Şimdi Ara

Babam ben küçükken kekelediğim zaman bağırıp döverdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 yaşından beri kekemelik var. Çocukluğumda babam konuşmamı düzeltmeyi beceremediğimden beni dövüp azarlardı.

Şimdi hala kekemelik var. Ve konuşamadığımdan ve konuşmaya çekindiğimden sosyal hayatım yok. Tek bir arkadaşım bile yok.

Babama kızsam, ondan nefret etsem haklı mıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kes sesini be

• quote:

Orijinalden alıntı: Mannevond

Kes sesini be

?

• bi makina vardı heceleyerek iyileştiriyordu onu düşün hayatini düzeltmek senin elinde
  • Babayın...
  • küçükken demişşin de, şuanda yaş kaç? ilerleyen yaşlarda düzelme ihtimali çok yüksekte o yüzden soruyorum.
  • Bu kadar kötü değilse salla gitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞakirtdedilerBanverdiler -- 31 Aralık 2011; 10:38:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Baban kekemeliğini geçirmek için çok yanlış bir yol seçmiş, sen her konuşmadan önce dayak yeme korkusuyla konuştuğun için küçüklüğünden bu yana gelen konuşma problemi yaşıyosun bence bir psikolok'a görün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samilton

küçükken demişşin de, şuanda yaş kaç? ilerleyen yaşlarda düzelme ihtimali çok yüksekte o yüzden soruyorum.

18.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buckstabu

quote:

Orijinalden alıntı: Mannevond

Kes sesini be

?

baba sanmış kendini
  • quote:

Orijinalden alıntı: buckstabu

3 yaşından beri kekemelik var. Çocukluğumda babam konuşmamı düzeltmeyi beceremediğimden beni dövüp azarlardı.

Şimdi hala kekemelik var. Ve konuşamadığımdan ve konuşmaya çekindiğimden sosyal hayatım yok. Tek bir arkadaşım bile yok.

Babama kızsam, ondan nefret etsem haklı mıyım?

Kardeşimde de biraz kekemelik var. Cümlelerin başına ''e'' eki koymadan telaffuz edemiyor örnek : ''ebugün eçok egüzel ebir egün'' Bir kaç kişi dalga geçmişti hastanelik ettim hepsini.Sen takma kafana dostum...Ama ben olsam babamla ciddi ciddi oturup konuşurdum.
  • Boyle baba olmaz olsun. Herkes cocuk yaparsa sorumsuz bilgisiz cahil insanlar cocuk yaparsa sonra nesil bozuluyor iste! Sen en iyisi babanı da kendini de kes kurtul diyeceğim bu toplum icin iyi olurdu ama bir kere gelmissin tesadüfen dünyaya mecburen yasa git. Ben de öyle yapıyorum.
  • Tıp ne diyor bu duruma? Onu araştır internet elinin altındayken...
  • Ya şey yararı olurmu bilmiyorum ama televizyonda kekemeler hakkında öneriler falan izliyordum ağzına taş alarak (nasıl oluyorsa) konuşmaya çalışırsan çene yapısı güçleneceğinden kekemelik bir nebze azalabilirmiş.
  • kardeş kurslar var 3 ayda falan geliştiriyormuş falan duymuştum öyle şeyler araştır derim. Ömrünün geri kalanını bari nefret ederek geçirme
  • iLk okuldan can kardeim vardı oda kekemeydi babası öğretmendi aynı okuldaydılar hiç sorun etmiyordu kekemeliği hatta bu onu sempatik kılıyordu ve kızlarlada arası mükemmeldi bence sende mutlu olabilirsin.
  • kusura bakma ama baban tam bir öküzmüş kardeşim. Benim bir yakınımda seninle aynı durumdaydı. Çocukluğunda sürekli bu nedenle babası tarafından tartaklanıyor azar işitiyordu. Kekemelik yanında başka psikolojik problemlerde oluştu bu çocukta. Belkide düzelecek çocuk bu baskı yüzünden dahada kötüye gitti. Sizlerin sınavı kekemelik değilde küfredilesi babalarınız kardeşim.
  • düzeltmek için yanlış ama bildiği tek yolu seçmiş nefret etmeye gerek yok. ailenden destek almadan kendi başına çözmeye çalış çözülemeyecek bir sorun değil artık. kendine acımaya da kalkma hiç konuşamayan insanlardan iki ayağı olmayanlara kadar senden daha kötü durumda olanlar var. ve sağlam!!! olup asosyal olan insanlar da var.
  • Bende r leri soyleyemiyormusum 5-6 yasina kadar babam dilime igne batiriyormus(tabi cok sadist bir sekilde degil) su anda soyleyebiliyorum ve hayatimdan memnunum.
  • Bende küçükken çok kekeliyordum götürmedikleri türbe, doktor kalmamıştı. Ne modern tıp nede alternatif tıp çözümü bulamadı.

Kendi kendine çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Becker -- 31 Aralık 2011; 11:21:47 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.