Şimdi Ara

Balayı İçin Öneri İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 hafta sonra Allah izin verirse evlenicem ve 3 günlük iznimi kullarak bir kafa dinleme tatili yapmak istiyorum nisan ayında olduğumuz için malum denize girme olmayacak gibi duruyor o yüzden tavsiyelerinizi buna göre alabilir miyim

bolu abant olabilir mesela ama büyük abant oteli için çalışanları çok kaba filan diyolar ve pahalı yemekler, sahil kesiminde yerler de olabilir rahat takılacabileceğimiz

bütçem 3 gece için 1000 lirayı geçmemesi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: canmervekara

Arkadaşlar selam,
    1 hafta sonra Allah izin verirse evlenicem ve 3 günlük iznimi kullarak bir kafa dinleme tatili yapmak istiyorum nisan ayında olduğumuz için malum denize girme olmayacak gibi duruyor o yüzden tavsiyelerinizi buna göre alabilir miyim

bolu abant olabilir mesela ama büyük abant oteli için çalışanları çok kaba filan diyolar ve pahalı yemekler, sahil kesiminde yerler de olabilir rahat takılacabileceğimiz

bütçem 3 gece için 1000 lirayı geçmemesi :)

Diğer bir konuya da yazdım, acentada çalışıyorum hocam; telefonunu pm'den verirsen arayıp yardımcı olabilirim, bilgin olsun.
  • Ben balayımı villasepeti sayfasından bir villa kiralayarak geçirmiştim, çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.
  • dahil
    dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 23 Ocak 2021; 22:43:8 >
  • Merhabalar efendim,

Öncelikle firma olarak hayırlı olsun diler, mutluluğunuzun daim olmasını dileriz.

Sizlere firmamız bünyesi altında yazlık villa kiralama sektöründe Antalya Kaş ilçesi Kalkan beldesinde faaliyetini sürdürmekte olan websitemizi önerebiliriz. Sizlerde websitemize girerek sizlere uygun balayı villalarımız yada diğer villalarımızdan bütçenize uygun olanı seçebilir, yada firmamızı arayarak size önerilerde bulunmamıza imkan sağlayabilirsiniz. Özel havuzlu belirttiğiniz tarihler arasında size özel tahsis edilen tatil villalarımızda güzel bir balayı geçirme imkanını sahip olabilirsiniz.

Firmamızın websitesine VillaTatili.com adresi üzerinden rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Hayırlı olsun dileklerimizle.

Göktepe Grup

0242 844 1 111
    0535 721 13 77
     Balayı İçin Öneri İstiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.