Şimdi Ara

babanın yegenlerini daha çok sevmesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • babam kendi ailesine çok düşkün. doğdugumdan beri kuzenlerim bizde kalıyor resmen. bir tanesi bende 1 yas büyük ama bebek gibi davranıyor o yüzden ona bakıcılık yapıyorum resmen. son 6 gündır bizde kalıyor. zaten baba tarfı geri kafalı bu yüzden surekli ne giydiğime dikkat etmek zorunda kalıyorum. izmir depreminden once tadilat vardı 2 ay evde kalamadık. eve geçtik iki hafta sonra depremden evden çiktık bi iki ay da o yüzden evde kalamadık. şimdi ne oldu dersiniz? her hafta sonu kuzenlerime gidiyoruz. hepsi de bi arada oluyor. ve kücük kuzenlerimi heo eve cağırıyor babamla birlikte uyuyorlar. annem de benle yatmak zorunda kalıyor. geçenlerde bir baktım tum kuzenler ve babam aşağıda duruyor. babam motora binmiş arkasında kuzenlerim digerleri de bizim bisikletletimde.. size yemin ediyorum içim gitti. zaten o bisikleti de babam almamişti bize , daha önce hiç almadı. ama kuzenime almış. her neyse bizi çağirmadılar, çağırsalar da sürecek bisikletimiz yoktu biz de arkalarından baktık sinirden ağladık.annem ablamla bana hep susun der. biz hiçbir zaman hakkımızı arayamadık. bi kere bile konuşamadık hep sustuk. nasıl biter bu çile ne yaparsam bırakırlar şu davranıslarını?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yas kac

Kıskançlık sağlıklı bir duygu değil bırak derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Kıskanclikla alakasi oldugunu dusunmuyorum yukaridaki arkadasin dedigi gibi. Ayni seyleri bende yasiyorum baba tarafi ile amcam ile. Babam yegenleri icin olur biter amcamsa bizi arayip sormaz bile. Cok duzelecek bir durum degil en azindan biz duzeltemedik. Bununla yasamayi ogrenmen gerek arkadasim.

• en çokta böyle aile üyelerini anlamıyorum. Lan kendi evladın daha ilerisi yok neden onu baş tacı yapacağına başkasını yapıyosun çok saçma

• quote:

Orijinalden alıntı: BisikletJantı

Merhaba. Kıskanclikla alakasi oldugunu dusunmuyorum yukaridaki arkadasin dedigi gibi. Ayni seyleri bende yasiyorum baba tarafi ile amcam ile. Babam yegenleri icin olur biter amcamsa bizi arayip sormaz bile. Cok duzelecek bir durum degil en azindan biz duzeltemedik. Bununla yasamayi ogrenmen gerek arkadasim.

Can çıkar huy çıkmaz demişler hocam insanlari degstirmek imkansizdir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baban büyük hata içerisinde kardeşim ama bundan ancak sizin sevginizi kaybettiğini anladığı zaman pişman olur, o zaman da iş işten fazlasıyla geçmiş olur malesef..

• kıskançlık hiç güzel bir duygu değil.

en yakin zamanda birakmaya çalış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İyi Babanın Kötü Oğlu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.