Şimdi Ara

Baba parası yemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    aranızda benim gibi hala baba parası yiyen var mı?
    19 yaşına geldim üniversite öğrencisi olduğum için hem okuyup hem çalışamıyorum okuduğum yerde iş imkanı yok gibi
    ben bu durumdan çok rahatsızım benim babam en son 11 yaşında erzincandan istanbula gelmek için yol parası almış
    bu babamın dedemden aldığı son para olmuş zaten babamlar çok fakirmiş ben babamla gurur duyuyorum 19 yaşında geldim babam olmasa kesinlikle aç kalırım
    bu durumdan çok utanıyorum siz de benim gibi baba parası yiyor musunuz ve bu durumdan rahatsız mısınız ?

• sen babandan aldığın paranın karşılığını iyi notlarla mezun olarak ver yeter, zamanı gelince onu el üstünde tutarsın, bu böle nesilden nesile sürer gider
  • ben kredi alıyom gerçi bittimi baba burası bolu kızlarla dolu baba bana para gönder param kalmadı gibisinden maniler atınca gönderiyor yeri geldimi iyi oluyor da bazen öle bi koyuyor ki yaş kemale erdimi bide
  • açk öğretim okuyorum yaşım 17 yinede baba parası yiyorum
  • hepimiz o yaşlarda baba parası yedik. dertlenmeyin. mezun olunca ve iş bulunca ve ilk ücretinizle eve bir kilo baklava götürünce zaten yeni bir yaşam dönemine girmiş oluyorsunuz.
  • arada babamın yanına gidiyorum ama ginede baba parası yiyor sayılırım
  • Öğrencilikte normal ben de alıyorum 100 lira falan ama :Kredi var Fakültede çalışıyorum dah sonra bir ara B King de çalıştım geçen hafta çıktım

valla para kazanmak zor beni mde üniv bitiyor ne yapacaz 2 ay da naz süre kaldı bilemiyorum valla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Salon hocam ekmek yeme dedi.
    12 yıl önce açıldı
    Tatlı yemek bile lüks oldu.
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: orhanbencegay

Günaydın beyler;
    aranızda benim gibi hala baba parası yiyen var mı?
    19 yaşına geldim üniversite öğrencisi olduğum için hem okuyup hem çalışamıyorum okuduğum yerde iş imkanı yok gibi
    ben bu durumdan çok rahatsızım benim babam en son 11 yaşında erzincandan istanbula gelmek için yol parası almış
    bu babamın dedemden aldığı son para olmuş zaten babamlar çok fakirmiş ben babamla gurur duyuyorum 19 yaşında geldim babam olmasa kesinlikle aç kalırım
    bu durumdan çok utanıyorum siz de benim gibi baba parası yiyor musunuz ve bu durumdan rahatsız mısınız ?

22 yaşındayım baba parası yiyorum aöf 3 deyim hafta içi yatiom hafta sonu igng kursuna gidiyorum.
  • Benim abim 28 yaşında master yapıyor hala baba parası yiyoz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem_90 -- 25 Nisan 2008; 11:53:43 >
  • daha gençsin gayet normal ben 40 yaşında olan ama hala ailesine bağımlı olan insanlar tanıyorum kafana takma
  • yiyorum.yemeyede devem edecem.babamında fabrikaları yokki.kat kat evleri sıra sıra otoları yokki.yesem nereye kadar yiyecemama yiyebilcegim kadar yiyecem
  • Ben de neredeyse aynı yaştayım. Babam dolmuşla git diyor ama para istemeye çekindiğim için otobüsle gidiyorum. 2.70liralık gidiş parası 1.10lira oluyor.
  • kardeşim buna kendin karar veremiyormusun da buraya soruyorsun çalışmayı yada baba parası yemeyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeah123456 -- 17 Şubat 2020; 15:0:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.