Şimdi Ara

BALIK AVI İLE İLGİLENENLERİN DİKKATİNE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar Balık ve balık avı ilgili yeni birşeyler öğrenmek ve bilgi birikimlerinizi paylaşmak isterseniz yeni sitemize bekleriz. www.balikseverler.com

• biz rezil olduk balık tutamıyoruz bi türlü. yanımızdakiler oldukça başarılı. nerde hata yapıyoruz ki:S boş kovayla geri dönmek utanç verici...
  • Sitemize gel arkadaşım buluruz bir çözüm hep beraber...
  • geldim geldim.

"sazan" nickim
    ilgilenirsen sevinirim
  • Babamı yönlendireyim, her hafta balığa gidiyor adam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lotus2010_

geldim geldim.

"sazan" nickim
    ilgilenirsen sevinirim

güzel nick
  • Hoş geldin,memnuniyetle
  • ben de severim de arkadaslarım hiç sevmedigi icin bi yıldır gidemiyorum.. ankarada gidilecek bi yer de bilmiyorum zaten
  • Gölbası basta oLmak üzere bi sürü yer var ankara'da gidiLecek
  • sizinmi site ? güzel bişeye benziyor balik tutamadigim zmn balik tutma oyunlarını oynarim gercekten cok zevkli oluyor öneririm.
  • quote:

biz rezil olduk balık tutamıyoruz bi türlü. yanımızdakiler oldukça başarılı. nerde hata yapıyoruz ki:S boş kovayla geri dönmek utanç verici...

Pazardan balık alıyorum ben öyle durumlarda, Ama Alabalık veya sazan almak lazım, bizim burda sadece gölet ve ırmak var o yüzden alabalık ve sazan almalı, palamut alır gidersen foyan ortaya çıkıyor burda.
  • Arkadaşlar hepinizi bekliyoruz,yeni sitemizde balıkla ilgili öğrenmek istediğiniz her şeyi bulabileceksiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hidden

quote:

biz rezil olduk balık tutamıyoruz bi türlü. yanımızdakiler oldukça başarılı. nerde hata yapıyoruz ki:S boş kovayla geri dönmek utanç verici...

Pazardan balık alıyorum ben öyle durumlarda, Ama Alabalık veya sazan almak lazım, bizim burda sadece gölet ve ırmak var o yüzden alabalık ve sazan almalı, palamut alır gidersen foyan ortaya çıkıyor burda.

baLıgın ağzına bakmıyolar mı iğne izi flan yokmu

• quote:

Orjinalden alıntı: LsR

quote:

quote:

tesadüfe bak benim kullanıcı adım da "sazan" huahaua, neyse. doğru demiş arkadaş, kanca izleri falan

• bende galataya gidiyorum ama hiç tutamıyorum herkes döktürüyo walla
  • quote:

Orjinalden alıntı: LsR

quote:

quote:

Abey bu durumlar için de çaremiz var, yanımızda fazladan kanca var biraz takıp takıştırdımmı işlem tamamdır.

• Arkadaşlar fikirlerinizi alalım,lütfen gelip gezin,Balık tutmayı sevenler kaçırmasın...
  • zamanında kamışla çok ugrastım ama pek verım alamadım su aralar zıpkın dalısı ıcın ekıpman toplyorum ben yaklayamadım gıdıp mekanlarında vurucam
  • Gel kardeşim seninle de paylaşacağımız çok şey olur,zıpkın bölümümüz de var ayrıca senden de bilgi alırız...
  • www.bilgehansarp.net

Bu site sayesinde 10kg'ye yakın sazanlar tuttum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.