Şimdi Ara

Bademcik ameliyatı oldum. Ameliyat günlüğüm [ SS ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
5
Favori
50.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: C Vitamine

Ameliyattan sonra burdayım

Bende 14 yıl önce özel bir klinikte olmuştum. Hayvani boyutta olan ve devamlı iltihaplanan bu beladan kurtulmak şarttı. Hoş, şimdi de farenjit oluyor ama eski hali çekilmezdi. Geçmiş olsun sanada.

Teşekkür ederim, faranjit de doktorun dediğine göre örneğin soguk kola içtin 1 saat sonra bogazında kısa süreli bi yanma olur ama iltihaplanmaz. Bu şekilde mi oluyor ?
  • Yas 15 gecen sene oldum kucuk dil sisip sarkabiiyor yediklerin ictiklerin genzine kaciyor 15 gun cehennem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C Vitamine

quote:

Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

Benimde boğazlar devamlı şişiyor bıkkınlık geldi küçükken olsaymışım keşke gidiyorum.Bu aylarda gidip bende bademcik ameliyatı olmak istiyorum varmı 21 22 yaşları arasında ameliyat olan ?
    Gördüğüm herkes küçükken ameliyat olmuş acaba tehlikesimi var 18 yaşından sonra

Erişkinlerde damarlar büyük olduğundan kanama riski çok çok fazla dedi, babamda ambulans şoförü , geçen 30 lu yaşlarda bi öğretmen götürdük diyor, bademciklerini aldırmış, dikişleri patlamış, tam 4 poşeti kanla doldurmuş.

Yapma yav bademciklerden kurtulalım derken dier tarafa aktarmalı geçiş yapmayalım Bi hastahaneye gidimde sorim risk durumu nasılmış diye risk çoksa kalsın bademciklerimle ağrıya ağrıya yaşarım .

• 2 sene önce oldum soğuk ve sıvı yiyecekler tüketceksin bi süre. Cehennem felan değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FB253030B -- 22 Ocak 2014; 11:30:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koray

Aldırıp pişman olmazsın bi zaman sonra yine tekrar oluşabilir kalıcı çözüm değil

Hikaye

BADEMCİK AMELİYATI SONRASI YENİDEN BADEMCİK ÇIKARMI?
    TAMAMI ÇIKARILAN BADEMCİKLER YENİDEN ÇIKMAZ.
    ANCAK NADİREN DE OLSA DİL KÖKÜNE YAKIN YERLEŞİMLİ BADEMCİK DOKUSU EĞER AMELİYAT SIRASINDA TEKNİK OLARAK ALINAMADIYSA İLERLEYEN YAŞLARDA YENİDEN BÜYÜME YAPABİLİR.

http://kaganipci.com/default.asp?CatId=331

Git aldır çok rahat, küçükken 5-6 yaşında kuşbaşı etleri yutamazdım boğazıma takılırdı yemek yiyemezdim. İşte 6-7 yaşında oldum ameliyatı zaten çocugum bir şey anlamadım 3e kadar sayarken narkozdan gittim. Uyandıgında da konusamıyon sanırım işte ama yine çocuk oldugumdan hatırlamıyorum bir şey iyi ki çocukken olmuşum

• Koterle alıyormuş doktor, fazla kanama olmayacagını söyledi. Youtube da bir kaç koterli yöntem var baktım da, neredeyse hiç kanamıyor. Çok sevindim.
  • Hastanedeyim yarım saate ameliyata alacaklar

• koter dedikleri alet, dokuyu yakarak kopartılmasını sağlıyor.kansız cerrahi dedikleri olay da bu.aldırırsan ilerisi için rahat edersin.şimdiden geçmiş olsun.
  • ameliyat anı eklendi..
  • Geçmiş Olsun Hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: breakst

Geçmiş Olsun Hocam

teşekkürler
  • 2004-2005 yılında ben de ameliyat olmuştum. Dondurma felan diyorlardı da, dondurma yediğimi hatırlamıyorum. Yediğim hiçbir şeyden keyif almıyordum zaten. Ameliyattan sonra dik durunca midem bulanıyordu, sonradan patates ezmesi, yoğurtlarla felan idare ettim; ama insan gerçekten çok rahatlıyor. Hani diyorlar ya, mikrobu tutuyor felan. İnan o çektiğin hastalıklara değmez. Kaç senedir doğru düzgün hastalandığımı hatırlamıyorum. Kışın bile soğuk su, içecek, dondurma vs. yiyorum, sıkıntı olmuyor.
  • Gecmis olsun bende bir 10 yil falan oluyor hatta fazla bile. Yazdiklarin hep ayni benimde surec anlattigin gibiydi tek fark ben hic kusmamistim bunyeyle alakali bir sey sanirim 2-3 gun konusamiyorsun dil sisiyor biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: barman

2004-2005 yılında ben de ameliyat olmuştum. Dondurma felan diyorlardı da, dondurma yediğimi hatırlamıyorum. Yediğim hiçbir şeyden keyif almıyordum zaten. Ameliyattan sonra dik durunca midem bulanıyordu, sonradan patates ezmesi, yoğurtlarla felan idare ettim; ama insan gerçekten çok rahatlıyor. Hani diyorlar ya, mikrobu tutuyor felan. İnan o çektiğin hastalıklara değmez. Kaç senedir doğru düzgün hastalandığımı hatırlamıyorum. Kışın bile soğuk su, içecek, dondurma vs. yiyorum, sıkıntı olmuyor.

Ben yazın bile bademciğim yüzünden en az 2 sefer ateşleniyorum. Benim kadar hasta olan bi insan da yoktur Yalnız biraz faranjitin var dedi, ondan çekiniyorum. Kaç yaşında olmuştunuz hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: carantinas

Gecmis olsun bende bir 10 yil falan oluyor hatta fazla bile. Yazdiklarin hep ayni benimde surec anlattigin gibiydi tek fark ben hic kusmamistim bunyeyle alakali bir sey sanirim 2-3 gun konusamiyorsun dil sisiyor biraz

1 saat soguk birşey yiyip içmeyince çok kötü oluyor hocam. Sürekli ıslak tutuyorum. teşekkürler.
  • yere düşen bademcikleri ne yapıyorsunuz

şaka bir yana neden ameliyat oldunuz bademcik ameliyatı neden olunuyor yani ağrımı oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

yere düşen bademcikleri ne yapıyorsunuz

şaka bir yana neden ameliyat oldunuz bademcik ameliyatı neden olunuyor yani ağrımı oluyor?

ben 17 yaşındayım ve kendimi bildim bileli boğazım iner, ateşim çıkar, bende penisilin iğne ve antibiyotik kullanırım. Bunu söyleyince zaten bu yaşa kadar niye bekledin dedi doktor. bayağıda büyüklermiş.
  • beyler bende ameliyat olacağım da şu narkoz alma durumu biraz gözümü korkutuyor,antibiyotik olayı her ameliyatta oluyor mu ? bana denilen serum bağlanıyor narkozu oradan veriyorlar bişey anlamadan uyuyorsun istersen sakinleştirici de veriyorlar durumuna göre...ben panik bir insanım baş dönmesi falan sıkıntıya sokar ameliyat öncesinde hani narkoz yemeden tansiyon falan kalmaz bende
  • Sağ Üst Azı Dişinde Çürük var
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

beyler bende ameliyat olacağım da şu narkoz alma durumu biraz gözümü korkutuyor,antibiyotik olayı her ameliyatta oluyor mu ? bana denilen serum bağlanıyor narkozu oradan veriyorlar bişey anlamadan uyuyorsun istersen sakinleştirici de veriyorlar durumuna göre...ben panik bir insanım baş dönmesi falan sıkıntıya sokar ameliyat öncesinde hani narkoz yemeden tansiyon falan kalmaz bende

bana serum bağladılar ordan verdiler başım dönerken, hemşirelerde hazırlık yapıyor, bayıltacakmısınız artık yoksa kendim bayılayım mı dedim oda narkoz verdik başın dönebilir dedi sonra gitmişim işte.15 saniye sonra bayılıyorsun zaten seruma verdıkten sonra

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.