Şimdi Ara

Bada için programlama (java yada C++)var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bende wave 2 s8530 var,bada 1.2 yüklü.Telefonuma atıp kullanabileceğim C++ veya java programlama var mı?Yani kodu telefonda yazıp derleyebileceğim bi program.Bulabilirseniz çok makbul geçer.Kaç gündür arıyorum.Şimdiden yardım etmeye çalışan arkadaşlara teşekkür ederim.

• Bada SDK var. Ben kullanıyorum. Güzel program. Tavsiye ederim.
  • saol yükledim ama o bilgisayar için.Ben telefonda yazıp derlemek istiyorum.Java veya C++ fark etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f.alan

saol yükledim ama o bilgisayar için.Ben telefonda yazıp derlemek istiyorum.Java veya C++ fark etmez.

Hocam cep telefonunda nasıl program yazacaksın?Bilgisayarın klavyesi duruken dokunmatikle uğraşılır mı?
  • bilgisayarım her zaman olmuyo.O yüzden telefonda yazmam lazım.Telefonda çalışabilen bi compiler yok mu?
  • ponhsaimiydi neydi öyle birşeydi sanırım umarım yanlış yazmamışımdır.ancak pc için bu..tel için yok zannedersem..bu arada bende aynı cihazı kullanıyorum çok memnunum cihazdan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mebrar
    Bada SDK var. Ben kullanıyorum. Güzel program. Tavsiye ederim.

S.a arkadaslar kolay gelsin nende wave 525 var bu bada sdk yi wave 525 icinde kullanabilirmiyiz yoksa sadece wave 2 ler icinmi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.