Şimdi Ara

Babalar Günü’ne özel kıyafet alışverişlerinde %25 nakit iade!(16-19 Haziran)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
6
Favori
7.348
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ParamKart’ınla yapacağın tüm giyim harcamalarında %25 nakit iade fırsatı seni bekliyor.

Nakit iade kazancın 200 TL’ye tamamlanana kadar yaptığın her harcamada %25 nakit iade uygulanacaktır.

Kampanya kapsamındaki %25’lik nakit iade tutarı, harcama sonrasında kartına yatırılacak.

Bu avantajdan yararlanabilmek için ParamKart’ında yeterli bakiye olması gerekmektedir.

Kampanya 16.06.2022-19.06.2022 tarihleri arasında geçerlidir.

Bu kampanyanın aktif olduğu tarihlerde aynı kategorideki diğer avantajlardan yararlanılamaz, ParamKart'ın başka kampanyaları ile birleştirilemez.

Bir kişi aynı kart tipinde olan birden fazla kart ile bu kampanyadan yararlanamaz.

Bu kampanyaya pazaryerleri dahil değildir.

Kampanya dönemi süresince yapılan kampanya kapsamındaki alışverişlerde herhangi bir değişiklik (sipariş iptali / iade vs.) nakit iade kazanma durumunu etkileyebilir. Söz konusu alışverişe ilişkin sipariş iptali/iadesi hallerinde TURK Elektronik Para A.Ş., kazanılmış tüm nakit iadeleri geri alma hak ve yetkisine sahiptir.

TURK Elektronik Para A.Ş. dilediği zaman kampanya koşullarını tek taraflı olarak değiştirme, durdurma, uzatma ya da gerekçe belirtmeksizin iptal etme hak ve yetkisine sahiptir.

Kampanya faydasının ticari amaçlı kullanımları ya da adil kullanım dışı kötü niyetli kullanımlarla suistimal edilmesi durumunda gerekli hukuki önlemler alınacaktır.

Kampanya faydasının ticari amaçlı kullanım ve/veya adil kullanım dışı kötü niyetli kullanımı hallerinde TURK Elektronik Para A.Ş. kampanya ile verilmiş nakit iadeyi geri alma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

TURK Elektronik Para A.Ş. kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Kampanyaya katılan herkes kampanya koşullarını kabul etmiş sayılır.

Anonim kartınızın limiti 1250 TLye kullanılabilir, hesabınızı/ kartınızı kişiselleştirmek içinwww.param.com.tr web sitemizin ana sayfasında bulunan Hesap/Kart Kişiselleştir linkine tıklayarak ilgili adımları takip edebilir veya İşlem Rehberi sayfasında bulunan Hesap/Kart Kişiselleştir linkine tıklayarak kişiselleştirme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Kampanya yalnızca Param Classic, Param Troy, Param MC Kartlar için geçerlidir. Param Classic, Param Troy, Param MC Kartlar dışında ortak markalı kart grupları bu kampanyadan yararlanamayacaktır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• çok iyiymiş loooo

• internet harcamaları dahil mi ben mi göremedim

• Pazaryerleri dahil değildir derken trendyol hepsiburada gittigidiyor n11 mi kastedilmiş?

• Sarıkız değerlendirilecek bir yer olsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trendyol dahil mi acabq

• İnt alışverişini deneyen ve trendyolu deneyen varsa yazarsa çok seviniriz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ReDHaWk27 kullanıcısına yanıt

ty geçmiyor. denendi ama %7 kamp. geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi islamzeki -- 16 Haziran 2022; 12:54:41 >
  • 200m $ değerleme üzerinden yatırım almışlar

• ne dıyon sen yaf ne 200 milyon doları,

neyse müşteri hizmetlisi ile görüştüm pos giyim goruyorsa olabilir internet alışverişi dedi umarım doğrudur, siz de teyit ederseniz yazınız lütfen

• Arkadaşlar işlem yapıp iadesi gelen oldu mu. Ne kadar sürede geliyor acaba. Teşekkürler
    Giyim ve aksesuar geçen bir yerden İnternet sitesi. aişe tesettür.com dan işlem yaptım. 3, - 4 saat oldu. Gelen yok. Müşteri temsilcisi 24 saat bekleyin dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tbskvk55 -- 16 Haziran 2022; 18:1:23 >
  • Tesekkurler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyner gelmez herhalde yüzde 8 normal gelir

• Flo'dan alışveriş yaptım ama 1 saattir gelen bir şey yok.

• o-raiser kullanıcısına yanıt

Ayakkabıyı kıyafet saymıyor olabilir.

Daha önceki kampanya genel giyim kampanyası idi.

Bu değil, sanırım.

• shutterbug kullanıcısına yanıt

olan kişiler nereler oldu yazsa faydalı olur. geçen markette istegelsin olmuyordu, bisu oluyordu mesela

• lcwaikiki kodlar ile güzel.kombo.olur.

• bana gönderilen iki fiziki kart da bozuk çıktı ve müşteri hizmetleri hiç ilgilenmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avantis -- 16 Haziran 2022; 23:0:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM

olan kişiler nereler oldu yazsa faydalı olur. geçen markette istegelsin olmuyordu, bisu oluyordu mesela

Ben kullanınca geçerli olan yerleri yazıyorum. Kullanıcıların da yazmasında elbette fayda var. Kullanırsam yazarım.

• LCW DeFacto yaptım internet ten gelen giden yok olmadı talep oluştururum

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.