Şimdi Ara

Bacak inceltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bacaklarım biraz kalın basenler ver baldırlar. Ben bunları inceltmek istiyorum. Biraz kilom var boyum 1.70 yaşım 16 kilom 76. Zayıflarsam biraz incelir ama ben biraz daha ince olsun istiyorum ne yapmam gerek ? Eğer genetik olarak kalın ise incelmez mi yani ? Sırf bacaklarım kalın diye ve göbeğim var diye biraz kızların yanına gitmeye çekiniyorum.

Yardımcı olursanız çok sevinirim..

Edit
     Bacak inceltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellolef -- 7 Mayıs 2013; 19:39:50 >

• kilo verirsen incelir ama gözle görülür bi incelik olmaz.bacakların normal genetiğin önüne geçemezsin
  • squat
  • zayıflarsan sorun kalmaz
  • biraz zayıflama biraz bacak idmanı yeterli olucaktir.bacaklar toplar kendini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bir ara 4-5 kilo verdiydim pantolon giyerken daha rahattım tayt gibi yapışmıyordu üstüme. Belimi sakatlayıp sporu bırakınca tekrar kilo aldım. Temmuza kadar 15 kilo civarı bişey versem fark eder bişey olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellolef

Hocam bir ara 4-5 kilo verdiydim pantolon giyerken daha rahattım tayt gibi yapışmıyordu üstüme. Belimi sakatlayıp sporu bırakınca tekrar kilo aldım. Temmuza kadar 15 kilo civarı bişey versem fark eder bişey olur mu ?

15 kg mi:S

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kalça ve bacak eritme
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScreamEagles

quote:

Hocam bir ara 4-5 kilo verdiydim pantolon giyerken daha rahattım tayt gibi yapışmıyordu üstüme. Belimi sakatlayıp sporu bırakınca tekrar kilo aldım. Temmuza kadar 15 kilo civarı bişey versem fark eder bişey olur mu ?

Niye böyle bir tepki verdiniz hocam
  • quote:

quote:

quote:

2.5 ay içinde 15 kg sağlıkli olarak verilemez..

• quote:

quote:

quote:

quote:

2.5 ay içinde 15 kg sağlıkli olarak verilemez..

Ne tür bir sağlık sorunu olur hocam ?

• Arkadaşlarında dediği gibi yağ oranını düşürürsen bacaklarında ince ve kaslı görünüme sahip olur. yağ heryerle bağlantılı düşürdüğün an vücutta fazlalık gördüğün her yerde düşme olucak o yüzden diyetine dikkat et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WHISPERZ-

Arkadaşlarında dediği gibi yağ oranını düşürürsen bacaklarında ince ve kaslı görünüme sahip olur. yağ heryerle bağlantılı düşürdüğün an vücutta fazlalık gördüğün her yerde düşme olucak o yüzden diyetine dikkat et.

10-15 kilo civarı zayıflarsam epey bir fark olur mu hocam ? Bana sanki çok bişey değişmicekmiş gibi geliyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WHISPERZ-

Arkadaşlarında dediği gibi yağ oranını düşürürsen bacaklarında ince ve kaslı görünüme sahip olur. yağ heryerle bağlantılı düşürdüğün an vücutta fazlalık gördüğün her yerde düşme olucak o yüzden diyetine dikkat et.

10-15 kilo civarı zayıflarsam epey bir fark olur mu hocam ? Bana sanki çok bişey değişmicekmiş gibi geliyor

1.70 boyun var ve daha yaşın genç boy uzaması devam edicek. Kendini 15kg vericem diye şartlama hedefini o yönde koyma. 10 kilo boyuna göre yeterlidir. Farkı sen aynada görüceksin :) Kilo vermeye çalıştığın için çökme olucak vücutta ordan sonra diyetine antrenmanına daha dikkat edip güçlenmeye başlayınca farkı anlarsın zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bangyoua -- 8 Mayıs 2013; 19:10:14 >

• 15 kg yağ yaksan öyle bir değişim olur ki, sen bile şaşırırsın

Yağlar, kaslara göre daha çok yer kaplar. aşağıdaki resimde farkı görebilirsin.

Bacak inceltme

2.27kg yağ ve 2.27kg kas

Şimdi, 15kg yağdan verdiğini düşün. boam

• @WHISPERZ-
    Bilgiler için teşekkür ederim hocam diyetimi düzgün şekilde götüreceğim ta ki bu hal yeter diyene kadar 15 kg sabitlenmeden. Zayen @Amroth. attığı fotoğrafı gördükten sonra 15 kilo verirsem afrikalı çocuklar gibi olurum heralde

@Amroth.
    Hocam bu fotoğraf için çok teşekkür ederim neyin ne olduğunu gördüm. 10kilo civarı versem dümdüz olurum sanırım.
  • Haftada 600-700 gramdan fazla yağ yakmak aynı zamanda kas da yakmak anlamına gelebilir. Bu yüzden 2 ayda 15 kilo verirsen en az 5 kilosu kastan gider. Yağlar o kadar çabuk yakılmaz. Uzun zaman tanı kendine.
    Geçen yaz 12 kilo verdiğimde tüm pantolonları baştan almak zorunda kaldım. Dar diye giymediğim pantolon bile giyilmeyecek kadar bol geldi inan. Sene boyu bulktan 8-9 kilo aldım. Yine de o pantolon bol geliyor. Çünkü az yağlandım, bolca kas ekledim
  • Bugün diyetisyene de gideceğim sanırım. Birde ona anlatırım sorunumu. Ve yorumunuz için teşekkür ederim 10 kilo versem hiç bişey kalmayacak demek ki.
  • Maksat kilo vermek değil yağ yakmak olmalı. Haftada 3 kiloyu çok rahat veririm ama hedef yağ yakımı, kasların korunması olunca bu rakam 500-600 grama düşüyor.
  • Bacaktaki kasları yakmamda pek sorun etmiyorum çünkü epey kalın bacaklarım incelir işte kasta gittikçe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellolef -- 9 Mayıs 2013; 15:11:14 >
  • Bacak dedigin kalin olur adamin derdine bak biz ince diye short giyemezdik sen kalin diye uzuluyorsun. Ince bacak gercekten rezalet duruyor tavuk bacagi gibi. Allah'tan ben kalinlastirdim calisa calisa artik gonul rahatligi ile short giyebiliyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.