Bildirim
Barbell vs Dambıl Bench Press
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
22 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
barbell bench press bulk dönenimde dumbell bench press ise definasyon dönemi tercihimdir -
Normalde barla yapardım bu videodan sonra dumbbell ile yaptım sanki dumbbell daha iyi hissettirdi gibi. -
ben 1 antrenman barbell diğer ant. dumbell giriyorum. dumbell bench press yaptığım zaman üst göğüsü incline - barbell yaptığım zaman üst göğüsü dumbell yapıyorum . dumbell ile yapılan hareketlerde daha iyi sıkıştığı için göğüs kasları daha çok hissedersiniz ama ağırlık barbell kadar olamaz. mesela barbell setlerine 50-60-70kg ile giriyorum . dumbell ile 12-14-16kg alabiliyorum . 70kg - 32kg gibi oran oluyor. her ikiside önemli sadece 1 tanesinin yapılmasını önermem.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X