Bildirim
Azili Hirsizlar soyguncular buraya
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
155'e gönderdim konunun linkini -
Babandan parayı düzgünce isteyemiyormuydun belki babanın o paraya ihtiyacı vardı belki o parayla sana hediye alacaktı -
Anneannemin bileziğini çaldım onunla da biraz içki aldım -
Sitedeki bilgisayarı yürütmüştükquote:
Orijinalden alıntı: Trident682
155'e gönderdim konunun linkini
-
quote:
Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm
Babandan parayı düzgünce isteyemiyormuydun belki babanın o paraya ihtiyacı vardı belki o parayla sana hediye alacaktı
ufaktim o zamanlar belkide biliyordur -
quote:
Orijinalden alıntı: oace
Kucukken ne gibi hirsizliklar yaptiniz mrsela babanizin anenizin cebinden cuzdanindan para calarmiydiniz ben cok calardim atari icin
Gözümün önüne geldi o günler yaa jeton alıyoduk street fighter de albüm çıkarmaya çalıyorduk... -
Cüzdan'dan para almışlığım vardır ama. İnşaatlardan demir çalar satardık orada ki gerilimi hiç bir yerde tatmadım ben:)quote:
Orijinalden alıntı: oacequote:
Babandan parayı düzgünce isteyemiyormuydun belki babanın o paraya ihtiyacı vardı belki o parayla sana hediye alacaktı
ufaktim o zamanlar belkide biliyordur
Alıntıları Göster
-
Bi keresinde bankamatikte unutulan kredi kartindan kendime 1000 kontor yollamistim para cekmek hic aklima gelmemisti -
Yaklaşık 8 yaşımdan beri mutfakda duran pararlar vardır ya ekmek felan alınır o paraları alırım ilk baslarda aldıgım paralar kuruştu şimdi tl oldu git gidede paralar arttı sonumuz hayırlı olsun diyelim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokbeolumbe -- 18 Ağustos 2013; 19:23:22 > -
şerefsizlerquote:
Orijinalden alıntı: Sarhoş Kedi
Bu mesaj silindi. -
quote:
Orijinalden alıntı: ǤЅ
quote:
Kucukken ne gibi hirsizliklar yaptiniz mrsela babanizin anenizin cebinden cuzdanindan para calarmiydiniz ben cok calardim atari icin
Gözümün önüne geldi o günler yaa jeton alıyoduk street fighter de albüm çıkarmaya çalıyorduk...
benim baya oluyor 25 seneden fazladir ucakla gemi helikopter vuruyorduk -
quote:
quote:
Şaka yaptım ya
Gerçi ben küçükken gizlice almazdım. Babam oradayken gözünün önünde alırdım. Babam tamam al derse alırdım. O zamanlar 250 bin 500 bin kağıt para vardı ya onlara izin verirdi de üstünü pek hatırlamıyorum.
-
annemin önünde anneme sormadan çantasından para alıp tostçuya giderdim annem bişey demezdiquote:
Orijinalden alıntı: orangebluquote:
quote:
Şaka yaptım ya
Gerçi ben küçükken gizlice almazdım. Babam oradayken gözünün önünde alırdım. Babam tamam al derse alırdım. O zamanlar 250 bin 500 bin kağıt para vardı ya onlara izin verirdi de üstünü pek hatırlamıyorum.
Alıntıları Göster
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ǤЅ
quote:
Gözümün önüne geldi o günler yaa jeton alıyoduk street fighter de albüm çıkarmaya çalıyorduk...
benim baya oluyor 25 seneden fazladir ucakla gemi helikopter vuruyorduk
Bende 29 yaşındayım dostum, o günleri yaşadım bilirim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 1cihan8
Cüzdan'dan para almışlığım vardır ama. İnşaatlardan demir çalar satardık orada ki gerilimi hiç bir yerde tatmadım ben:)
Yakalarlarsa -
quote:
Orijinalden alıntı: T.C. Vatandaşı
Bi keresinde bankamatikte unutulan kredi kartindan kendime 1000 kontor yollamistim para cekmek hic aklima gelmemisti
CSB -
Çocukken inşaat'dan tahta aşırıp kulübe yapmıştık Allah affetsin -
Para çalardım ha birde halamlarda bayram zamanları çikolata olurdu onlardan araklardım hani yuvarlık gri kaplı çikolatalardan offf süperdiquote:
Orijinalden alıntı: kesadamquote:
Orijinalden alıntı: 1cihan8
Cüzdan'dan para almışlığım vardır ama. İnşaatlardan demir çalar satardık orada ki gerilimi hiç bir yerde tatmadım ben:)
Yakalarlarsa
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: kediyekafatutanfare
Çocukken inşaat'dan tahta aşırıp kulübe yapmıştık Allah affetsin
bende birileri tas dokmustu tek basima ev yapmaya basladim ne kum ne cimento cocuk akli iste ailemle yasarim diye dusunmustum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oace -- 18 Ağustos 2013; 19:32:47 >
Benzer içerikler
- burnum yamuk
- eve yeni gelen muhabbet kuşu nasıl davranır
- atm kamera görüntüleri nasıl alınır
- puroda nikotin var mı
- escobarvip forum
- exxen de neler var
- sodyum iyon batarya
- çay emojisi
- prompt mühendisliği nedir
- suudi arabistan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X