Beyler bende wave 2 s8530 var,bada 1.2 yüklü.Telefonuma atıp kullanabileceğim C++ veya java programlama var mı?Yani kodu telefonda yazıp derleyebileceğim bi program.Bulabilirseniz çok makbul geçer.Kaç gündür arıyorum.Şimdiden yardım etmeye çalışan arkadaşlara teşekkür ederim.
Bada SDK var. Ben kullanıyorum. Güzel program. Tavsiye ederim.
saol yükledim ama o bilgisayar için.Ben telefonda yazıp derlemek istiyorum.Java veya C++ fark etmez.
quote:
Orijinalden alıntı: f.alan
saol yükledim ama o bilgisayar için.Ben telefonda yazıp derlemek istiyorum.Java veya C++ fark etmez.
Hocam cep telefonunda nasıl program yazacaksın?Bilgisayarın klavyesi duruken dokunmatikle uğraşılır mı?
bilgisayarım her zaman olmuyo.O yüzden telefonda yazmam lazım.Telefonda çalışabilen bi compiler yok mu?
ponhsaimiydi neydi öyle birşeydi sanırım umarım yanlış yazmamışımdır.ancak pc için bu..tel için yok zannedersem..bu arada bende aynı cihazı kullanıyorum çok memnunum cihazdan...
quote:
Orijinalden alıntı: mebrar Bada SDK var. Ben kullanıyorum. Güzel program. Tavsiye ederim.
S.a arkadaslar kolay gelsin nende wave 525 var bu bada sdk yi wave 525 icinde kullanabilirmiyiz yoksa sadece wave 2 ler icinmi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme