Şimdi Ara

BAHÇEŞEHİRDE TAM BURSLU OKUYAN BİRİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bahçeşehirde tam burslu okuyan biri sorularıma cevap verebilir mi cok zor durumda kaldım perşembe son ben hala ne yazacağımı bilmiyorum hep özel istiyodum devlette istediğim gibi sosyal bir ortam olmaz diye,ama devlette okuyan tanıdıgımız burslu okusan da onlarla bas edemezsin gittikleri yerlere gidemezsin illa ki ayrım olur dedi. Bir de seviye farkı mevzusu,hiçbir şekilde inanmıyorum lys ile seviyenin belirlendiğine ama "kızıam bu gece bu bardayız" tiplerle de okumak istemiyorum. Lütfen bahçeşehirde tam burslu okuyan biri mesaj atsın yardımcı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Seviye farkı olaylarına inanmıyorum, o eskide kaldı kimse kimseyi ezmiyor.
    Ama bahçeşehir'in araba garajında görebileceğin en aşağı araba passatır. En aşağısı. :)
    Bu tür durumlara da takılma. Orda okuyan kuzenim var. Kimse kimseyi ezmiyor rahat ol. Çok da iyi bir üniversite.
  • Ya Allah aşkına şu seviye farkı falan filan diyen kişileri takmayın ya benim ablam Işık Üniversitesinde tam burslu okudu herhangi bir sorunu olmadı bende büyük ihtimal Bilgi Üniversitesinde okuyacağım ve sorun olacağını hiç sanmıyorum sonuçta kimsenin alnında yazmıyor burslu burssuz filan diye ve önemli olan senin kişiliğindir
  • Peki özel sektörde devlet vakıf farkı? Delirmek üzereyim

• abim ayrı evde olmasa kendisinden rica edecektim buraya yazması içinde, şunu söyleyebilirim "ezme" durumu yokmuş. Enazınzan kendisi öyle diyordu, eğitimi de oldukça güzel yani bir devlet üniversitesine kıyasla bir çok konuda daha fazla olanağı var.
  • Ben de ezeceğini sanmıyorum zaten o tip kişilikteki bi insanla durumjm cok iyi olsa da takılmam. Ama onların gittiği yere gidememek vs ister istemez geride kalacaksın diyorlar bu beni üzüyor. Yoksa kompleksli bir insan değilim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de hep devlete kıyasla özellerin imkanlarından dolayı istiyordum ama su an aldığım tepkilere cok üzülüyorum benim için arkadaslık cok önemlidir yalnız kalacaksam hiç anlamı olmaz zaten müthiş bir bölüm de okumayacağım..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.