Şimdi Ara

Basketbol icin supplement

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben amatör basketbolcuyum yaklasik 5 senedir düzenli oynuyorum altyapilarda .En son bu sene (16 yasindayim) fitnessa baslamaya karar verdim kendimi dahada gelistirmek icin nedeni de kol ayak bilek vs leirmin çok ince olması ve kilomun az olmasi. (1.85 e 65 kilo).Ayrıca basketbolda çok önemli olan vücut konusunda da cok iyi degilim üst ve alt vücudum cok guclu sayilmaz.Ayrica cok da atletik degilim onuda gelistirmek istiyorum.Sizden ricam bana fitness da ve air alert(ziplama programi) yaparken hangi supplemntleri önerirsiniz ? Ne kullanmaliyim vücut icin protein tozu ziplama ve atletiklik icin kreatin tarzi seyler mi yoksa farkli maddeler mi ? Cevaplarinizi bekliyorum (Evet kafam cok karisik) Ayni konuyu vücut gelsitirmeyede açtım nereye açacağımı bilmedigim icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megadenmen -- 30 Mart 2015; 23:12:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gainer içeriği olan multipower staybol olabilir , aminoasit vs , dizlerin ve eklemler için glukozamin olabilir.Ama bu yaşta ağırlık altına girmek çok erken olabilir bence , hatta hiç tavsiye etmem.
  • sadece kendi kilon ile çalış bol ip atla merdiven cık bol bol idman sonlarında ilaçları asla kullanma kara cigerin bitter erkeden spor hayatn son bulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATOM ANT -- 4 Mayıs 2015; 2:36:49 >
  • tavsiye etmiyorum
  • Sadece vucut gelistirme yapsan ilk 3 ay sonunda protein tozu önerirdim günde bir ölcek olmak şartıyla. Ama hem yaşın kücük hem daha yeni baslıcaksın. Sakın öyle bi hata yapma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fitness ve hergün kardiyo
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.