Şimdi Ara

Bagaj hacmi yalanları - VW uslanmıyor! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
200
Cevap
3
Favori
21.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
163 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Nissan kullanırken de Vw'ye gömüyordun. Nanoaa mıydı neydi kullanıcı adın. Senin kullandığın marka neyse kral o oluyor diğerleri çöp ama psikolojisi bozuk olan benim. Tamam.

Alıntıları Göster

Nanoona mantikli bir insandi

370z ile takla attiginda perde hava yastiklarinin kendini kurtardigini anlatirdi vs (burada hedef baslica model de pek tabi ki hazreti polo)

Son donem gurbette yalniz kalip, aile kuramadigindan yana buhranliydi. Green cardini yakip geri donmekten dert yaniyordu

Bence ayni kisiler olamazlar

Edit: konuyu da nanoona acmis

https://forum.donanimhaber.com/perde-havayastiginin-onemi-video--132865749

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autindustry -- 25 Nisan 2021; 6:32:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bagaj hacmi yalanları - VW uslanmıyor!

Vallahi Makina mühendisi olarak şu yazdığını okuyunca senin adına utandım umarım geyik amaçlıdır diyeceğim ama hiç de öyle yazmamışsın. Ne diyelim allah akıl fikir versin :D

• Makina mühendisliği var makine mühendisliği var hocam. Gözlemlerime göre ilk 5000'de girip adam gibi bir yerde makina okuyanlar geyiği anlayıp konunun geneline odaklanabiliyor. Diğerleri o kısma takılıp ama hacimdi, litreydi, sıvıydı, gazdı döngüsünden kurtulamıyor.

Yukarıda bi vatandaş litre sadece sıvı olur diye tutturdu, cevabımı da sildirmiş. Utanın da benim adıma değil.

• Hocam some manufacturers........and load the car to the last cubic meter of the the ceiling diyor..

Burda ki ceiling son santimetrekaresi (ya da cubic feetine kadar) anlamina mi geliyor. Ben gercekten tavan olarak anlamistim. To the ceiling bir deyimse olabilir. Ben Amerikada yasiyorum boyle bir deyim duymadim ama Avrupada farkli deyimler veya mecaz kullanimlar olabiliyor.

Bir de sonra yazinin baska bir yerine tavana kadar yüklemek guvenli degil diyor. O yuzden ikisi baglantili gibi gelmisti.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Hocam belki adamlar arka koltuğu yatırıp hesaplamışlardır Bagaj hacmi yalanları - VW uslanmıyor! 

Daha bunun ayak boşluğu falanda var

• Acil Stop kullanıcısına yanıt

Hocam yakin olanlar icin demedi. Zaten tavana kadar olcup absurd bir rakam yazan varsa o farkedilir demek istemistim. Tabiiki yakin olanlari gozle aamak zor. Ya da bazilari dediginiz gibi degerlendirme disi bile kalabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-52FA4E8AC

Makina mühendisliği var makine mühendisliği var hocam. Gözlemlerime göre ilk 5000'de girip adam gibi bir yerde makina okuyanlar geyiği anlayıp konunun geneline odaklanabiliyor. Diğerleri o kısma takılıp ama hacimdi, litreydi, sıvıydı, gazdı döngüsünden kurtulamıyor.

Yukarıda bi vatandaş litre sadece sıvı olur diye tutturdu, cevabımı da sildirmiş. Utanın da benim adıma değil.

Hehe litre sadece sivi mi olurBagaj hacmi yalanları - VW uslanmıyor! o muhabbeti gormedim ben ama komikmis.

Dedigin dogru hocam ozellikle tabela universtelerden sonra muhendisden gecilmez oldu. Adam ben muhendisim diyor ama nerdeyse basit matematik yapamayacak durumda.

Ilk 5000ne gerek yok ilk 10 hatta 20 bine raziyim ben:) yanlis anlamayin kendim icin demiom ben ilk 1000deydim.

• quote:

Orijinalden alıntı: autindustry

Ben onceden (gozume buyuk gelmese de) tiguanda 615 litre iyi bagaj varmis diye dusunuyordum. Ama aslinda tucsondan kucukmus

Katalogda net rakamlar verilmisken, sahsen goz yanilsamama degil rakamlara guveniyordum. Uckagida gelmisiz

Bundan sonra tek tek metre ile olcerim

Alıntıları Göster

Hocam evet Tiguanda koltuk hareketli oldugu icin ordan kazankyor ama bir bakim da dogru.

Eger gercekten buyuk bir sey ya da cok esya yüklemek istediginiz de koltugu ileri itip Tiguana Tucsondan daha fazla yukleme yapabilirsiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Hemican

Hocam evet Tiguanda koltuk hareketli oldugu icin ordan kazankyor ama bir bakim da dogru.

Eger gercekten buyuk bir sey ya da cok esya yüklemek istediginiz de koltugu ileri itip Tiguana Tucsondan daha fazla yukleme yapabilirsiniz..

Alıntıları Göster

O kadar alan gerekli olursa koltugu yatiririm hocam:)

• Her Volkswagen başlığının altında çok sert ve kırıcı tartışmalar dönüyor. Yapmayın arkadaşlar altı üstü araba işte kırıcı olmaya değmez. En iyi araba sahip olunan arabadır. Hiç binmediğin, fikir sahibi olmadığın, almayı tercih etmediğin ürüne sallamanın bir anlamı yok.

• Fanatik olmayın birazcık düşünün sorgulayın hakkınızı arayın.

Para veriyorsun sen buna para. Adam bir şey satıyor sen de para veriyorsun. Sana diyor ki bagajı bu kadar bir aldıktan sonra bakıyorsun o kadar değil. SORACAKSIN O ZAMAN NEDEN BANA SATILAN ŞEY SÖYLENDİĞİ GİBİ DEĞİL DİYE.

Size vw öpücük karşılığı mı veriyor bu arabaları? Bu fanatiklik, at gözlüğüyle bakmak neden? Bir millet her konuda fanatik olur mu ya? Kendinizi geliştirin biraz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Phenx P kullanıcısına yanıt

Belli ki arkadaşı daha tanımamışsınız. Bagaj hacmi yalanları - VW uslanmıyor! 

• Hemican kullanıcısına yanıt

Ben de öyleydim ama forumdaki yedek parçacıları ikna edemiyoruz bir türlü. Bagaj hacmi yalanları - VW uslanmıyor! 

Adamin ilk cumlesi 25 damacana sigdirsaniza olmus, oturup burda 4 damacana yan yana koyup bos hacimlerin yuzdesini mi hesaplayayim size, tabelayi yedirirler size de neyse :) aynen 500lt bagaj hacmi neden 25 damacana sigmiyor seviyesinde devam edin siz. Ha yok 500 litre bagaja izolasyon yapip 25 damacana dokup test edecek kadar muhendis varsa saygiyla deneyini takip ederim onun disinda klavye muhendisliginden oteye gecmez.

Boyle durumlarda sadece kaynak ve verileri vermek yeterlidir, kendi izaninindaki vizyonsuz bakkal hesabini orneklendirmelerde kullanmaya gerek yok.

Dipnot, ilk 5000 orneklendirmesi yapan arkadasa gelsin, 1700lerdeydim ama ovunulecek de birsey olarak görmüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Hemican

Hocam some manufacturers........and load the car to the last cubic meter of the the ceiling diyor..

Burda ki ceiling son santimetrekaresi (ya da cubic feetine kadar) anlamina mi geliyor. Ben gercekten tavan olarak anlamistim. To the ceiling bir deyimse olabilir. Ben Amerikada yasiyorum boyle bir deyim duymadim ama Avrupada farkli deyimler veya mecaz kullanimlar olabiliyor.

Bir de sonra yazinin baska bir yerine tavana kadar yüklemek guvenli degil diyor. O yuzden ikisi baglantili gibi gelmisti.

Yazının tamamını okuyunca bende sizinle aynı anlamı çıkardım. Tavan demiyorsa ikinci kısımdaki tavana kadar yükleme kısmına nereden geldiler. Diğer üreticiler bagajın her santimetrekaresini yazmıyor muymuş? Tavan demiyorsa sanki yazıdaki anlam bütünlüğünü bozuluyor gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: autindustry

Nanoona mantikli bir insandi

370z ile takla attiginda perde hava yastiklarinin kendini kurtardigini anlatirdi vs (burada hedef baslica model de pek tabi ki hazreti polo)

Son donem gurbette yalniz kalip, aile kuramadigindan yana buhranliydi. Green cardini yakip geri donmekten dert yaniyordu

Bence ayni kisiler olamazlar

Edit: konuyu da nanoona acmis

https://forum.donanimhaber.com/perde-havayastiginin-onemi-video--132865749

Alıntıları Göster

Hocam "artık devir değişti, e tabi nanoona'da değişti" o artık 1.0 tsi Polo'nun yılmaz savunucusu. Bagaj hacmi yalanları - VW uslanmıyor! 

• kaç kişi ile tartışmışımdır yahu kataloğa bakma yanıltıyor git arabanın içine birşey koy öyle ölç.

biz puset koyuyoruz. büyük görünen arabaya girmeyen puset daha küçük olan arabanın bagajına girebilmişti.

vw nin az yaktığınada inanmıyorum 1.4 arabaya bindim başka arabada 7lt yakarken 8-9dan aşağı düşmedi bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 25 Nisan 2021; 12:48:29 >
  • en yalancılar

amerika - volvo(ford)

fransa - pejo+citroen

almanya - vosvogen

en dürüstler

japonya toyota-mazda

kore - hyundai

kia vw den daha kaliteli diyorum inanmıyorlar.

olayin gelişinden demek istiyorki koltukları en öne çekip bütün boşluğu en ufak hacme kadar hesaplıyorlar. Tavan degil. Dertleri koltuk pozisyonu.

bitirirken de koltuklar kullanılabilir pozisyonda bagaj ölçümleri yapılsın diyor.

testin tamamı kızaklı koltuklar üzerine.

hb araçlarda da tavana kadar boşluk olur. Ancak küçük araçlarda kayda değer bir fark göremedik yazmışlar. Oradan da anlayabilirsiniz.

• Siz DSG ustası olmalısınız. Borcunuz vs. vardı her halde. Ki çevrenizdeki insanların DSG li araçları arızalanınca tamir edip para kazanarak ekonomik olarak rahatlamış olmalısınız. Aksi takdirde, başkalarının araçları arızalananınca bir insan neden rahatlar ki?

Vw alacak paranız varken eşdeğer olduğunu düşünerek Fiat almışsınız. Vw nin hangi modeline eş değer olduğunu düşünerek Egea aldınız? Bağımsız testlerin konuşulduğu bir forumda Egea nın güvenlik testleriyle almadığınız Vw serisini karşılaştıralım. Güvenlik dışında da Egea nın tercih etmediğiniz Vw modeline göre üstün yönlerini bir kullanıcı olarak anlatırsanız biz de bilgileniriz. Vw e boşa para vermeyelim. Kolay kazanılmıyor.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.