Şimdi Ara

Azerbeycan kız isteme durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hem çalışan hemde uzaktan egitim okuyan 20 yaşında bir kardeşinizim. azerbeycanda bir kız arkadaşım var. 2 senedir birlikteyiz. ben gidip istiyicem kendisini. daha önce yurtdışına hiç çıkmadım. tahminen bir kaç gün en fazla 1 hafta kalıcam. azerbeycana gitmem için ( bakü) ne yapmam lazım ne kadar param olması lazım. ? hiç bilmiyorum bu cahillikle.

• lütfen yardım edin arkadaşlar
  • Reiz oha ya :D naptın sen. O geldi buraya takıldık felan sonra gitti. yalan oldu sonra 4 senelik başka bir ilişki yaşadım şu an ayrılıp barışmalardayız. :D
  • Kardeşim 25 yaşındayım. tecrübelilere göre bende gencim. şöyle söyleyeyim kapılma. 1 buçuk sene 2 sene 4 sene oldu annemin baskısına ragmen asla evlilik düşünmedim. ilk önce maddi durumum iyi olacak. eşime çocuklarıma birşey istediklerinde alabilmek rahat bir hayat sunmak için görüyorusun karım beni aldattı vurdumları. senin cebinde paran olmazsa 20 yıllık karın bile aldatıyor. ayrıca evlenicegin kadını seçmek için ona karşı yumuşama daha beter ol tüm çekilmez yanlarını göster bunlara ragmen halen seni bırakmazsa evlen. ve prensiplerin olsun. ulan 25 yaşındayım her gün bir önceki gün verdigim kararları çocuksu anlamsız aptalca ve mantıksızca buluyorum halen.
  • Sezer.E kullanıcısına yanıt
    4 yıl önceki mesajdaki saf aşık çocuk gitmiş, tecrübeli yaşamış görmüş biri gelmiş. yazdıklarına katılıyorum
  • rukaplan R kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam sagolun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ooo konuya gel Şaka maka gözü karamışsınız hocam O yaşta böyle planlar kurmak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şehitkamil kullanıcısına yanıt
    Artık aklımoz başımıza geldi veledmişiz ya

• Merhabalar ;
    Öncelikle iki taraf için hakkınızda hayırlı olması dileklerimle,aslında konunun yeri bUrası değil ama şimdilik kalabilir.Bu konu hakkında bir kaç deneyimlemiş olduğum tecrübeleri ya da fikrlerimi aktarmak isterim.

20 yaşında hem çalışıp hem de uzaktan öğretim sistemine kayıtlı bir kardeşimizsin.Sana çokca söylenmiştir.Ama bir kez de benden duy..Evlilik öyle sevgililik gibi birşey değil.Gerçekten de zor bir süreç.
    İlk başta madem böyle birşeyler düşünüyorsun.Koşullarını sorgulamanı tavsiye ederim.Hadi gel beraber sorgulayalım.
    BU BAYANI çk seviyorsun tamam sorun yok.
    Yaş 20 askerlik yapıldımı?(tecillisin) sanırım.. peki evlendikten sonra 1 sene boyunca ya da 6 ay boyunca bu insanı sana alışmışken yalnız bir halde yaşadığın şehri bilmiyorum orada bırakabilicekmisin.
    Ondan ayrı kaldığın süreçte maddi anlamda bu kişiyi (EŞİNİ) destekleyebilicekmisin?
    Evlilik malesef ki son zamanlarda gençlerimiz at imzayı evlendik gibi düşünüyor.Malesef ki evlenince insanların sorumlulukları artıyor.Bazı arkadaşlarımız bu sorumlulukları daha yeni evliyken kaldıramıyor.ve ayrılıyorlar. arada da bir de çocuk olmuyor mu? kendileri çocukken çocuk işine giriyorlar..Durumlar zaten sallantıda Ali amca yardım etmiş hatice annesi ölüm parasını oğlunun evlenmesi için vermiş birde çocuk oluyor..Nasıl bakıcaksın deniLdiğinde Allah onu rızkıyla yollar oluyor..yazık oluyor çocuklara..ve bu tarz maddi sorunlar aşılamadığında evlilik çatırdamaya başlıyor..İki gencin evlenip kocasına ya da eşine gençlikten dolayı ani çıkan kötü sözleri burada yazmıyorum bile...Maddi taraftan ele alıyorum...Manevi boyutu daha tehlikeli..
    Şimdi diyeceksin hocam ben 2 senedir birlikteyim...2 ay değil tamam ama etrafımda senelerce birliktelip yaşayıpta ayrılan arkadaşlarım var diyorum bende..
    Şimdi asıl sorularıma gelelim..
    Bu bayan ile 2 senedir birliktesin ama yaşadığı yeri gidip görmedin..bu hata...? ailesini görmedin hata 2 yabancı bir bayan ile evlilik sanıldığı gibi zordur ne kadar da soyları bizlere yakın olsada gerçekten zor.. kültür vb durumlardan ötürü.Daha orayı hiç gidip görmedin..evleniceksin oraya gidiceksin ailesi sana derse bizim adetlerimiz böyle şu kadar altın vs ya da düğün derse.. şu durumda bunu karşılama imkanın varmı ?

Daha o kadar çok yazılıcak şey var ki.. seni demorolize etmek istemiyorum...

Sen yine evliliğinden vazgeçme kararların doğrultusunda yaşa ama mantığınıda elden bırakma..
    git ailesini gör.tanış bu insanla ölene kadar yapabilirmiyim de.. Bu insan benim maddiyatımın iyi olduğundan ya da bozulduğunda benim yanımda olucak mı de? neticede genç insanlarsınız 10 kez batar 10 kez çıkarsınız...

Şansın açık olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.