Bu bölümü burslu şekilde puanım tutuyor fakat pek fazla bilgim yok bu üniversite hakkında. Bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi beni ?
hocam durma yaz git işin hazır emin ol bende %50sini yazmayı düşünüom ama onu değil enerji sistemleri müh ama sen burslu alabiliosan hiç durma korkma öle bursun kesilme die bişi yok kalınca 7 yıl hakkın var (bu bilgi direk rektörden) boğazın kenarında gelecek korkusu yok işin hazır süper bi yer
burs kesilmesi gibi birşey sanmıyorum söz konusu olsun zaten o kadar düşürmem notlarımı, ama korkum teknik üniversite olmaması..
bilkent, sabancı, koç bunlar da teknik üni değil ama imkanları süper (özel üni sonuçta)
bilkent, sabancı, koç yurt dışı imkanları muhteşem olan üniversiteler, bilmiyorum tanıtımlarında bulundun mu hiç. Belki buranın da öyledir bilmiyorum tanıtımına gitmedim hiç, bu yüzden bir konu actım ya zaten bilgisi olanlar aydınlatabilir mi biraz diye :)
Mühendislik teknik üniversitede okunur diye bir şey söz konusu değil. İlla teknik üniversite olsun diyorsan puanın muhtemelen KTÜ'ye yeter ama buraya gitmek istemeyeceğini tahmin edebiliyorum Bahçeşehir iyi bir üniversitedir, Yeditepe de o puan aralığında sanırım, ona da bir göz at.
puanım yıldız tekniğe felan da yetiyor da orası hakkında da pek bilgim yok o yüzden ön yargılı bakıyorum açıkçası çoğuna.. Yeditepeyi işi ticarete döktü olarak duydum bu işle ilgilenenlerden, o yüzden pek düşünmüyorum.
Yıldıza yetiyorsa daha düşünmenin anlamı yok bence. Orası çok güzel bir üniversite ve Yıldız kampüsü inanılmaz güzel. Yeditepe vs. de iyi fakat vakıf üniversitesinde burslu okumak bence bir hatadır (kendimden biliyorum, YTÜ'ye yatay geçiş başvurusu yaptım umarım olur). Bence tercih sıralaman YTÜ - Yedtepe - Bahçeşehir olmalı, araya istanbul Üni'yi de koyabilirsin fakat bu üniversiteleri görmeye gitmeni öneririm sonra kendi kararını verirsin.
Ya yıldızın yurt imkanlarıyla ilgili hiçbir bilgi göremedim sitesinde, senin bir bilgin var mı ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme