Şimdi Ara

bahcesehir tem girisi opete dikkat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • istanbul bahcesehir tem tarafindan girisinde yeni acilan opetten depoyu fulledim
    o andan itibaren 143 beygir olan arac duz yolda son hiz 120 yapmaya hic hizlanmamaya basladi 1 gun boyunca boyle surdukten sonra baska bir yerden mazot aldim ve aninda performansi duzeldi aracin bu arada arac 8000 km de yepyeni arac
    bir tanidigim ayni yerden transit connect ine mazot aldi arac daha 7000km de siyah duman atmaya basladi ve performans kaybi oldu
    baska yasayan arkadas var midir bilmiyorum ama forumla paylasayim dedim dikkat edin o subeye

• Çok teşekkür ederim, sizin gibi duyarlı insanlar burada yazarsa hepimiz görür ve temiz mazot alırız.
  • Evet, birkaç arkadaş sorun yaşamıştı diye biliyorum.
  • Uyarın için teşekkürler sevgili ducky.

Benzeri sorunlarla karşıladığımızda bu şekilde akaryakıt istasyonlarını afişe edersek rezil olur adamlar. Bence bu bir vicdani ve ahlaki bir görev. Aman sendecilik yapmamalıyız. Bu gün size, yarın hepimize.

Sağlıcakla kalın.
  • OPET TEN ŞİKAYETLER ARTMAYA BAŞLADI
  • ne yazikki isim hakki satin alinarak acilan bayilikler de boyle sorunlar olabiliyor. iş biraz da sirketin kendisinde, cok iyi denetleme yapmalari gerekiyor. mutlaka opetin anasayfasindan sikayet edin.
  • yakıt güvencesi nedeniyle aracı aldıımdan beri opet dışında bir yerden mazot almadım ama bu gibi şikayetleri sık duyar oldum sanırım shell den alıcam böyle giderse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bi aralar da P.O'dan şikayet çoktu.
  • Allah kahretsin bunu yapanları!! hiç mi acımanız yok, arabalarda insanlar can taşıyor. Hava atmak için benzin almıyor çoğu kişi. zaten hava atmak için araba süecek paramı kaldı milletde.. elinize yüzünüze dursun!
  • Umarım Opet yetkilileri bu yorum ve şikatlerimizi okuyorlardır. Söz konusu istasyona ceza keseceklerini ya da ruhsatını iptal edecklerini temenni ediyorum.

Sağlıcakla...
  • opetin ana sitesinde sikayet yeri oldugunu bilmiyordum ederim oradan tesekkurler
    ben de opet kartiyla km kaydi yapilarak aliyordum araci aldigimdan beri ama bu olaydan sonra shellden almaya basladim mazotu
  • quote:

Orjinalden alıntı: GRANDE

yakıt güvencesi nedeniyle aracı aldıımdan beri opet dışında bir yerden mazot almadım ama bu gibi şikayetleri sık duyar oldum sanırım shell den alıcam böyle giderse

onda da bayiden bayiye degisiyor, onemli olan iyi bir bayi bulmak. gecenlerde bununla ilgili bir konuda acilmisti hatta.
  • aslında istanbulda ki bu tarz kötü namı olan benzin istasyonlarını paylaşmak lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.