Şimdi Ara

Babamızın koruması: Otomatik bilgisayar kapatıcı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet kesinlikle teknik destege ihtiyacim var eve bi geldim babam oyle bi sistem koymus ki , bilgisayar belli bi saatte kapaniyo hatta fişten gidiyo elektrik ve belli bi saatte geri geliyo.

Sigortalarda birşey yok ve fişlerde elektrik böyle belli bi saatte gelip gidiyo herşeye baktım bulamadım çok garip biri yardım etsin şu LİSELİYE :D (2 saat sonra yeniden kapanıyo imdat :D)

• Baban yaptiysa bir bildigi vardir
    senin bilgisayarci degil elektrikci yardimina ihtiyacin var...
    quote:

Orjinalden alıntı: khanx

Evet kesinlikle teknik destege ihtiyacim var eve bi geldim babam oyle bi sistem koymus ki , bilgisayar belli bi saatte kapaniyo hatta fişten gidiyo elektrik ve belli bi saatte geri geliyo.

Sigortalarda birşey yok ve fişlerde elektrik böyle belli bi saatte gelip gidiyo herşeye baktım bulamadım çok garip biri yardım etsin şu LİSELİYE :D (2 saat sonra yeniden kapanıyo imdat :D)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcopolo -- 5 Aralık 2006; 19:34:55 >
  • Orjinalden alıntı: marcopolo

Baban yaptiysa bir bildigi vardir

aynen katılıyorum ve babanı destekliyorum.....
  • Şaka bir yana bunu ben de öğrenebilirsem bizim oğlan için yapayım
  • cok kolay ama burda anlatirsam bilmemesi gerekenlerde ögrenir
    ama kesinlikle profesyonel yardim gerektirir.
    quote:

Orjinalden alıntı: atakan84

Şaka bir yana bunu ben de öğrenebilirsem bizim oğlan için yapayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcopolo -- 5 Aralık 2006; 20:33:30 >

• Boot'tan veya normal oturumdan sistem saatini değiştirmeyi denedin mi?
  • oralardan elektirikte saglaniyormu acaba saatle ilgisi yok (en azindan bilgisayardaki ile)
    quote:

Orjinalden alıntı: foramencanalis

Boot'tan veya normal oturumdan sistem saatini değiştirmeyi denedin mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok şanslıyım ben vallaha benim yaşımm 12 ama benim öyle bir sorunum yok istediğim saatte kadar açık
  • bır yere bazı reklam ponolarında kullanılan zamanlı elektrik fişi koymuştur adını tam hatırlayamadım suan elektırıgı ıstedıgın bır saatte kesip enaz 15 dkk lık perıyotlar olarak ama ıstedıgın saattede geri verir. guzel bir alettir iş yerınde çaymakinasında kullanıyorum 10 ytl bişeydi ama onu nereye koymuş olabılır muhtemelen boat lara bakmalısın yada sıgorta kutusunun içinde biyerde ama baban yaptıysa kesınlıkle senın iyiligin için yapmiştır günahı bize olur
  • burda bulumazsin cevabini kesinlikle elektrikçinin işi saaat sayacı kurmuş tabi nereye bilemem ama babanın seni düşünerek bu olayi yapması gerçekten takdir edilmesi gereken bi olay
    bunun cevabini arayacagina oturda üni ye hazırlan
  • Dostum Zaman ayarLı Prizler war onlardan almış baban günün belirli aralıklarında Acılıp kapanıyor...bi yerlere gizLemiştir her yere ara bul ve yok et
  • kesinlikle, internet başında msn yapacağına biraz test çözmeyi denesen zaten babanın bunu yapmasına gerek kalmayacak

quote:

Orjinalden alıntı: FreNDy

burda bulumazsin cevabini kesinlikle elektrikçinin işi saaat sayacı kurmuş tabi nereye bilemem ama babanın seni düşünerek bu olayi yapması gerçekten takdir edilmesi gereken bi olay
    bunun cevabini arayacagina oturda üni ye hazırlan

• quote:

Orjinalden alıntı: Legend_Bri@n

çok şanslıyım ben vallaha benim yaşımm 12 ama benim öyle bir sorunum yok istediğim saatte kadar açık

• kankaa elektrik saatinin çıkısından basla tesisatıı odandakii prize kadar takip et.
  • quote:

quote:

çok şanslıyım ben vallaha benim yaşımm 12 ama benim öyle bir sorunum yok istediğim saatte kadar açık

ne hemen yazmışın batıyomu sana yaşımın küçük olupta sınırsız olarak bilgisayar kullanmam

• quote:

quote:

quote:

ne hemen yazmışın batıyomu sana yaşımın küçük olupta sınırsız olarak bilgisayar kullanmam

Yaşın küçük abilerin uyarmışlar seni iştee =) sinirlenme hemen abisi.

• quote:

Orjinalden alıntı: TuReL

quote:

quote:

quote:

Yaşın küçük abilerin uyarmışlar seni iştee =) sinirlenme hemen abisi.

bu dediklerini yaşının küçük olmasına veriyorum iyi sınırsız bilgisayar kullanman umarim gelecegini etkilemez

• quote:

Orjinalden alıntı: TuReL

kankaa elektrik saatinin çıkısından basla tesisatıı odandakii prize kadar takip et.

tebrik ederim çok güzel akıl veriyorsun...
  • o babanın ellerinden operim ben başkası olsa hadi len sana pc mc yok der bi de güzel dover nasıl anlayışlı bir babadır ki hem sana kızmıyo hem de hala senin haklarını koruyor bence burada cevap arayacağına git babanı yanaklarından öp
  • uzatma kablosuyla başka prize tak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.