Bildirim
Baskı devre hakkında yardım lütfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Maalesef mürekkep püskürtmeli yazıcıyla olmuyor. Tonerli yazıcı (lazer-fotokopi) gerekli. Yazcıdan herhangi bir kâğıda baskı yapıp onuda fotokopicide kuşa kâğıda fotokopi çektirmen gerekiyor.
Fotokopiciler kolay kolay kuşe kağıda fotokopi çekmiyor. Kuşa kâğıt fotokopi makinesinin kapasitesinin üzerinde bir ağırlığa sahip olduğundan makineye sıkışıyor. Ben ozalitçilerde çektiriyorum. Orda kuşe kâğıt vardır gidersen eğer onlar kendi ellerindeki kuşe kâğıda çekerler makineye sıkışabilir diye senin götürdüğün kuşe kâğıdı kullanmak istemezler. -
ben bu sitede okumuştum biri mürekkepli yazıcı ile kaç senedir yapıyorum güzel oluyor diyordu. birde matbada kalınlık olarak nediyim kuşe kağıda -
Değer olarak birşey söyleyemem göz kararı, yazıcıya girebilecek kadar kalınlıkta alın.
Birde mürekkep olarak ne kullanıyormuş? Normal mürekkeple olma şansı yok, kağıt mürekkebi emiyor çünkü -
bence ilk önce asetat kalemi ile eski usul elinle çiz baskı devreyi, biraz alıştırma yap alış baskı devre çıkarmaya, daha sonra asetat-kuşe kağıt-pnp kagıtları ile deneme yapabilirsin (pnp kağıdı kullanmak biraz pahalı olur ama a4 boyutu en son 6 lira idi, mavi bir kağıt) -
hey gidi günler beee.. elektrik ölçme teknikleri dersi için proje olarak rj-45 kablo tester yapayım demiştim.. hem kendimde kullanacaktım.. ne baskı devreler ne 555 ler eskitmiştim hatta bunun için birazda abartıp lazer yazıcı bile almıştım.. ama sonuca değmişti.. ütülerle kağıdı plakaya bastırmalar.. asetat kalemiyle ince ayarlar.. birde o plakanın üzerine adınıda eklersin yaa sanki intel'e mikroçip yapmış gibi gururlanırsın güzel günlerdi vesselam..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X