Şimdi Ara

Bahçeşehir mi Özyeğin mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayar mühendisliğinde hangisini tercih etmeliyim?
    Hangisi daha iyi biliniyor imkanları daha iyi yardımcı olun lütfen.

• Merhaba hocam ben de sizin gibi bu sene yerleşeceğim, mimarlık içün dediğiniz iki üniveriteye de baktım ve bahçeşehirde mezun olduktan sonra mesleki olarak daha sağlam bi yerde olunduğunu farkettim. Bilgisayar mühendisliği akademik kadrosunu çok iyi bilmiyorum ancak bahçeşehir son yıllarda ğek çok hoca transferi yaparak kendini çok güçlendirdi. Özyeğin de fena değil ancak Güzel bi burs tutuyorsa bahçeşehir yazın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcane Mastery

Merhaba hocam ben de sizin gibi bu sene yerleşeceğim, mimarlık içün dediğiniz iki üniveriteye de baktım ve bahçeşehirde mezun olduktan sonra mesleki olarak daha sağlam bi yerde olunduğunu farkettim. Bilgisayar mühendisliği akademik kadrosunu çok iyi bilmiyorum ancak bahçeşehir son yıllarda ğek çok hoca transferi yaparak kendini çok güçlendirdi. Özyeğin de fena değil ancak Güzel bi burs tutuyorsa bahçeşehir yazın derim.

Resmen mühendislik için arkadaşı o kadar yanlış yönlendirmişsin ki ancak o kadar yanlış yönlendirebilirdin. Ezbere konuşma huyunu bırakmanı temenni ediyorum.

Ayrıca konu sahibi arkadaş, özyeğinle bahçeşehir kıyaslanamaz maaleaef özyeğin şu an koç sabancıdan sonra gelen istanbul içindeki en iyi vakıf üniversitesi imkanları da o derecede harika. Bahçeşehirde ingilizce bilmeden saçma sapan hocalardan ders alarak mezun olmak mı, özyeğinde mükemmel ingilizce ve seçkin yurtdışı üniversitelerinde okumuş hocalardan ders alıp mezun olmak mı ? Bunu düşün öyle seç :) başarılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ODTÜ mü TOBB mu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.