Uyduruk şeylerin kaynağı olmazki |
Bagaj hacmi yalanları - VW uslanmıyor! (10. sayfa)
-
-
Yolunacak kaz bol niye uslansın ki?
-
Kaynak totosu işte
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Söylediğinde sonuna kadar haklısında neden sadece vw😂? Bütün markalar bu şekilde uyanıklık yapmış. Kimisi daha az, kimisi daha çok. Düsturlu yanıltıcı bilgi verince etik mi oluyor? Sonra daswagenin değişik rengi deyince kızıyorsunuz.
şunuda diyim tiguanın bagajı görünce bende 615 litre olmadığını düşündüm. 350 litrelik auristen 2 kat büyük gelmedi kesinlikle. Biraz büyük gelmişti. Sebebi koltuklarmış. Ancak insanı yanılttıkları doğru. Araç büyük diye bagajı göstermiyor sandım.
Babam yapsa aynı tepkiyi babama da veririm. Honda hrv için de yazdım. 470yaziyor ama hiç 470gibi gelmedi bana. Çok konuşulan, tutulan bir model olmadığı için dikkat etmedim. Gördüğümü söyledim. Onda da benzer durum olabilir. Eski kasa auris için de zamanında yazdım. 350litre yazıyor ama bence 350litre değil. İnce stepne ya da tamir kitli hali 350olabilir. Güpürsüz gelinliği koyunca yarısı dolmuştu.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-007649809
Başlık, üçüncü sınıf propaganda gazetelerinin manşeti gibi olmuş. Kuru algı çalışması. Böyle algılarla olguları değiştiremezsiniz.
Birileri çatlasada patlasada, istesede istemesede kalite, verimlilik, işlevsellik ve fonksiyonellik gibi otomotivin olmazsa olmaz disiplinleri en optimize sunan tek firma Volkswagen’dir diyen otomotiv otoritelerinin söylediği olguyuda hatırlatmakta fayda var.
Ayrıca Tiguan’ın bagajı iki bölme, stepne çıkartıldığında hacim fazlasıyla artıyor.
Fotolarda göremedim Honda’ya damacana atarken köpük sıkmışlar mı acaba göcük filan sıkıntı olabilir."kalite, verimlilik, işlevsellik ve fonksiyonellik gibi otomotivin olmazsa olmaz disiplinleri en optimize sunan tek firma Volkswagen’dir diyen otomotiv otoriteleri"
Bence inandırıcı olsun diye yalanı süslemişsin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: plateauHocam Bmw kullanıyorum,eşimde de nissan var...matematiksel yorum yaparsanız sevinirim bana cevaben yazdıysanız...
size direkt olarak yazsam sizi etiketlerim karışmasın diye
-
Bundan önceki aracimin bagaj hacmi 420 litreydi suan eclipse cross kullanicisiyim. Koltuklari simdiye dek hic one almaya bagaji genisletmeye ihtiyac duymadim. Ayni bebek arabasi 420 litre bagaja sahip aracima zar zor sigarken ve bagajim cingen cadiri gibiyken Eclipse de hic sorun yasamiyorum. Bagaj alti bolmeler cok kullanişli ivir zivir esyami o bolmelere koyuyorum. Bagaj kapagi agzi da genis oldugu icin hic zorlanmadan bebek arabasi vs buyuk hacimli esyalari rahatlikla koyabiliyorum. Onemli olan bence hacimden ziyade bagajin kullanisli olmasi. Bir sedan aracin bagaj hacmi buyuk de olsa mezar gibi dar uzun oldugu icin sorun yasanabiliyor. Ama benim arac icin dikey yahut yatay koyma imkani oldugundan dolayi sahsen 2 cocugum olmasina ragmen ayni zamanda ailemden uzakta yasayadigimdan dolayi uzun yol seyahatleri yapmama ragmen bir zorluk yasamadim. Tabi ayni zamanda aracin otomobil oldugu, kamyonet olmadigi bilincindeyim ona gore esya hazirlarim:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet_aln -- 28 Nisan 2021; 1:3:16 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hoksi
Ares007 görmeden sil hocam. Çok kızıyor vw ye sallayana. Lpg ,boş yol falan diye sacmaladan çabuk4 ayrı model golf birkaç ay(her tip motor), 1 passat 6 ay, 1 kia 3 yıl 1 hyundai 3 yıl kullanma tecrübesi ile benim tespitim bu. şimdiki kianın aynı sınıfı ile şimdiki passat karşılaştırınca kia daha kaliteli, ancak passat daha az yakıyor, vw fazla yaksın kimse vw almaz.
fiestaya 100,000km bindim. silecek lastiği bile değişmedim. ama hep otobanda bindim kaymak gibi yol. şimdi fiestaya kaliteli mi diyeyim? yani konuşan neye göre konuşuyor? sıfır test arabasına en fazla 3 gün biniyorlar, sanki 20 yıl binmiş gibi videolar yorumlar.... o kadar video çeken var sor hangisi 100,000km bir arabayı servise götürmüş? ama yoruma gelince herkes ordinaryus profesör.
-
quote:
Orijinalden alıntı: HemicanVolvo=cinliler. Ford Volvoyu satali yillar oldu.
Small overlap testi sadece sürücü tarafindan yapılıyor diye sürücü tarafini guclendirip yolcu tarafina ayni parcayi koymayan araclar varken. Hyundai iki tarafi da koruyan tek markaydi. Korelilerin ve Japonlarin etik anlayisi Avrupadan daha yuksek genelde.
sıfır araç 3 yıl elentra 40b km, 3 yıl sportage 55b km kullandım. elentra pejo seviyesinde. fiat/renodan bi tık önde. ama sportage passattan daha kaliteli idi. kia biraz fazla yakıyor, zaten vw/skoda gibi az yakan bir motoru olsaydı dünyanın en çok satan aracı kia olurdu. ki vw az yakıyor dediğimde kesinlikle her motoru listedeki gibi değil. 1,4 golf şehir içi 8-10 arası yaktı. aynı kullanımla diğerleri 8-9 yakıyorken. her arabada denerim 130la giderken sıfırlar bakarım. çoğu araba liste yalancısı. mesela bazı araçlarda da 120 den 130a çıkınca 1 lt fazla yakıyor. hatta bazı araçla otobanda sabit 130la giderken, şehir içi ortalamasının üstünde yakıyor. listeye falan hiç bakmam. en basiti gider test arabası ile yakıt bilgisayarını sıfırlar, otobanda 130a sabitler bakarım kaç çıkıyor.
Range Rover discovery sport phev300 şarjlı hibrit ile baktım. 3 modu var elektrik, benzin, benzin+elektrik(hibrit yani) sadece şarjlı elektrikle giderken 130la benzin hiç yakmıyor zaten. elktrk+benzin hibrit için listesi 1,7lt yazıyordu sonra değiştirdiler, 2 yazdılar, 3 yazdırlar vs şimdi kaç yazdılar bilmiyorum :). birde sadece benzine aldım. dedim pil 50km sonra bitti, 100bg elektrik motoru, 200bg 1,5 benzin motoru var. benzin motoru ne yakacak bi bakim, 130 la sabit giderken 14,1 lt yaktı. tekrar denedim 14,6 yaktı. düz yol yokuş yok.
todexin çiftlikbankın bu kadar insanı kandırması şaşılacak durum değil, malı satanın yazdığı listeye bakarak inanılıyorsa herkes kandırır bu insanları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 1 Mayıs 2021; 10:48:35 >
-
Ya şuan kimin gibi konuştun biliyor musun?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vos vos yine mi kandırmış vah vah
Hala birbirinizi yiyor musunuz diye bakmaya geldim
-
VW stepne havuzuyla beraber söylüyor yahu.
sağlam boş yapmışsınız.
Tiguan veya C5 Aircross gibi araçların arka koltuklarında da ön koltuktaki gibi kızaklar var ve verilen bu Tiguan için 615 litre ve C5 Aircross için 580 litre bagaj hacimleri arka koltuklar en öne çekik iken yakalanabilen hacimler, aynı zamanda öyle bi enden, bi boydan, bi derinlikten veri alarak ölçmüyorlar o hacimleri. Tüm girinti çıkıntılarıyla 3 boyutlu modelleme ile ölçüyorlar. O 615 litrenin reelde belki 530 litresini falan kullanabilirsiniz en fazla çünkü bagajın 3 boyutlu şeklini alacak sıvı doldurmuyorsunuz sonuçta içine...
Basit soru, net 500 litre buzdolabı aldığınızda içine 25 damacana sığdırabilir misiniz? Sığmıyor di mi? Ama her yerini sızdırmaz şekilde kapatır ve içine su doldurursanız 25 damacanadan fazla su sığar. Çünkü damacanalar 20 değil 18.92 litredir, yani tam olarak 5 galon. 25 damacana 473 lt yapıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 21 Mayıs 2022; 1:18:47 > -
arka koltukta kızak olması şahane birsey ayrıca. en gerideyken bile bir aileye yeterli hacmi sunuyorlar
A3 sedan için de ölçüm yapmışlar mı? 425 lt yazıyor
Ben taban halısının ve pandizotun ölçüsüne ve ikisi arasındaki yüksekliğe bakıyorum. Firmalar ölü alanları bile bagaj kapasitesi içerisine sokabiliyor. Katologda 350-380 gibi birbirine yakın görünen 2 araç pratikte sanki birisi 500 müş diğeri 350 gibi fark yaratabiliyor.
-
ADAC kendi sitesinde tiguanın tavana kadar hacminin 630 litre olduğunu yazmış. arka koltuklar yatıkken cam hizasına kadar da 780 litre olabiliyormuş.
bu vw nasıl bir metodoloji ile bu bagajı 615 litre ölçmüş ilginç gerçekten. yedek lastik, kızaklı koltuk vs ile de açıklanabilir olmaktan uzak gözüküyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X