< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
BAE Emirinin Gelmesiyle Dolar Arasındaki İlişki
-
-
onu bilmiyorum da bu BAE fetöyü ve darbeyi finanse ediyormuş, eski haberlerde öyle şeyler yazıyor
-
bir lafi bir lafina tutmuyorki....napsak gulsekmi aglasakmi...
bir taraftan dis gucler kurtulus savasi cekemiyolar de..bir taraftan dis gucler dediginden sicak para bulmak adina dilencilik yap...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larry -- 24 Kasım 2021; 23:15:3 > -
Bunlar için söylemlerin hepsi gündemi değiştirme amacı taşıyor. Geçmişte ne dediklerinin bir önemi yok. Gündem onu gerektirmiştir.🧐🤔
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ortada dilencilik falan yok, hepsi danışıklı dövüş. Sedat Peker in orada olmasının bile bir sebebi var.
Satın almayla ne güzelde yatırım oluyor Gelen paralar çarçur edileceği kesin ama.
-
Hep böyle olmadı mı
asya piyasasında bile tl değerlendiğine gore(genelde çakılırdı) arap diye aşağlamayın artık abd ve ingilizler bile arapların peşinde money and power.
iyi bir hukuk olduysa arada iyi sıcak para girişi demek bu bayır aşağı yuvarlanır döviz görücez ama ortada net birşeyde yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Kasım 2021; 0:46:54 > -
Sonuçta 0 dan yapılan bir şey yok zaten olanı satıyorlar en iyi bildikleri şey. Elindekini sat geleni betona göm.
-
2002'de başa geçtikleri andan itibaren 80 yıllık tüm emekleri ''babalar gibi satarız'' diyerek satmasalardı aksine üretime önem verselerdi bugün Türkiye bu konumda olmazdı.
Silah sanayisinde görülen yerli üretimlerin benzerlerini sivil sanayide görmediğimiz sürece Türkiye her zaman sıcak para girdisine muhtaç olur.
Bu ülke pilavlık pirinçlerini bile Vietnamdan ithal eder durumda...
İthalatın her üründe minimum seviyelere getirilmesi şart.Bunun içinde fabrikaların açılması,yerli üretime sadece silah sanayisinde değil her alanda önem verilmesi,tarımın ve hayvancılığın geliştirilmesi gerek.
Bunlar yapılmadığı sürece BAE emirinin getirdiği dövizler bile sadece kısa bir nefes almaya yeter...Uzun vadede hiçbir yararı olmaz aksine zamanla BAE'ye bağımlı bir ülke olur çıkarız...
-
valla kesin olan birşey var oda TC. nin zararı ile sonuçlanacak bir şey ama ney.....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
😄😄
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
BAE orta Doğu'daki 2. İsraildir adamlarda bilim ekonomi kafa her sey var
Tr suan çok sıkıştı muhtemelen libya basta olmak uzere bircok konuda taviz verilecek sicak para alinacak dun millet kafayi yedi full disardaydim herkes isyandaydi baeden gelen para ile 8 9 10 gibi cipalayacaklar dolari
Şimdilik tabi bu ekonomik kriz cok derin yıllarca sürecek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Topuklamadan önce birkaç milyar dolarcık daha indirmek istiyorlar. Çok mana yüklememek lazım.
Kerimcem sana bir soru. Akp vatana mı ihanet ediyor yoksa sahtekarlar mı?
Çünkü akp daha kısa süre önce BAE 15 temmuzun finansörü demişti. Doğruysa vatana ihanet, yalansa sahtekar oluyor.
Hangisi ? Nasıl karar vermeliyiz ? Şimdi akp bu birbirini tutmayan davranışlarıyla ikisinden birini kesinleştirdi. Çünkü bu bir denklem. Ama ben hangisi olduğuna karar veremedim. Hani karar vermemi guclestirmek için eski pisliklerini düşünüyorum. E 2599 tane pislik birine işaret ediyorsa diğer 2599 tanesi diğer sikka isaret ediyor. Kalan 10.000 tanesi her ikisi de sonucuna yaklastiriyor.
Ee butun pisliklerini düşünmeye ömrüm yetmez. Tsk ya kumpasi var feto ile ortak telekulak var, tupraş var, 10 milyona peşkeş çekilen tank fabrikası sonrası yokedilen 128 milyar var. Ben karar veremedim. Sen daha migdesizce savunuyordun.
Daha iyi bilirsin hangisine yakın olduklarını.
Hangisi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
100 küsur milyar dolarla doları düşüremediler o kadar hızlı, 10 milyar dolarlık yatırım mı düşürecek o seviyeye 🤔
-
yeni çağ gazetesi15 Temmuz gazisinden BAE tepkisi: Dün hain ilan ettiniz, bugün kardeş oldunuzhttps://www.yenicaggazetesi.com.tr/15-temmuz-gazisinden-iktidara-bae-tepkisi-dun-hain-ilan-ettiniz-bugun-kardes-489006h.htm
-
kanal diyecektim de bahçeli'nin kızıp da kanal.. dediği konuşması geldi aklıma.
kanal istanbul için hazırlık olabilir. başka ne olabilir mesela, boğazdaki köprüden tren geçirmek olabilir. kalkınmaya devam yani.
-
Kapitülasyonlar geri dönüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
onu bilmiyorum da bu BAE fetöyü ve darbeyi finanse ediyormuş, eski haberlerde öyle şeyler yazıyor |
bir lafi bir lafina tutmuyorki....napsak gulsekmi aglasakmi... bir taraftan dis gucler kurtulus savasi cekemiyolar de..bir taraftan dis gucler dediginden sicak para bulmak adina dilencilik yap... |
Sonuçta 0 dan yapılan bir şey yok zaten olanı satıyorlar en iyi bildikleri şey. Elindekini sat geleni betona göm. |
Bunlar için söylemlerin hepsi gündemi değiştirme amacı taşıyor. Geçmişte ne dediklerinin bir önemi yok. Gündem onu gerektirmiştir.🧐🤔
|
Benzer içerikler
- kuyumcular fiş keser mi
- b ehliyet 125 cc eğitimi ücreti
- yossi kohen kadir mısıroğlu
- cumhurbaşkanı resmi nerelere asılır
- sezen aksu pkk
- bitcoin haram mı diyanet
- iphone fiyatları zam
- disney plus üyelik iptali
- yapay zeka tahlil sonuçları
- devletin ücretsiz yazılım kursu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X