Şimdi Ara

Babam virüs oldu sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler babam yurt dışında calısıyor ve virüsü oldu tam 10 gün önce hastalık belirtileri basladı 4 gün önce test yaptırdı ve pozitif cıktı babamda öksürük yon solunym yollarında sıkıntısı yok ama cok yogun bir yorgunluk var ateşi de 37 38 civarlarında gözüküyor babam türkiyeye gelmek istiyor fakat virüslü olduğu için gelemiyor dubai de ateşi cok yüksek olmadığı için hastaneye almıyorlar babamı evde tek kalıyor bu yorgunluk daha ne kadar devam edicez çok endişeliyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun. Sağlık Bakanlığı ile iletişime geçip uçakla yurda dönmesi için bir yardım talebinde bulunabilirsiniz.
  • Herkes yoğun bakımlık olmuyor evde ilaç, dinlenme vs ile geçirenler de çok. Yalnızsa işi zor tabi. Geçmiş olsun.

• Hocam bu hastalığı geçirenlerin %80 i hastalığı hafif semptomlarla evde atlatan kişiler. Endişelenmeyin yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erkka

Geçmiş olsun. Sağlık Bakanlığı ile iletişime geçip uçakla yurda dönmesi için bir yardım talebinde bulunabilirsiniz.
    Zaten öyle öyle güzel ulkemize yurda dönüş olması cok acil bir olay gerekmedikçe yapılmamalı ulke de sağlıklı bakanlığı sağlık personal bakmıyorsa dönüş olabilir orada takip yapılıyorsa gerek yok

• Dubai Emirliğinden yardım alması lazım. Burada kimse bir şey yapamaz.
  • Büyük ihtimal babanız hastalığı hafif seyirli geçiriyor. Komşularımızın apartmanındaki herkese bulaştı, maalesef kalp hastası yaşlı kadın hayatını kaybetti. 21 kişilik apartmanda herkeste pozitif çıkmış. Diğerlerinde sıkıntı babanızdaki gibi çok yoktu, hatta 18 kişide hiçbir belirti olmamasına rağmen pozitif çıkmıştı. Zaten yoğun bakıma iki kişiyi aldılar, onlarda sadece sırt ağrısı vardı sonrasında ciğer filminde buzlu cam görülünce tedavi ettiler. Diğerleri evlerinde istirahat ettiler. Suratlarına bakınca çok halsiz oldukları belliydi. Onlara söylenen tek şey eğer kötüye giderse hastaneye tekrar gelin.15-20 gün sonra tekrar test yaptıklarında testlerde negatif çıkmış. Bana sorarsanız endişenizi ona çok belli etmeyin. Sonuçta moralde hastalığın seyri açısından önemli. Tıbbi tavsiye vermem veya vermemiz çok doğru olmaz, işi bilen arkadaşlar vermesi daha doğru olur. Çok geçmiş olsun, umarım tez vakitte iyileşir ve evine döner.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JacobHughes -- 22 Mayıs 2020; 14:3:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar sadece yorgunluk var ama hep uyuyor halsizliği cok yani artmıyoe üc dört gündür hep aynı ne zaman geçicek onu bilmemek insani tedirdin ediyoe konsolosluk iyileştikten sonra gelebilirsin demiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alator54 -- 22 Mayıs 2020; 14:31:34 >
  • Çok geçmiş olsun. Vitamin takviyesi gerekiyor galiba. Dr arkadaşlar daha iyi bilir. Takviyeleri ihmal etmesin.
  • dübai'deki sağlık sistem türkiyeden kat kat üstün bırak orda kalsın
  • Hocam ben öyle düsünmüyorum ambulans geliyor ateşi düsük de götürmüyorlar

• alator54 kullanıcısına yanıt
    Turkiye gelse ne yapacak sacma sapan konuşmayın Turkiye de sanki tedavisi mi var ?

Gerekli durum da götürecekler her covid 19 hastası hastaneye götürmüyorlar turkiye de cok mu farklı oluyor bu işler o kadar istiyorsan cimer den bilgi talep edin getirmelerini isteyin

• Şuraya endişelenip bir yazdım senin gibi gerizekalılar da gelip yorum yapıyor türkiyede yanımızda olcak tedavisi olmasada virüs olmasa zaten gelicek türkiyeye virüs olduğu için almıyorlar uçağa türkiyede o durumda olsa hastanede yatış verilirdi cunku babam yorgunluk halsizliği asırı cok asırı

• Daha önce yurtdışında yaşayan bir covid19 hastasının yakını sosyal medyadan yardım çağrısı yapmıştı. Hastayı ambulans uçakla Türkiye'ye götürdüler. Sizde bir video ile babanızın durumunu açıklayın. Devletimiz bu konuda duyarlıdır. Geçmiş olsun.

• Babam virüs oldu sorularım var
  • Rakanoth kullanıcısına yanıt
    sana söyleyecek bir şeyim yok fakat söyle diyebilirim umarım ailenden biri korona olmuştur ve sen de bu acıyı yaşarsın ve mutlu haber babam iyi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alator54

sana söyleyecek bir şeyim yok fakat söyle diyebilirim umarım ailenden biri korona olmuştur ve sen de bu acıyı yaşarsın ve mutlu haber babam iyi :)
    virüsün dandik bir virüs olmadığını bilmesem bu resmi neden sana göndereyim ki? dandik virüs olduğu için baban iyileşti. ebola falan olsaydı o zaman endişelenmen gerekirdi. kafan çok güzelmiş. hadi güle güle kullan.
    bu dandik virüsü umarım en yakınlarından biri yaşar
    bu dandik virüsü umarım en yakınlarından biri yaşar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.