Şimdi Ara

Powerlifting ve bodybuilding

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha güçlü büyümek için antrenmanın başında 3-4 set o günkü compound hareketi powerlifter gibi çalışıp sonrasında bodybuilder gibi çalışsak bodybuilding antrenmanı kadar verim elde edebilirmiyiz çünkü aynı zamanda güçlü olmak istiyorum.Örneğin göğüs gününde başta 3 2 1 tekrarlarla bench press tamamladıktan sonra normal 8-15 tekrarlarla hypertrophy sağlayabilirmiyiz verim dahamı düşük olur?

• Güç antrenmanları adı üstünde yoğun güç isteyen ve güç kazandıran antrenmanlar. Hipertrofi için belli bir tekrar aralığı gerekiyor ama belli bir yoğunluk da gerekiyor.Örnek olarak 8 tekrar 100kg bench press yapan biri 8 tekrar 50kg bench press yaparsa hipertrofi olmaz ya da dikkate değer olmaz.Bu sebeple güç antrenmanını gerektiği gibi yaparsan sonrasında hipertrofi için gereken ağırlığa giremezsin büyük bir ihtimalle.Yani bence mantıklı bir iş değil tabi yine de denemek ve görmek daha kesin sonuç verir.
  • Yaptığın onca trollükten sonra en azından benim açımdan kaale alıncak biri değilsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Yaptığın onca trollükten sonra en azından benim açımdan kaale alıncak biri değilsin.

sen bilirsin beni zorla sevmeni sağlayamam :D ama yardım etmesende olur sanırsam tecrübeli değilsin ve şimdiye kadar hiç güç antrenmanı yaptığınıda sanmıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.