmasa da hiç hareket etmeden kalabilmesi için sadece düğüm noktası olabilir diye biliyorum ben çünkü diğer noktaların hepsinin bir genliği var ama düğüm noktasının hiç yok -
Ertan Hoca'ya sordum, o da hata olduğunu söyledi. Birkaç saate Youtube'a video geliyormuş. Yarın dilekçe vereceğim ÖSYM'ye, zaten Ankara'dayım, elden vermeyi düşünüyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Ec jok
C katar noktası olmasa da hiç hareket etmeden kalabilmesi için sadece düğüm noktası olabilir diye biliyorum ben çünkü diğer noktaların hepsinin bir genliği var ama düğüm noktasının hiç yok -
Çukur çizgilerini vermemiş ki, katar olup olmadığını bilemezsin.quote:
Orijinalden alıntı: Sundayman Ali
Bu mesaj silindi. -
Hocam nasıl oluyor tam olarak itiraz süreçleri ben de polimerazlı soruya itiraz etmeyi düşünüyorum -
Bence bu soru iptal edilir hocam
1 tane mantıklı açıklaması yok. Eğer cevap doğruysa sorunun kökü eksik demektir ve iptal edilmesi gerekir -
Bence de.Görsel anlamda hiç açık bir soru değil. ÖSYM'den beklemezdim en münasibi iptal olması.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İptal bile değil, cevap anahtarı D olarak değiştirilmeli. Doğru yapanlar sınavda o ayrıntıyı boşuna mı düşündü? Çözerken "Vay be, ÖSYM güzel yerden vurmuş" dedim. Bir baktım ki ben vurulmuşum. -
sönümlenmesi için tepe + çukur düğüm noktası olmalı verilen daireler ya tepe ya da çukur olduğundan birinin üzerinde olmalı 2 sinde olmamalıquote:
Orijinalden alıntı: LuciliusBagus
Çukur çizgilerini vermemiş ki, katar olup olmadığını bilemezsin.
Alıntıları Göster -
soruda bir hata yok daha once boyle sorular cozmustum. olusan cizgileri tepe kabul edersek aralara cukurlari cizebiliriz. zaten ust uste denk geliyor. sadece B de dugum noktasi oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_basar -- 29 Haziran 2020; 17:24:38 > -
sana video ile cevap vereceğim maximus
sana video ile cevap vereceğim maximus
|
cevap yalnız A. sınavın en net fizik sorusuydu.hata aramak isterseniz her soruda bulursunuz.yanlış yapan arkadaşlar nereden net koparsam diye düşünüyor
|
Hocam dediğiniz müfredatta yer alan bir bilgi mi yani mesela biyolojide glomerelus çift katlı diyor ama gerçekte tek katlı yanlış anlamayın eleştirmek için değil sadece bir soru
|
Net filan değil. Göz kararı fizik çözülmez.
|
Bence bu soru iptal edilir hocam
1 tane mantıklı açıklaması yok. Eğer cevap doğruysa sorunun kökü eksik demektir ve iptal edilmesi gerekir |
Bence de.Görsel anlamda hiç açık bir soru değil. ÖSYM'den beklemezdim en münasibi iptal olması.
|
Bir karenin içine bir nokta konulursa, bu karenin içindeki bir nokta anlamına gelir. Kesikli çizgilerle köşegenlerin kesim noktası olarak verilirse o zaman orta noktası olduğunu anlarız. Bir noktanın ortada çizilmesi o noktanın ortada olduğu anlamına gelmez. Destekliyorum.
|
Video çözümü izlemeni isterim. Düğüm noktasına her zaman bir tepe bir de çukur gelmek zorunda değil. Yarım tepe + yarım çukur da çözer meseleyi. Bu sayede düğüm "çizgisi" oluşuyor. Sonsuz tane nokta var 1. düğüm çizgisi üzerinde.
|
Geçen seneki mgcl2 sulu çözeltili soru iptal edilmedi bu hayatta iptal edilmez/değişmez.
|
Benzer içerikler
- ilk 1000 bursu
- sahibinden ritalin
- raunt cevap anahtarı pdf
- dr biyoloji pdf
- tıp dışı meslek mensupları için tus kontenjanları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X