Şimdi Ara

Başka ISS'ye geçicem diyince fiyatı indirdiler kotayı kaldırdılar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aylar öncesinde millenicom'a başka ISS'ye geçmek istemediğimi ve kotayı kaldırmalarını rica ettim. tahhadüt bitiyor kotayı kaldırın, fiyatda da indirim yapın dedim, hiç takmadılar.

tahhadüt 12 sinde bitiyor.

beni bu gün aradılar, hangi ISS'ye geçiceksiniz felan diye sorular sordular, bende netspeed dedim.
    neden dedi, bende aynı hız hem daha ucuz hem de kota yok dedim.
    tarife evraklarını gönderin dediler, biz size aynısını yapalım dediler.

bu günde netspeed', aramıştım başvuru için.

Sizce ne yapayım?
    Netspeed'e geçersem fatura yatırma konusunda sıkıntı çekerim diye düşünüyorum. çünkü sadece finansbankdan yatırılıyormuş galiba.

• Aynı fiyata verse ne olacak ki, 2 yıl taahhüt isteyecek ondan sonra "biz böyle birşey demedik" diye başından savacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 10 Kasım 2017; 17:45:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Aynı fiyata verse ne olacak ki, 2 yıl taahhüt isteyecek ondan sonra "biz böyle birşey demedik" diye başından savacak

tahhadüt sorun olmaz hocam ya.
    netspeed'de bildiğim kadarıyla canlı destek yok sitesinde ve belli saatlerde, belli günlerde çalışıyorlar.

Millenicom her gün saat 9dan gece 10a kadar canlı destek var bu önemli.

Birde en önemli kısım benim finansbank kartım yok. netspeed ile konuştuğumda finansbankdan ödeniyor fatura demişti, bende kartım yok demiştim. sadece finansbankdan kartla ödeniyormuş.

millenicomda kart mart gerekmeden hemen ödüyorsun.

edit: birde ben millenicomda 1 kaç defa faturayı 2 ay felan geç yatırdım yinede interneti kesmediler.
    netspeede sordum siz kesermisiniz diye. fatura tarihi geçtiğinde kesilir dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIGHER -- 10 Kasım 2017; 17:51:8 >

• HIGHER kullanıcısına yanıt
    netspeed istanbulda hizmet veriyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithat.Alkın

netspeed istanbulda hizmet veriyor mu

bilmiyorum hocam sitesinden bakabilirsin
  • HIGHER kullanıcısına yanıt
    2 sene taahhüt vericeksin sonra akşam saatlerinde "sınırsız" olan hızın yerlerde sürünecek arayıp bu hız ne böyle deyince hattınız kaldırmıyor cart curt modeminizde bilgisayarınızda problem var al başına belayı sonra. Bu devirde hiçbir ISS ye taahhüt verilmez kanımca , yamuğunu gördün mü kullanabileceğin bir blöf-fors olmuyor adam takmıyor seni . Zaten taahhüdü var çıkarsa acayip ceza ödeyecek salla kafadan diyecek bu kesinlikle olur diye bir kaide yok bakarsın sorunları gerçekten çözüme hızlı bir şekilde kavuşturan bir firmadır ama genellikle işler dediğim gibi yürüyor maalesef .
  • karar verdim netspeed'e geçicem bu millenicom'a güven olmaz
    netspeedden evraklar geldi bu gün göndermeyi düşünüyorum

bu arada kartsız olarak fatura ödenebilirmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mithat.Alkın kullanıcısına yanıt
    2018 'in başında vereceklerini söylediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.