Selam arkadaşlar, Uydu anteni kurmak istiyorum. Bunu da internet den indireceğim yazılımlarla kendim desteklemek istiyorum. Konuya biraz yabancıyım ama bilgisayar ve elektronik bilgim var. Sizden ricam bana birkaç cihaz ve web sayfası önermeniz. NextStar ve Goldmaster markaları genelede konuşulan cihazlar. Ama internet den ne arayacağımı bilmiyorum. Öyle son model uçuk bi cahaz kurmak istemiyorum. Vasatın biraz üztünde bi cihaz olsa yeterli. Belgesel kanallarını çözebilirsem bana yeter. Herhangi bir cihaz alıp destek verememek istemiyorum. KEndi imkanlarımlar rs232 den veya network den bağlantıyı yapabilecek donanımım var. İnternet adresi de verebilirseniz sevinirim. Birde d-smart mı önerirsiniz yoksas normal bir uydumu??
İlginiz için şimdiden teşekkürler.
vasatin üstünde bi cihaz istiyorsan Next 2000 modelini tavsiye ederim her kullaniciya hitap ediyor. next 8000 modelide güzeldir. aslinda sadece bi modele baglanmani istemem, goldmaster ve benzeri cihazlar var , ismi fazla duyulmamiş fakat cok kaliteli cihazlarda mevcut. site olarak deilde bence sen kullanici yorumlarini oku kimler hangi modellerden memnun , nelerden şikayetci. bunuda en iyisi forumda arama yapmam olacaktir.
dmart mi , normal uydu arsainda tercih yapacaksan önce Tv hakkinda beklentilerini önüne koyup seçimini öyle yapmalisin. yanı en basitiyle sen belgesel kanallarini sorunsuz izlemek istiyorsan dsmart al derim. tabii dsmartinda eksi ve arti yönleride vardir. sadece birazcik arastir. bir kac ürün belirle onlari arastir sonra buraya sor , ondan sonra yorumlar daha net bi şekilde belirgenleşir.
saygılar.
uydudan kendı guncellemesını yapabılen bır cıhaza bak bence dıger dedıklerının yapacagını sanmıyorum o kadar vaktın varsada dreambox modellerınden bırını all lunıx ıslemcısı var onunla cok vakıt harcıyabılırsn ama ne varsa emu da rs232 ıle yuklenılecek onlar bana yeter dersen al bır redlıne veya seoul uydu guncellemesını kendısı yapsın tıngır mıngır calısır ama detayları ılede ugrasırım bırazda bılgım var dersen dreambox gercekten hayellerın cıhazı,
Valla bana sorarsanız dreambox ı tek geçerim yapamayacağınız şey yok gibi ama biraz uğraştırır ama emin olun sonunda değer...
next içinhttp://www.mach1digital.com/mach1forum/index.php burdan yararlana bilirsin goldmaster düşünme nexin 8000 serisi çok eskidi artık 2000 serisi ideal özellikle 2000 cıs süper en fazla destek bu cihaza dreambox iyidir ama uğraştırır