Şimdi Ara

Batarya/Performans sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Lenovo z510 Laptop kullanıyorum. Kısaca sorunum şu: Batarya bilgisayarı açtığımda max. %3'e kadar şarj oluyor sonra oyun oynamaya veya internette takılmaya başladığımda bu yüzde artmak yerine yavaş yavaş azalmaya başlıyor ve 0 olunca performansda aşırı derecede düşüş gözleniyor. 110 FPS'den 40 FPS'e gibi ve oyun içi ses ve görüntüde ara ara takılmalar yaşanabiliyor, bilgisayarda bunun haricinde belirti olarak ısınma vs. bir sorun yok. Ve asıl sorun :) Bu bilgisayar modelinde pil malesef çıkartılmıyor :/ acaba bataryayı çıkarmadan bataryanın takılı gözükmemesi vesaire gibi bir çözüm var mı? Teşekkürler :)

• Belki programlarla olurda su pil kismi vida ile mi tutturulmus yoksa vida falan yok mu acacak yeri yok mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ustam adamlar profesyonel pilin nerde olduğu bile belli değil
  • Sizin için araştırdım.Bakın isterseniz sorununuzun çözümü olabilir.http://uzmanim.net/soru/lenovo-pil-gostergesi-sifirlama/998
  • Daha önce linkteki çözümü defalarca denedim ancak çözüm olmadı, yine de teşekkür ederim :) Zaten artık pilden ümidi kestim onu sistemde gözükmeyecek şekilde ayarlamanın biir yolu varsa bana da çok yararı olur, vakit ayırdığın için teşekkürler :)
  • alpcapkin kullanıcısına yanıt
    Yabancı kaynaklara da bakacağım.Önemli değil ne demek :)
  • Yabancı kaynaklarda da bahsedilmiş bu sorununuz.Onlarda da varmış.Kronik gibi heralde.Çözümünü daha bulamamışlar.Sizinki iyi yine açılıyor microsoft açılıyor kısmından sonra açılmayanlar bile var.Programa da uygun bir zamanda bakıp söylerim size :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop, Şarj/Güç sorunu
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vakit ayırdığınız için teşekkürler
  • Bendede lenovo z510 var pil öldü artık hiç şarj almıyor.%0 o yüzden işlemci 0.75 Ghz de sabit kalıyor.Dua et sendede öle bir sorun çıkmasın.Kronik bir problem sınırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar problemi bir programla çözdüm. 2 aydır çektiğim problem sonunda bitti :D İsmail arkadaşımın da dediği gibi benim bilgisayarımda da belli bir frekansda kalıyordu bu problemi Throttlestop programını kullanarak aştım. Umarım benim gibi bu kronik sorunu yaşayan arkadaşlarım da bu konudan faydalanır iyi günler... (Evet sapığım saat 2'de üşenmedim araştırdım)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.