Şimdi Ara

Barfiks Barı İkilemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Sportive'den 47 TL'ye barfiks bar almayı düşünüyodum;
    Voit Door Barfiks Barı
    fakat hepsiburada.comda gezerken Delta Kapı Barfiks Barı'na rasladım 23 TL Bu iki ürün arasında kalite ve sağlamlık bakımından bi fark var mı 105 kiloyum fiyat açısındanda önemli almam gereken başka ürünlerde var kullanan arkadaşlar cevaplarlarsa memnun olurum.

• Bir fark yok dostum, biri voit işte giriş sınıfı marka ondan dolayı para ediyor. Deltayı kullanıyorum ben bir sıkıntısı çıkmadı. 105kg taşırmı bilmiyorum kapının pervazınında sağlam olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -gg- -- 7 Ağustos 2014; 10:00:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1

Bir fark yok dostum, biri voit işte giriş sınıfı marka ondan dolayı para ediyor. Deltayı kullanıyorum ben bir sıkıntısı çıkmadı. 105kg taşırmı bilmiyorum kapının pervazınında sağlam olması lazım

Bizim çatı katına koşu bandı, step tahtası, dambıl, tv+dvd yerleştiricem ekstra olarak barfiks barı göğüs el yayı yoga matı eldiven falan alıcam kendime ufak bi salon oluşturucam kapı pervazlarına gerekli güçlendirmeyi yapıcam dostum.toplam 55 liraya falan mal oluyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedoo7

quote:

Bir fark yok dostum, biri voit işte giriş sınıfı marka ondan dolayı para ediyor. Deltayı kullanıyorum ben bir sıkıntısı çıkmadı. 105kg taşırmı bilmiyorum kapının pervazınında sağlam olması lazım

Bizim çatı katına koşu bandı, step tahtası, dambıl, tv+dvd yerleştiricem ekstra olarak barfiks barı göğüs el yayı yoga matı eldiven falan alıcam kendime ufak bi salon oluşturucam kapı pervazlarına gerekli güçlendirmeyi yapıcam dostum.toplam 55 liraya falan mal oluyo.

Valla güzelmiş dostum, ev salonu Rahat rahat yaparsın sporunu

• quote:

quote:

quote:

tv ve dvd yle p90x programını uygulayacağım ama vücudumu geliştirmek istiyorum p90x serilerini bitiricem ama sadece p90x e bağlı kalmıcam koşu ağırlık göğüs vs çalışıcam planlı şekilde.Kilo 106 Boy 1.93 bu arada insan azmanı gibi bişeyim göbek falan var ama belli olmuyo allahtan

• quote:

quote:

quote:

quote:

tv ve dvd yle p90x programını uygulayacağım ama vücudumu geliştirmek istiyorum p90x serilerini bitiricem ama sadece p90x e bağlı kalmıcam koşu ağırlık göğüs vs çalışıcam planlı şekilde.Kilo 106 Boy 1.93 bu arada insan azmanı gibi bişeyim göbek falan var ama belli olmuyo allahtan

koşuları dışarda yapmanı öneririm hocam bant çok zararlı.dışarının atmosferi hele sabahları başka

• Kapıya sabitlenmeden kullanılan şu barlara bir ısınamadım. Youtube'da da bolca düşmeli videsu mevcut Ben olsam sabitlenen bir model alırdım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dambıl ile kol kası yapmak
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EliNTeR

Kapıya sabitlenmeden kullanılan şu barlara bir ısınamadım. Youtube'da da bolca düşmeli videsu mevcut Ben olsam sabitlenen bir model alırdım

Evet dostumda duvarlarda delik deşik açarsam babamda beni deşer şınav mekik barı olarakda kullanabiiceğim için almaya sıcak bakıyorum çatıda tek giriş kapısı var düşersem alt kattan toplarlar beni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Kapıya sabitlenmeden kullanılan şu barlara bir ısınamadım. Youtube'da da bolca düşmeli videsu mevcut Ben olsam sabitlenen bir model alırdım

Evet dostumda duvarlarda delik deşik açarsam babamda beni deşer şınav mekik barı olarakda kullanabiiceğim için almaya sıcak bakıyorum çatıda tek giriş kapısı var düşersem alt kattan toplarlar beni

Yau delip deşeceğin bir durum yok, taktın mı kapı arasına tamamdır Vidalama yapmadan çevire çevire sıkıştırdığın modeller de var, bundan daha sağlamdır yine

Sen bilirsin tabi banane

• quote:

quote:

quote:

Yau delip deşeceğin bir durum yok, taktın mı kapı arasına tamamdır Vidalama yapmadan çevire çevire sıkıştırdığın modeller de var, bundan daha sağlamdır yine

Sen bilirsin tabi banane

2 durumdada sonum alt katta ağzım burnum kan içinde bulunurum hocam kapıya asıcam iy güzel merdiveni hesaba katmadım kötü oldu bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.