Şimdi Ara

Bankacı, Sigortacı,Pazarlamacıların Hedef Baskısı, İş Stresi Gittikçe Artıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özellikle Pazarlama ile alakalı işlerde Bankacı, Sigortacı(Ben) perakende pazarlamacı, ilaç sektöründeki ne kadar arkadaşım varsa motivasyoları başarılı olsalar dahi düşük çok stresli ve zor işimiz sürekli satış baskısı zaten özellikle doymuş sektörlerde stres daha yoğun birde müşteriler şirketlerin mevzuatından doğan memnuniyetsizliklerinde gelip size bağırıp çağırıyorlar, tek hayalim birgün köye kasabaya yerleşip tüm bu hayatı bırakıp kendi domatesimi biberimi yetiştirip bu işlerden uzaklaşmak düşünsenize başınızda bağırıp çağıran bir müdür yok müdür dahi olsanız bu sefer hep yukarıdan baskı var, kendi işinizin patronu olsanız bu sefer gelir gider hesabı stresi, bu dünyayı bu hale ne getirdi rahatmı batıyor anlamıyorumki ömrümüzü çürütüyoruz yok kardır büyümedir hedeflerdir diye.

Bankacılıktan istifa eden o kadar çok arkadaşım varki, 1 ayda 100 kredi kartı hedefi hadi 3-5 ay tutturdunuz artık herkeste 3-4 kredi kartı olmuş 6. ayda tutturamazsanız baskılar geliyor, artık herkesin 1-2 bireysel emeklilik hesabı var memur olanlarınız nekadar şanslı olduğunuzu bilin dışarıda sahadaki insanların hayatı gerçekten çok zor satış pazarlama işleri gerçekten çok yıpratıcı aranızda bu baskılardan dolayı uykusuz geceler geçirenler olmadımı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asewes -- 27 Şubat 2014; 21:40:06 >

• Ben de bankacıyım.Pazarlamayla ilgim olmadığı için satış baskısı yok ama cidden çok sıkıntılı iş.Haziran atamalarında tercih yapıp memurluğa geçmeyi düşünüyorum
    Cidden pazarlama bölümündekilerin işi çok zor.
  • Hangi bolumden mezunsunuz ?

Hangi kurumda calisiyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşletme mezunuyum büyük bir acenteye bağlı sigortacıyım 3 firma var bünyemizde ama huzur yok üretim olsada olmasada şirketler çok açgözlü sürekli artan hedefler var ama piyasa doymuş durumda özellikle bireysel emeklilik ve kredi kartı artık herkeste birkaç adet var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.