Şimdi Ara

Babamdan nefret ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kucuklugumden beri bir turlu sevemiyorum guluyoruz sakalasiyoruz ama bendrn nefret ettigini srtik cok belli eder oldu. Kapinin onu kotu insanlarla dolu bende sik sik hava almaya cikarim o insanlari tanimisligim bilr yok onlari bahane edip brnide onlardan sayiyor bugun de cok sacma bi nedenden ksvga ettik zaten ne yapmaliyim. Sonra hicbisey olmamis gibi devam etmeye calisiyor bir tek babamla sorunum var herkesle anlasirim. Babam cok cahil ve geri kafali ayrica hicbirsey anlatamiyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardim edin lutfen

• ergenliktir geçer ama kalp kırma ilerde pişman olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sik sik hava almaya cikarim o insanlari tanimisligim bilr yok onlari bahane edip brnide onlardan sayiyo

Burda ne demek istedin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheOdennnn kullanıcısına yanıt
    Acilen sana ı harfi gerekiyor

"ı" al kopyala bunu

• İnsan babasına nasıl geri kafali der

• quote:

Orijinalden alıntı: TheOdennnn

sik sik hava almaya cikarim o insanlari tanimisligim bilr yok onlari bahane edip brnide onlardan sayiyo

Burda ne demek istedin

Sigara icmeye inerim biliyorlar ictigimi soyledim ama kapinin onu torbaci dolu oldugundan beni saniyor onlarla arkadas

• quote:

Orijinalden alıntı: TheContact

Acilen sana ı harfi gerekiyor

"ı" al kopyala bunu

tanimisligim bilr yok onlari bahane edip brnide onlardan sayiyo

İ yi geçtim burdanda bisey anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Prkue

ergenliktir geçer ama kalp kırma ilerde pişman olursun

Kalp kirmadim kalbim kirildi farkindaysan

• BlackUnkown B kullanıcısına yanıt
    Tamamdir şimdi oldu

• zamanla düzelir. Allah kimseyi yokluğuyla sınamasın. bende lise yaşlarımda anlaşamazdım beni sevmediğini düşünürdüm. Şuanda da anlaşamıyoruz hahaha :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sorter47 -- 23 Haziran 2016; 0:39:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorter47

zamanla düzelir. Allah kimseyi yokluğuyla sınamasın. bende lise yaşlarımda anlaşamazdım beni sevmediğini düşünürdüm. Şuanda da anlaşamıyoruz hahaha :)

Keske duzelse. Zamaninda anneme de cok cile cektirdi anlasamamaktan kastim cok ciddi durumlar yoklugu koymadi ki hicbir zaman keske bunu soyledigime psman etse sevse beni.

• benim peder de fantastik kurgu okuyunca laf yapiyor kufurdur bu diyor

gecen kitap fuarina gittik 2 kitap gosterdik almadi ustune azar isittik FUARİN ORTASİNDA

sana sa Allah sabir versin yapcak bise yok

normal de iyi adamdir da bazi durumlari can sıkıcı iste

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackUnkown

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlackUnkown

quote:

zamanla düzelir. Allah kimseyi yokluğuyla sınamasın. bende lise yaşlarımda anlaşamazdım beni sevmediğini düşünürdüm. Şuanda da anlaşamıyoruz hahaha :)

Keske duzelse. Zamaninda anneme de cok cile cektirdi anlasamamaktan kastim cok ciddi durumlar yoklugu koymadi ki hicbir zaman keske bunu soyledigime psman etse sevse beni.

valla dostum şöyle söyleyeyim benim peder ben doğduğumdan beri işsiz allahtan evimiz var 5-6 senedir annem çalışıyor bende 14 ümden beri çalışıyorum yarı zamanlı çalışıyorum aylık eve 1200-1300 lira para giriyor yetiyor şükür adama ne kadar desekte kulak ardı ediyor 50 yaşını geçti daha bu saatten sonrada çalışmaz ne yapalım kapıya mı atalım adamı alıştık hiç yoktan babadır. İyi adam bir pisliği yok ama işte anlaşamıyoruz çoğu zaman üstünede gitmek istemiyoruz artık biz bıktık

Rahatsiz etmiyor sizi en azindan.

senin ki ne yapıyor

• Babam benimle konuştu sorunu çözdük galiba teşekkür ediyorum hepinize Allah razı olsun hayırlı ramazanlar :)

• Benden sana abi tavsiyesi: Annenin babanın değerini bil. Sonra çok ah edersin de giden gitmiş olur.
  • Benim pederde de aynı durum var sürekli iş buyuruyor bıktım artık bağırarak tepkimi gösteriyorum ama bu duruma kızıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.