Şimdi Ara

Bademcik ameliyatı oldum. Ameliyat günlüğüm [ SS ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
5
Favori
50.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: C Vitamine

quote:

Orijinalden alıntı: barman

2004-2005 yılında ben de ameliyat olmuştum. Dondurma felan diyorlardı da, dondurma yediğimi hatırlamıyorum. Yediğim hiçbir şeyden keyif almıyordum zaten. Ameliyattan sonra dik durunca midem bulanıyordu, sonradan patates ezmesi, yoğurtlarla felan idare ettim; ama insan gerçekten çok rahatlıyor. Hani diyorlar ya, mikrobu tutuyor felan. İnan o çektiğin hastalıklara değmez. Kaç senedir doğru düzgün hastalandığımı hatırlamıyorum. Kışın bile soğuk su, içecek, dondurma vs. yiyorum, sıkıntı olmuyor.

Ben yazın bile bademciğim yüzünden en az 2 sefer ateşleniyorum. Benim kadar hasta olan bi insan da yoktur Yalnız biraz faranjitin var dedi, ondan çekiniyorum. Kaç yaşında olmuştunuz hocam?

Ben 12-13 felandı diye tahmin ediyorum.

• badem bıyık ameliyatı okudum şimdi gidiyorum buradan.
  • Geçmiş olsun... Küçükken bana da büyüyünce bademcik ameliyatı yapılabilir falan diyorlardı doktorlar ama çok şükür büyüdükçe üşütme sıklığım azaldı. Şu anda 26 yaşındayım. Bence bademcikler alınmamalı, zira giren mikrobun akciğere ulaşmasını engelliyor. Annemin de alınmış, bir keresinde üşüttüğü zaman bronşite çevirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BetterBosh

Geçmiş olsun... Küçükken bana da büyüyünce bademcik ameliyatı yapılabilir falan diyorlardı doktorlar ama çok şükür büyüdükçe üşütme sıklığım azaldı. Şu anda 26 yaşındayım. Bence bademcikler alınmamalı, zira giren mikrobun akciğere ulaşmasını engelliyor. Annemin de alınmış, bir keresinde üşüttüğü zaman bronşite çevirdi.

Birgün iltihap aşağı inerse
    Bana doktor bademciklerin küçülür bikaç seneye daha az hastalanırsın demişti ama ameliyattan sonra bayağı köklüymüş bademciklerin iyiki almışız dedi. Teşekkür ederim bu arada hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C Vitamine -- 24 Ocak 2014; 18:21:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• geçmiş olsun.ben de 4-5 yaşlarındayken oldum hayal meyal hatırlıyorum.su içince bile boğazım ağrıyordu o yüzden şekerli su içiyordum tek hatırladığım bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uohk061_TS

geçmiş olsun.ben de 4-5 yaşlarındayken oldum hayal meyal hatırlıyorum.su içince bile boğazım ağrıyordu o yüzden şekerli su içiyordum tek hatırladığım bu.

Teşekkür ederim 2 3 saatte bir ağrı kesici içip 2 3 bardak soğuk su tüketiyorum. Bogaz kurudugunda çok kötü oluyor

• arkadaki iltihaplı kısım operasyon bölgesi mi?
  • geçmiş olsun ben de salı günü ameliyat olmuştum narkoz verilince kolumun bazı bölgeleri acımaya başladı sonra dediğiniz gibi uyandığımda etrafı temizliyorlardı çok susamıştım 4 saat su içemezsin dediklerinde yıkılmıştım.(NOT:KIRIK KOL AMELİYATI)masraflar ne kadar tuttu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Emir

arkadaki iltihaplı kısım operasyon bölgesi mi?

Evet hocam bünye zar üretiyormuş oraya. 2 haftaya geçer diyor doktor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Trident Of Poseidon

geçmiş olsun ben de salı günü ameliyat olmuştum narkoz verilince kolumun bazı bölgeleri acımaya başladı sonra dediğiniz gibi uyandığımda etrafı temizliyorlardı çok susamıştım 4 saat su içemezsin dediklerinde yıkılmıştım.(NOT:KIRIK KOL AMELİYATI)masraflar ne kadar tuttu.

Ücret istemedi hocam hayrına yaptı doktor. Teşekkürler sizede geçmiş olsun. Kustunuzmu ilk gün acaba?

• Ne tarz bir şikayetin vardı da oldun bu ameliyatı
  • Çok basit diyorlardı bu ameliyat için
  • Ben ameliyat olduktan sonra dondurma yiyemedim daha çok acı hissi vermişti. Tam 1 hafta sonra mantı yemiştim. Hocam karnının doymasını istersen cici bebek+ süt=mama ye bide bol bol yoğurt ve puding
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

Çok basit diyorlardı bu ameliyat için

Ameliyat 10 dakika ama ağrı kesicisiz kan alıyorlarmış gibi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Lego95

Ben ameliyat olduktan sonra dondurma yiyemedim daha çok acı hissi vermişti. Tam 1 hafta sonra mantı yemiştim. Hocam karnının doymasını istersen cici bebek+ süt=mama ye bide bol bol yoğurt ve puding

hocam kaçıncı gün ağrıda azalma oldu sizde? Sütü kakaosuz içemiyorum ama yoğurt çok iyi oluyor.

• Bende olmuştum yutkunamıyordum tükürüyordum hep poşetler dolusu peçete oluyordu yanımda
  • geçmiş olsun,neden alındı bademcikler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_krky

geçmiş olsun,neden alındı bademcikler?

Teşekkür ederim hocam. Yılda 3 4 kez yatağa düşüyordum ateş halsizliğe sebep oluyordu, penisilin iğne antibiyotik bağımlısıydım mecburen aldırdım. Şimdiye kadar niye çektin dedi doktor

• Şuan tek korkum ilerde ağrıların kulağa vurması. Ağrıkesicimi minosetplus dan majezik olarak değiştirdim. Majezikle 5 6 saat rahatken, minosetle maksimum 4 saatti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C Vitamine -- 25 Ocak 2014; 18:44:50 >
  • Cehennem 3 gün sürdü. Yutkunurken de o kadar acımıyor. Çok şükür iyiyim 4. günde

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.