Şimdi Ara

basketbol topu öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
3
Favori
32.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba öncelikle iyi geceler ben dışarıda oynamak için basketbol topu alacağım belirlediğim marka spalding ne de olsa dünya markası fakat karar veremiyorum ilk olarak spalding lakers düz mor renkteki topunu alayım dedim şimdi spalding tf 150 ne alayım sizce? (spalding markası hariç diğer markalarıda önerebilirsiniz) hee bir de makul bir fiyat olsun 50 tlyi aşmasın.

• Nike Dominate - 30TL
    En iyi outdoor toptur. Tartışması olmaz neredeyse. Spalding falan işin reklamatik kısmı.
  • Dominate guzeldir Baller lara bulsma mumkunse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Presidente

Dominate guzeldir Baller lara bulsma mumkunse

evet bende ballerlara bulaşmak istemiyorum normalde top kontrolüm iyi olduğu halde ballerda bir zor geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasha2020 -- 20 Mayıs 2013; 10:36:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ñolofinwë

Nike Dominate - 30TL
    En iyi outdoor toptur. Tartışması olmaz neredeyse. Spalding falan işin reklamatik kısmı.

nike almaya da cesaret edemiyorum açıkçası fakat kullananlar var mı,var.bu seçimim hata da olsun istemiyorum.spalding daha çok kullanıldığı için (gerek indoor gerek outdoor kalite olarak (sanıyorum ki)) dominate nasıldır kaç numara alayım spalding markasındanda önerdiğiniz varmı?
  • Spalding tf-150 yi gittigidiyordan 30 tl ye aldım fiyatı uygun ve kaliteli diye ancak pompa olmadıgı için oto yıkamada adam uzun ince bir şey soktu baya topun bir yerinden girip bir yerinden cıkıcak falan sandım sonra şişti verdi elime. Şuan sektirince artık agırlıgından mıdır yoksa şişik olmasına ragmen yere vurdugumda hani biraz daha az yükseklige çıkması gerekirken nerdeyse yarısı kadar yüksege çıkıyor bu beni çıldırtacak hatta konu da açıcam şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

Spalding tf-150 yi gittigidiyordan 30 tl ye aldım fiyatı uygun ve kaliteli diye ancak pompa olmadıgı için oto yıkamada adam uzun ince bir şey soktu baya topun bir yerinden girip bir yerinden cıkıcak falan sandım sonra şişti verdi elime. Şuan sektirince artık agırlıgından mıdır yoksa şişik olmasına ragmen yere vurdugumda hani biraz daha az yükseklige çıkması gerekirken nerdeyse yarısı kadar yüksege çıkıyor bu beni çıldırtacak hatta konu da açıcam şimdi.

çok teşekkür ederim yorumun için tf 150 kararımdan vazgeçtim ya nike dominate ya da spalding lakers (http://www.hepsiburada.com/liste/spalding-sz7-lakers-nba-team-2008-basket-topu-73-250z/productDetails.aspx?productId=sporftopbskspa212&categoryId=27036917&SKU=SPORFTOPBSKSPA212&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dsporftopbskspa212%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dspalding%255cu0020lakers%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearch)bunu alıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: pasha2020

quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

Spalding tf-150 yi gittigidiyordan 30 tl ye aldım fiyatı uygun ve kaliteli diye ancak pompa olmadıgı için oto yıkamada adam uzun ince bir şey soktu baya topun bir yerinden girip bir yerinden cıkıcak falan sandım sonra şişti verdi elime. Şuan sektirince artık agırlıgından mıdır yoksa şişik olmasına ragmen yere vurdugumda hani biraz daha az yükseklige çıkması gerekirken nerdeyse yarısı kadar yüksege çıkıyor bu beni çıldırtacak hatta konu da açıcam şimdi.

çok teşekkür ederim yorumun için tf 150 kararımdan vazgeçtim ya nike dominate ya da spalding lakers (http://www.hepsiburada.com/liste/spalding-sz7-lakers-nba-team-2008-basket-topu-73-250z/productDetails.aspx?productId=sporftopbskspa212&categoryId=27036917&SKU=SPORFTOPBSKSPA212&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dsporftopbskspa212%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dspalding%255cu0020lakers%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearch)bunu alıcam

Ben tf 150 alma demedim bana kalırsa kesinlikle spalding al . Nike ı kullandım ha molten almışsın ha nike bence bir farkı yok.

Tf -150 ile ilgili yorumları okumanda fayda var . Bir de şunu söyliyeyim lakers logolu oldugu için onu tercih ediyorsundur ancak o ürünler o kadar yaygın degil ve tf -150 den daha kalitesiz olacaktır.
    Top ignesi kullan benim gibi oto yıkamaya şişirtme bir şey olmaz :D

• offf kararsız kaldım diğer forumlarda daha çok spalding diyorlar fakat hangi modeli nike fazla söylenmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasha2020

offf kararsız kaldım diğer forumlarda daha çok spalding diyorlar fakat hangi modeli nike fazla söylenmiyor

Bile dominate iyidir ben Sevmiştim ama alirsan beyenmezsen arkamdan sovme

• ben derim ki nike baller al 15 tl ye ben yillarca kullandim kaliteli ve ucuz top
  • Dominate. Topu zorla yumurta ettim pişmanım ama öyle güzel topum olmadı hiç. şuan lebron var
  • Dominate kesinlikle
  • spalding nba gold almanı tavsiye ederim.
    eğer 60 tl paran varsada spalding nba platinum al gerçektin güzel ve dayanıklı toplar görünüşleride çok güzel.
  • ben bir top daha gördüm adı jordan d.g.l.e idi. bu top nasıldır?
  • merhaba arkadaslar ben outdoor için iki top arasında kararsız kaldım işte linkler

www.e-finspor.com
    Spalding TF-250 Basket Topu All Surface No:6
    http://www.e-finspor.com/basket-topu-tf-250-all-surf-sz6-comp-bb-74-532z

www.e-finspor.com
    Spalding NBA Platinum Outdoor (Dış Mekan) Basket Topu
    http://www.e-finspor.com/spalding-nba-platinum-outdoor-dis-mekan-basket-top

hangisini almalıyım genel olarak platinum u oneriyorlar tf 250 all surface hakkında pek bilgisi yok yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: aguchi

merhaba arkadaslar ben outdoor için iki top arasında kararsız kaldım işte linkler

www.e-finspor.com
    Spalding TF-250 Basket Topu All Surface No:6
    http://www.e-finspor.com/basket-topu-tf-250-all-surf-sz6-comp-bb-74-532z

www.e-finspor.com
    Spalding NBA Platinum Outdoor (Dış Mekan) Basket Topu
    http://www.e-finspor.com/spalding-nba-platinum-outdoor-dis-mekan-basket-top

hangisini almalıyım genel olarak platinum u oneriyorlar tf 250 all surface hakkında pek bilgisi yok yardımcı olursanız sevinirim.

Linkteki tf-250 6 numara dikkat et!
    Dışarıda oynicaksan platinum daha dayanıklıdır ama salonda da oynarım diyosan tf-250 iç-dış

• Dışarda oynayacaksan en iyi dominate tir 20 Tl ye bulabilirsin hem ucuzdur da.

• kimse artık top almıyor mu -ki acaba 6 yaşındaki oğluma başlangıç için 5 numara alacağım sizce splading tf-150 yetermi teşekkürler
  • Sarper 77 S kullanıcısına yanıt
    Ben küçükken spalding tf-150 5 numarasını kullanmıştım sonra oynamayı bıraktım.Tekrardan oynamaya başlayalı birkaç gün oluyor elimde tek o top var diye onla idare ediyordum.Bugün aynı topun 7 numarasını sipariş ettim gerçekten güzel bir top çok memnunum.Şunu da belirteyim çok bilgili değilim toplar konusunda.Ben de tavsiyeler üzerine almıştım ama bir kullanıcı olarak tekrardan çok memnun kaldığımı belirteyim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.