Şimdi Ara

Bass için en iyi F/P oranına sahip kulaklık nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni iPod Touch aldım ve bass konusunda başarılı bir ürün istiyorum.CX200 işimi görür mü?
    Yoksa farklı alternatifler var mı?

• sony xb90ex ipod touch ile mukemmel uyumlu. bass konusunda ve herseyde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu sennheiser denen firmadan nasıl kurtulucaz bilmiyorum. kara büyü falan mı yapsak... basta ve midde f/p lideri koss firmasıdır. ruk30-plug bakabilrsin (plug'ın ses kalitesi bir gıdım daha yüksek ama kullanımı zor bir cihazdır). boşuna abuk sabuk şeylerle vaktini tüketme. koss alerjisi olanlardansan en yakın alternatifler: brainwavz beta, moxpad x3-x6 (x3'ün derin bas çıkışı biraz zayıf). ayrıca bas kullanımı konusunda başka konularda yazdığım bilgileri oku.
  • vaziyetu kullanıcısına yanıt
    Sennheiserdan kurtulalim da, tum hd serisinden kurtulmayalim:) Iyi amfilenmis bir hd650 gibisi yok bence. Veya amfisiz arkadaslar icin hd4-5xx gibisi de yok *. Otesi ancak planar magnet kulakliklar. Ha S3nnheiser orada yok ;)

*Turkiye sartlarinda boyle. Yoksa dediginiz gibi onlarca marka model var.

• Mair kullanıcısına yanıt
    e yani hocam şimdi türkiye şartları diyorsunuz ya, işte tam da bu yüzden koss alerjisinden bahsetmiştim. bu firma sanki sadece bana görünüyor, arada bi porta pro alıp iyi yorum yapanlar oluyor onlar da bu modelin şanından yani sırf ayıp olmasın diye sanki bir üstünden geçiyorlar ki sizin de bir yorumunuzu hatırlıyorum. koss ruk30 türkiye'de 1.5 senedir 30-35 liraya bulunuyordu, şimdi biraz yükseldi ama hala duruyor. ömür boyu garantili ürün, daha pahalı ama iyi parlatılmış vsonic vsd3'ten daha iyi ve ucuz, hele ki baslarda çok daha iyi. e daha ne yapsın ki bu firma ?

kulakdışı benim alanım değil ona diyecek birşeyim yok. ancak sizin yorumlarınızı genellikle tutarlı bulmakla beraber piston 2 ve ckm500'e yaptığınız övgüler de kulağımda çınlıyor. koss'un porta pro dışında başka birşeyini kullandınız mı ? bilemiyorum yani... kulakdışı hakkında konuşmak istemiyorum ama ben cx serisini üreten ve bu fiyata satan firmaya karşı kıllanırım. bir iddiam elbette olamaz kullanmadığım ürünler hakkında, sadece bir doğrudan yola çıkarak kıllanma hakkımı kullanıyorum.

bu arada bu konuda yazdıklarımdan cx serisi bas zayıfı sonucu çıkmasın, sağlam vuruşlu ürünlerdir aslında ama dar akustik yüzünden kulağı tam doldurmazlar ve midleri bitiktir. konumuz sonuçta cx 200 yani kulakiçi ve bu fiyat seviyesiydi. hd serisi iyiyse o zaman sennheiser'ı tebrik ederiz. siz de bana bir depresyon ilacı yazarsınız olur biter...

Piston 2 övgülerim "yiğidi öldür, hakkını yeme" çerçevesindeydi. Fiyatı o seviyede olup da o ses kolay değil. Buradaki incelik "fiyatı o seviyede olmak". O yüzden kıyas geliştireceksem ebay veya Amazon fiyatlarıyla eş fiyatlar arasında yaparım. Ckm500 ise bassever zamanlarımdan kalan izdi.

Koss'un ruk vb hiçbir modelini kullanmadım. Birkaç hafta kullandığım PortaPro dışında.

Kıllanma konusundaysa sizi buraların hem dağıtıcı - satıcının açgözlülükle hemde aşırı vergiler nedeniyle şişmiş fiyatlı dükkan - sitelerine değil; penonaudio - accessoryjack - ebay - amazon vb yurtdışı kaynakları baz almaya davet ediyorum. Yurtdışında Cx serisinin esamesi bile okunmaz özellikle son yıllarda artan rekabet sonucu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mair

Piston 2 övgülerim "yiğidi öldür, hakkını yeme" çerçevesindeydi. Fiyatı o seviyede olup da o ses kolay değil. Buradaki incelik "fiyatı o seviyede olmak". O yüzden kıyas geliştireceksem ebay veya Amazon fiyatlarıyla eş fiyatlar arasında yaparım. Ckm500 ise bassever zamanlarımdan kalan izdi.

Koss'un ruk vb hiçbir modelini kullanmadım. Birkaç hafta kullandığım PortaPro dışında.

Kıllanma konusundaysa sizi buraların hem dağıtıcı - satıcının açgözlülükle hemde aşırı vergiler nedeniyle şişmiş fiyatlı dükkan - sitelerine değil; penonaudio - accessoryjack - ebay - amazon vb yurtdışı kaynakları baz almaya davet ediyorum. Yurtdışında Cx serisinin esamesi bile okunmaz özellikle son yıllarda artan rekabet sonucu.

Hocam merhabalar konuyla belki biraz alakasız ve bilmiyorum konuyla herhangi bir bilginiz var mı fakat çok sevdiğim ep630'u kaybettiğim için yeni kulaklık arayışı içerisindeyim. Çok pahalı high-end bir model değil de f/p modeli arıyorum. Asıl sormak istediğim şey şu. Bu ay sonunda bir avrupa gezim var. Kulaklığın da benim için bir acelesi yok. Sizce Türkiye'den CX200 veya yine ep630 mu kovalayayım yoksa avrupadan daha uygun fiyata alabileceğim kulaklıklar mevcut mudur acaba?

• Mair kullanıcısına yanıt
    bence yurtdışına hiç girmeyelim hocam :D koss plug 10 dolar, ruk30 19-23 dolara bulunabiliyor zira. neyse arkadaş alternatif istemişti yeterince alternatif duydu sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KilliKarpuz

Hocam merhabalar konuyla belki biraz alakasız ve bilmiyorum konuyla herhangi bir bilginiz var mı fakat çok sevdiğim ep630'u kaybettiğim için yeni kulaklık arayışı içerisindeyim. Çok pahalı high-end bir model değil de f/p modeli arıyorum. Asıl sormak istediğim şey şu. Bu ay sonunda bir avrupa gezim var. Kulaklığın da benim için bir acelesi yok. Sizce Türkiye'den CX200 veya yine ep630 mu kovalayayım yoksa avrupadan daha uygun fiyata alabileceğim kulaklıklar mevcut mudur acaba?

soru bana sorulmadığı için müdahil olmamıştım ancak karpuzlu bey özelden beni dürttüğü için olaya karışıyorum: yurtdışına çıkan insanlarda genel olarak böyle bir heyecan oluşuyor ve maalesef gereksiz ürünleri bavula doldurmaya sebebiyet veriyor. öncelikle yurtdışına çıkabildiğin için tebrikler ancak sana kötü bir haberim var: orası da dünya'nın bir parçası. yani başka bir paralel evrene geçiyorum hissini biran önce kabuğundan sökmeni tavsiye ederim. yoksa bavulun patlayabilir (özellikle kalitesiz bir bavulsa).

ben böyle çok karşılaştım adam gelip benden tavsiye istiyor, sayfalarca konuşturuyor ama takmış kafayı yurtdışından alıcam diye e madem sırf o ülkede var diye ne idüğünü bilmediğimiz bir malı alacaktın beni niye o kadar konuşturdun ne alayım diye ? yani nefis terbiyesi herşeyden önce gelir. önemli olan kulaklık almaksa, önce iyi kulaklık hangisi buna bakmalısın. alacağın kulaklığı lokasyona göre belirleyemezsin zira bu otel değil pansiyon değil.

benim geçen seneden beri süregelen şahsi kulaklık maceram sonucu belirlediğim f/p krallarını son zamanlarda defalarca forumda tekrarladım: koss ruk30, koss plug, brainwavz beta, moxpad x3-x6. moxpad'ler aliexpress.com'da 14 ila 19 dolar arası bulunabiliyor. brainwavz beta mp4nation.net'te kampanya vakitleri 3 tanesi 20 küsür dolara düşüyor. koss'lar ise amazon'da, ebay'de falan benzer fiyatlara bulunabiliyor. koss'ları bu sitelerden bulunduğun ülkeye belki daha avantajlı bir kargoyla getirebilirsin araştıracaksın. diğerleri uzakdoğudan ücretsiz kargoyla geliyor zaten.

yurtdışına çıkacam fantastik alımlar yapacam heyecanını bozduğum için gerçekten özür dilerim ama hayatta heyecanlar bitmez canını sıkma :D illa kafayı takıp ben şunu alıcam diyeceksen de önce önerdiğimiz modellerden birini al sudan ucuzlar zaten. madem tavsiye istiyorsun söyleneni duymamazlıktan gelme (bunu çok yapan var da o yüzden vurguluyorum) sonra daha fazla para verdiğin ürünü bunlarla kıyaslayınca ben o kadar parayı niye vermişim demeyesin, hoş demeyebilirsin belki de, herkesin algısı farklı çalışıyor ama dediğim gibi kontrollü olmakta fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: vaziyetu

quote:

soru bana sorulmadığı için müdahil olmamıştım ancak karpuzlu bey özelden beni dürttüğü için olaya karışıyorum: yurtdışına çıkan insanlarda genel olarak böyle bir heyecan oluşuyor ve maalesef gereksiz ürünleri bavula doldurmaya sebebiyet veriyor. öncelikle yurtdışına çıkabildiğin için tebrikler ancak sana kötü bir haberim var: orası da dünya'nın bir parçası. yani başka bir paralel evrene geçiyorum hissini biran önce kabuğundan sökmeni tavsiye ederim. yoksa bavulun patlayabilir (özellikle kalitesiz bir bavulsa).

ben böyle çok karşılaştım adam gelip benden tavsiye istiyor, sayfalarca konuşturuyor ama takmış kafayı yurtdışından alıcam diye e madem sırf o ülkede var diye ne idüğünü bilmediğimiz bir malı alacaktın beni niye o kadar konuşturdun ne alayım diye ? yani nefis terbiyesi herşeyden önce gelir. önemli olan kulaklık almaksa, önce iyi kulaklık hangisi buna bakmalısın. alacağın kulaklığı lokasyona göre belirleyemezsin zira bu otel değil pansiyon değil.

benim geçen seneden beri süregelen şahsi kulaklık maceram sonucu belirlediğim f/p krallarını son zamanlarda defalarca forumda tekrarladım: koss ruk30, koss plug, brainwavz beta, moxpad x3-x6. moxpad'ler aliexpress.com'da 14 ila 19 dolar arası bulunabiliyor. brainwavz beta mp4nation.net'te kampanya vakitleri 3 tanesi 20 küsür dolara düşüyor. koss'lar ise amazon'da, ebay'de falan benzer fiyatlara bulunabiliyor. koss'ları bu sitelerden bulunduğun ülkeye belki daha avantajlı bir kargoyla getirebilirsin araştıracaksın. diğerleri uzakdoğudan ücretsiz kargoyla geliyor zaten.

yurtdışına çıkacam fantastik alımlar yapacam heyecanını bozduğum için gerçekten özür dilerim ama hayatta heyecanlar bitmez canını sıkma :D illa kafayı takıp ben şunu alıcam diyeceksen de önce önerdiğimiz modellerden birini al sudan ucuzlar zaten. madem tavsiye istiyorsun söyleneni duymamazlıktan gelme (bunu çok yapan var da o yüzden vurguluyorum) sonra daha fazla para verdiğin ürünü bunlarla kıyaslayınca ben o kadar parayı niye vermişim demeyesin, hoş demeyebilirsin belki de, herkesin algısı farklı çalışıyor ama dediğim gibi kontrollü olmakta fayda var.

Yok hocam tahmininin aksine böyle bavullar dolusu elektronik eşya alayım derdinde değilim. Konu hakkında yetkinliğim olmadığından böyle inanılmaz kazançlı bir ürün varsa onu sizden öğrenmek için sordum. Yoksa Türkiye'de 30 dolara tekabul eden ürünü ordan 25 dolara alınca ateş yakıp etrafında dans etmiyorum Cevabınız yeterince açık zaten ilginiz için teşekkür ederim, bahsettiğiniz modellere de rastlarsam bir bakarım.

• arkadaşlar bende bir adet sıfır boşta piston 3 var. almayı düşünen varsa fiyat 60 tl. fiyat performans ürünüdür piston serileri. öyle uçuk kaçık bass veren kulaklıklardan değil ama tatmin eder.
  • quote:

quote:

Merhabalar. Bu dediğiniz kulaklıklar türkiyede satılıyormu? Tercihen izmir olabilir. Bu markaları ilk kez duydum. Daha çok sony'nin düşük fiyatlı modellerini alıyordum. Bana çok dayanmıyor çünkü.

Edit: birde telefonda kullanmaya uygunmu bu kulaklıklar, yani mikrofonu varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurdem -- 11 Nisan 2016; 17:11:54 >

• ugurdem U kullanıcısına yanıt
    profilimde beta-cks77 konusu var nerde satıldığını orda görebilirsin. beta'nın mikrofonlusu var. koss türkiye'de satılıyor ama ben lideri beta-cks77 olarak belirledim, artık koss önermiyorum.
  • quote:

profilimde beta-cks77 konusu var nerde satıldığını orda görebilirsin. beta'nın mikrofonlusu var. koss türkiye'de satılıyor ama ben lideri beta-cks77 olarak belirledim, artık koss önermiyorum.

Sağolasın.

Hocam konuyla alakasiz ama size birsey sormak istiyorum piston 3 u en uygun nerden alabilirim yurtdisi felen farketmez bildiginiz guvenilir bir yer var mi ?

• Morpheause kullanıcısına yanıt
    takibini yaptığım ürünler değiller. uyduruk piston 2'ye 29 dolar verdikten sonra bir daha ilgilenmedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.