Şimdi Ara

Bağırsakta sebebi bulunamayan ağrı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar babam çalıştığı yerde pasta ve soda içerken midesinde ağrı hissetmiş ağrı şiddetlenince hastaneye gitti röntgen tomografi filan çektiler bir şey göremediler sonra mideyi ve bağırsakları sondayla boşaltıp tekrar baktılar sonuçlar henüz belli değilmiş diyorlar ama 3 gündür hastanede ve bir şey bulamıyorlar, ameliyatla açıp bakma ihtimali de var olmazsa.

Sizin başınıza veya her hangi bir yakınınızın başına böyle bir durum geldi mi, böyle bir durumda nasıl bir sorun olabilir ki röntgen ve tomografide bulunamıyor, anlayan ve yaşayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

• 1 ay önce bağırsak yapışıklığı ameliyatı oldum,yapışıklık çok fazla olduğu için laparaskopi ile olmadı 5 saat süren bir açık ameliyat gerçekleşti.Babanız da gaz ya da gaita çıkışı var mı nasıl var varsa da ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gaz vardı işte karnında ağrı oluyordu mide ve bağırsak bölgesinde, ince bağırsakta problem olabilir diyorlar ama ne olduğu belli değil işte mr da çıkmadı, ondan öncesinde tuvaletinde filan bi sorunu yokmuş kabızlık vb. şimdi rahatsızlığın kendiliğniden geçmesini bekliyorlarmış ama geçmediği için ameliyat yapılması gerekecekmiş diyorlar.
  • Büyük ihtimalle babanıza baryum sülfat içirmişlerdir,baryum sülfat içirildikten sonra belli periyotlarla çekilen röntgenlerde bağırsaklardan geçişin olup olmadığı incelenir.Babanız şu anda tuvalete çıktığında rahat bir şekilde idrar ve dışkısını yapabiliyor mu ? Bu arada konuşurken söylemeyi unuttum çok geçmiş olsun,böyle sorunları çeken kişiler bilir.Allah (c.c) şifa versin,yardımcı olabileceğim bir şey olursa ya da yapılan uygulama hakkında sorunuz doğrudan çekinmeden sorabilirsiniz.Babanıza yapılması ya da yapıldığı muhtemel çoğu işlem benim üzerimde de yapıldı belki bir yardımım dokunur.
  • Bugun tuvalette ishal oldu ama ilk kez simdi ishal oluyor, ayrica midesine sonda atildi bosltmak icin yesil bi sivi geliyor midesinden mi bagjrsagindan mi tam bilmiyorum, 3gundurde yemek yemiyor normalde. Ayrica ince bagirsakta birsey oldugunu soyluyorlar ama ne oldugunu anlamak icin ameliyatla bakmamiz lazim diyorlar, ayrica safra kesesinde de yogun camur oldugunu soylediler. Ve 3gun oldu hala agri gecmedi.
    Ayrica cok tesekkurler sagolun yardim icin.

• Geçmiş olsun. Benim annemde de karın ağrısı var fakat sizinkinden farklı biraz. Haftada bir gün karın ağrısı çekiyor. Bağırsaklarına ve midesine kamera ile bakıldı. Sonuç yok maalesef. Bu ağrı ile yaşıyor yıllardır. Safra kesesinde 1-2 mm büyüklüğünde taş varmış. Ondan olmaz dediler. Diğer organlarıda sağlam. Doktorlar da çıkamadı işin içinden. Yaşı 73 ve zayıf biraz. Ameliyatla bakalım deseler korkar olmaz. Konunuzu takip edeyim.

• vadamama V kullanıcısına yanıt
    Babamda da bir sey bulamadilar henuz 5gun yatti eve geldi agrilari eskisi kadar siddetli olmasada tekrar baslayinca yine hastaneye yatti suan durumu iyi gorunuyor ama doktorlar son bi ultrason filan yaptiralim dedi, agrilardan kurtulamazsa baska doktora bakacaz ama ameliyata bizde sicak bakmiyoruz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nuvole N kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Sebebi bulunmayınca daha büyük dert oluyor.

• vadamama V kullanıcısına yanıt
    doktorlar birşey bulamadı ama iyileşme olunca taburcu etti .şimdi evde istirahat ediyor şuan sorunu yok arada bir ağrı oluyor ama ilaçla filan geçiyor bir haftaya tamamen düzelmezse başka hastaneye bakacaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.