Şimdi Ara

Bagaj hacmi yalanları - VW uslanmıyor! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
3
Favori
21.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
163 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O kadar da olsun canım TSI de yakıt üretiyor ama onu da yazmiyorlar mesela

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hemican kullanıcısına yanıt

literally tavan. cümlenin gelişi de ortada zaten.

• Çeviri yapan arkadaşlar, cubic centimeter = santimetreküp
    Santimetrekare değil, daha fazla dayanamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saglamsalassa

Adamin ilk cumlesi 25 damacana sigdirsaniza olmus, oturup burda 4 damacana yan yana koyup bos hacimlerin yuzdesini mi hesaplayayim size, tabelayi yedirirler size de neyse :) aynen 500lt bagaj hacmi neden 25 damacana sigmiyor seviyesinde devam edin siz. Ha yok 500 litre bagaja izolasyon yapip 25 damacana dokup test edecek kadar muhendis varsa saygiyla deneyini takip ederim onun disinda klavye muhendisliginden oteye gecmez.

Boyle durumlarda sadece kaynak ve verileri vermek yeterlidir, kendi izaninindaki vizyonsuz bakkal hesabini orneklendirmelerde kullanmaya gerek yok.

Dipnot, ilk 5000 orneklendirmesi yapan arkadasa gelsin, 1700lerdeydim ama ovunulecek de birsey olarak görmüyorum

Hocam 500 litreye neden 25 damacana sigmiyor tabiiki cok mantiksiz ama litre sadece sividir demek de ayni kadar mantiksiz. Ben 25 damacaniyi savunmadim. Anladigim kadariyla onu yazan arkadas da abartma amaciyla yazmistim tarzi bisi dedi.

Dedigim gibi ben litre sadece sividir yazilani da gormedim yazildiysa komikmis dedim sadece.

Bence ovunulcek bir sey. Sinav her sey degil ama Tabela universitelerden muhendis diye cikanlardan Kat Kat mantikli ve dusunme kabiliyetiniz olduguna eminim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

literally tavan. cümlenin gelişi de ortada zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: tahsin3323

Hocam belki adamlar arka koltuğu yatırıp hesaplamışlardır  

Daha bunun ayak boşluğu falanda var

Sürücü koltuguna da yükleme yapmis olabilirler surucuye gerek yok deyip 

• cabriyo kullanıcısına yanıt

Volvo=cinliler. Ford Volvoyu satali yillar oldu.

Small overlap testi sadece sürücü tarafindan yapılıyor diye sürücü tarafini guclendirip yolcu tarafina ayni parcayi koymayan araclar varken. Hyundai iki tarafi da koruyan tek markaydi. Korelilerin ve Japonlarin etik anlayisi Avrupadan daha yuksek genelde.

• quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

O kadar da olsun canım TSI de yakıt üretiyor ama onu da yazmiyorlar mesela

LPG Li corolla ile 6 litre yakıyorum. Aracım çok az yakıyor, diyip, nasıl başarıyorsun bunu, diye sorulunca, bomboş 20 kmlik yolda gitgel yapıyorum, diyen arkadaş sen değil miydin?

• Ya Arkadaş Dsg den memnun, Doğuştan memnun, 2. elinden memnun, üstelik tok kapı sesinden de memnun, bagaj %30 küçükse küçük alan memnun satan memnun. Bu kadar VW gömülmez yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @tripledes 500 litre bagaja 25 damacana sığdıran arkadaş sen bu zekayla harcanıyorsun buralarda  

• Selam 6 lt yaktigim zoruna giden yol alırken yakıt tüketen Tsici fan boy.

Nasıl bir sevgi ya adam her TSI mesajına cevap veriyor bdjsjsjsksk.

• cabriyo kullanıcısına yanıt
    Ares007 görmeden sil hocam. Çok kızıyor vw ye sallayana. Lpg ,boş yol falan diye sacmaladan çabuk

• hoksi kullanıcısına yanıt

Yok ya seni rezil ediyorum 😂😂

• Doğru söyle konuyu görünce gidip bagajı ölçtün demi ? huahahbaba..

Emisyonu anlarım da bagajda da skandal yapmazsin ya jsjsjsj.

Neyse üzülme sonuçta 3.2lt tüketiminiz var. Bagajda katalog değerlerinden küçük oluversin.

Bugün kaç litre LPG ürettin? Yasak varken aracı kullanamayınca üretiyor mu yoksa sadece çalışırken mi üretiyor? 😂

ben hiç 80 le bomboş yolda durmadan gidip aracım bu kadar tüketiyor demedim. Gerçi sen onu da nasıl bu kadar yakar diye baskı gelince söyledin. Bu kadar malın kölesi olma.

• Ya boş yapma Allah aşkına soyle ölçtün kaç cm eksik çıktı bak Allah aşkına

Hshshsskdhsmksjsksks

Daha önce 350 litrelik hacme sahip aurisim vardı. Golfun biraz daha büyük. İç hacimde biraz daha geniş. Zaten İngilizcen olup okusan konuyu anlardın. Konu tamamen kızaklı koltuğa sahip araçlar üzerine. Küçük araçlarda neredeyse fark yok yazmışlar.

bu kadar malın kölesi olma.

• Bak sen çok idrak problemleri yaşayan bir canlıya benziyorsun senin bile anlayabilecegin şekilde madde madde yazayım da uzatma daha fazla.

Okul ev arası kullaniyorum 5 tane ışık var coguna yakalanıyorum çevirme oluyor sürekli istesem de basamiyorum ama 80 ne de sabitlemiyorum.

Yol şehirlerarasi yol öyle bomboş falan değil tabi köprü trafiği de yok.bu şartlarda 1.33 ki LPG'li araç o değerleri yakıyor.

Ankara İzmir, İzmir Manisa gibi sehirler arası yollarda da çok farklı değildi tüketim. Dolu bagaj klima.acik 6.5 lt yi geçmedi ...

Velhasıl ben fan boy değilim hangi şartlarda yaktığını anlattım.çok yaksa çok yakar derim Toyota CEO'su muyum reklam yüzü müyüm ? Ne yapayım senin zoruna gitmesin diye İstanbul da mı yaşayım ? 5bin devirde mi kullanayım ?

Şimdi git bir daha ölç bagajini sonra Egea konusunda falan TSi öv hadi bakim.

• Ha şöyle söylersin 6 litre yaktığın koşulu, kimse sana laf etmez. Yok ben 6 litre LPG yakıyorum diye dolanırsan adam sorarlar. Burası forumdonanım otomobil genel. Komşun değil.

Misal şehirler arası verin dahi yanlış 6.5 yaktın ama kaçla yaktın. 100 le farklı yakar 120 ile.

Önce nasıl yakıt verisi paylaşılır onu öğren.

Birde bilmediğin konulara elalemin lafı ile atlama. Komik oluyor.

• hahahahahahaha

bizim yerli araç yapılırsa , yapıldında bagaj hacmi ne olucak die sormaya korkuyorum?

Matematiksel oranlara bakarsak hırsızı en bol ülke diye başlarsak alman malında %30 hırsızlık var acaba yerli araba............... 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 25 Nisan 2021; 19:16:31 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.