Şimdi Ara

AZ DAHA AĞLIYACAKTIM(RDR SAVE SORUNU)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 GÜNDÜR RDR OYNUYORUM AUTOSAVE FİLAN AÇIK BİR KAÇ KERE GİRİP ÇIKTIĞIMDA GAYET GÜZEL KALDIĞIM YERDEN BAŞLIYORDUM..OYUNUN %30 LUK KISMINI BİTİRDİM NEYSE SONRA BUGÜN YİNE AÇIYIM DEDİM BİR AÇTIM OYUNDAKİ TÜM SİLAHLARIM PARALARIM FİLAN GİTMİŞ OYUNDA KALDIĞIM YÜZDELİK KISMA BAKTIM %5 YAZIYORDU ADETA YIKILDIM...SONRA GAME BÖLÜMÜNDE LOAD GAME KISMINA BAKTIM 27 HAZİRANDAKİ AUTOSAVE İ GÖSTERİYOR ?

ACABA NEDEN BÖYLE OLDU HALA DA DÜZELMEDİ..TEKRAR OYNAMAK İSTEMİYORUM AYNI YERLERİ

NE YAPABİLİRİM ACEP?

çözüm

quote:

Orijinalden alıntı: GranTurismo

Arkadaşlar bu sorun hepimizin başına gelmiştir elbet, benimde başıma geldi. Artık bu saatten sonra çözümü yok zaten overwrite yapmışsınızdır save'i de, bundan sonra hata yapmamanız için söylüyorum. Muhtemelen xboxınızın fişini çekmişsinizdir, e konsolun fişi çekilincede(LIVE'a bağlı değilseniz) tarihi sıfırlıyor. Böyle oluncada oyunlarda save'i okuma sorunları oluyor, bundan sonra xbox'ınızın fişini çekip taktıktan sonra tarihinizi yine normal tarihe ve saatine almayı unutmayın. Yoksa aynı şeyler yine olur

quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

Sorun xboxın live bağlı değilken konsolun tarihinin sıfırlamasıyla alakalı. Aynı durum diğer tarih bazlı kaydedilen oyunlarda da oluyor. Özellikle Rockstar oyunlarının hepsi böyle sayılır. Xboxa reset atınca tarih sıfırlandığından diyelim 30 dk oynayıp xboxı kapattın. Save dosyanın kayıt tarihi 25 kasım 12.30 olarak gözükür. Daha önce diyelim 1 saat oynadığın save dosyan varsa onun kayıt tarihi 25 kasım 13.00 olarak gözüktüğünden xbox bunu yeni save dosyası sanıyor. Yapman gereken LOAD ekranında başka save dosyan varsa onu seçmen. %99 sorunun düzelir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 1 Ağustos 2011; 1:43:21 >

• Aynı olay bana da oldu. 3 tane save slotu vardı continue dediğimde eski save den başlıyordu. Save i tek slota düşürdüm şuan sorunsuz oynuyorum.
  • Benim savede uçtu, daha oynamadım. Meksikaya gecmistim. Neyseki iyice sıkıcı olmuştu
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Aynı olay bana da oldu. 3 tane save slotu vardı continue dediğimde eski save den başlıyordu. Save i tek slota düşürdüm şuan sorunsuz oynuyorum.

NE YAPAYIM Kİ ŞİMDİ=? NASIL DÖNERİM ESKİ OYUNUMA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Neyseki iyice sıkıcı olmuştu

Final sahnesi için bile oynanır bu oyun hocam bitirmenizi tavsiye ederim.Swat882 benim save'leri upload ederdim ama işine yaramaz sanırım.

Edit:Slotun birinde oyunun %28lik kısmının save'i duruyor.Benim profil olmadan çalışmaz normalde save fakat bir programla editlenip kullanılabiliyormuş o olayı öğrenirsen upload edeyim save'i.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 1 Ağustos 2011; 0:54:17 >
  • Arkadaşlar bu sorun hepimizin başına gelmiştir elbet, benimde başıma geldi. Artık bu saatten sonra çözümü yok zaten overwrite yapmışsınızdır save'i de, bundan sonra hata yapmamanız için söylüyorum. Muhtemelen xboxınızın fişini çekmişsinizdir, e konsolun fişi çekilincede(LIVE'a bağlı değilseniz) tarihi sıfırlıyor. Böyle oluncada oyunlarda save'i okuma sorunları oluyor, bundan sonra xbox'ınızın fişini çekip taktıktan sonra tarihinizi yine normal tarihe ve saatine almayı unutmayın. Yoksa aynı şeyler yine olur
  • quote:

Arkadaşlar bu sorun hepimizin başına gelmiştir elbet, benimde başıma geldi. Artık bu saatten sonra çözümü yok zaten overwrite yapmışsınızdır save'i de, bundan sonra hata yapmamanız için söylüyorum. Muhtemelen xboxınızın fişini çekmişsinizdir, e konsolun fişi çekilincede(LIVE'a bağlı değilseniz) tarihi sıfırlıyor. Böyle oluncada oyunlarda save'i okuma sorunları oluyor, bundan sonra xbox'ınızın fişini çekip taktıktan sonra tarihinizi yine normal tarihe ve saatine almayı unutmayın. Yoksa aynı şeyler yine olur

quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Neyseki iyice sıkıcı olmuştu

Final sahnesi için bile oynanır bu oyun hocam bitirmenizi tavsiye ederim.Swat882 benim save'leri upload ederdim ama işine yaramaz sanırım.

Edit:Slotun birinde oyunun %28lik kısmının save'i duruyor.Benim profil olmadan çalışmaz normalde save fakat bir programla editlenip kullanılabiliyormuş o olayı öğrenirsen upload edeyim save'i.

@42_SeNTeZ_42

dostum çok sağol zahmet etme zaten baştan başladım

@GranTurismo

fişi her çektiğimizde saat tarih ayarı mı yapacağız

bu işi sevmedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet LIVE' bağlı değilsen yapıcaksın. Ayrıca bunu konunun mesajına alıntı yap ki girende görsğn
  • Sorun xboxın live bağlı değilken konsolun tarihinin sıfırlamasıyla alakalı. Aynı durum diğer tarih bazlı kaydedilen oyunlarda da oluyor. Özellikle Rockstar oyunlarının hepsi böyle sayılır. Xboxa reset atınca tarih sıfırlandığından diyelim 30 dk oynayıp xboxı kapattın. Save dosyanın kayıt tarihi 25 kasım 12.30 olarak gözükür. Daha önce diyelim 1 saat oynadığın save dosyan varsa onun kayıt tarihi 25 kasım 13.00 olarak gözüktüğünden xbox bunu yeni save dosyası sanıyor. Yapman gereken LOAD ekranında başka save dosyan varsa onu seçmen. %99 sorunun düzelir...
  • Benim de Army of Two 40th day'ın save'i uçmuş ne güzel bitirecektim,aynı yerleri de tekrar oynamak istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiosejirou -- 1 Ağustos 2011; 1:27:14 >
  • bilgiler için teşekkür ederim herkese

@GranTurismo

dostum anlamadım neyi alıntı yapayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat882

bilgiler için teşekkür ederim herkese

@GranTurismo

dostum anlamadım neyi alıntı yapayım

Diyorum ilk mesajına benim yazdığım çözümü yaz ki, çözüm arayan kişilerede belki yardımı dokunur
  • all right
  • Senin yine iyi ben RDR'ı %97 ye kadar bitirdiğim zaman save dosyam uçmuştu ama benim sorun farklı konsolun hdd'i uçtu ve içindeki verileri kurtaramadım bundan tam 1 sene önce, yanarım yanarım kaybettiğim 100 Ach'a yanarım.
  • % lik kısmı nerden görebilşyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrenass

% lik kısmı nerden görebilşyorsun?

İstatistiklerde en üstte var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Senin yine iyi ben RDR'ı %97 ye kadar bitirdiğim zaman save dosyam uçmuştu ama benim sorun farklı konsolun hdd'i uçtu ve içindeki verileri kurtaramadım bundan tam 1 sene önce, yanarım yanarım kaybettiğim 100 Ach'a yanarım.

ovvvvvv eminim çok acı verici birşey olsa gerek.... bu tür saçmalıkları kaldırması gerek microsoft un? ben ps3 kullandığımda öyle bir sorun yoktu..tarihi kuruyorduk bir kere ömür boyu gidiyor? xbox da neden saat ayarı live a bağlı biraz saçma değilmi?

• Boş ver kafaya takma.Zaten bir süre sonra acayip şekilde bayıyor oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat882

3 GÜNDÜR RDR OYNUYORUM AUTOSAVE FİLAN AÇIK BİR KAÇ KERE GİRİP ÇIKTIĞIMDA GAYET GÜZEL KALDIĞIM YERDEN BAŞLIYORDUM..OYUNUN %30 LUK KISMINI BİTİRDİM NEYSE SONRA BUGÜN YİNE AÇIYIM DEDİM BİR AÇTIM OYUNDAKİ TÜM SİLAHLARIM PARALARIM FİLAN GİTMİŞ OYUNDA KALDIĞIM YÜZDELİK KISMA BAKTIM %5 YAZIYORDU ADETA YIKILDIM...SONRA GAME BÖLÜMÜNDE LOAD GAME KISMINA BAKTIM 27 HAZİRANDAKİ AUTOSAVE İ GÖSTERİYOR ?

ACABA NEDEN BÖYLE OLDU HALA DA DÜZELMEDİ..TEKRAR OYNAMAK İSTEMİYORUM AYNI YERLERİ

NE YAPABİLİRİM ACEP?

çözüm

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

Sorun xboxın live bağlı değilken konsolun tarihinin sıfırlamasıyla alakalı. Aynı durum diğer tarih bazlı kaydedilen oyunlarda da oluyor. Özellikle Rockstar oyunlarının hepsi böyle sayılır. Xboxa reset atınca tarih sıfırlandığından diyelim 30 dk oynayıp xboxı kapattın. Save dosyanın kayıt tarihi 25 kasım 12.30 olarak gözükür. Daha önce diyelim 1 saat oynadığın save dosyan varsa onun kayıt tarihi 25 kasım 13.00 olarak gözüktüğünden xbox bunu yeni save dosyası sanıyor. Yapman gereken LOAD ekranında başka save dosyan varsa onu seçmen. %99 sorunun düzelir...

banada online da oluştu legandary 1 olmuştum aynı gamertag la farklı xbox da girdim fakat 1 lwlden başlamıştı diğer oyunları kaldığım yerden oynamıştım 1 güne gelirsin bence %30 za kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

Boş ver kafaya takma.Zaten bir süre sonra acayip şekilde bayıyor oyun.

Oyunun bayan kısımları başları. Oyun sonradan acılıyor. Ozellikle sonlara dogru acayip zevkli, hele bir de finali var, mukemmel.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.