Şimdi Ara

Bateriye başlayacağım yardım!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yaz bateriye başlayacağım.14 yaşındayım ne gibi tavsiyelerde bulunursunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayyuka

http://www.mygitar.com/forum/showthread.php?425-Davula-Yeni-Ba%C5%9Flayacaklar&s=5c6540e12f38bda26df9f0846d50a671

Biraz daha açıklayıcı olursa daha iyi olur.Yani mesela başlangıçta ne alayım elektro bateriye bulaşmayım mı?kurs dışında günde kaç saat çalışıyım? bunun gibi sorulara cevap alırsam çok sevinirim
  • Yeni başlıyorsan bateri almana gerek yok. Alacaksan da elektroniklere bulaşma, akustik her zaman daha iyidir. Ama tabi koyacak yerin olması gerek. Bir de müstakil evin varsa daha iyi gürültü bakımından, yani apartmanda falan akustik davul çalamazsın.
    Neden gerek yok diyecek olursan aldıktan sonra bateriden vazgeçebilirsin, sıkılabilirsin, bıkabilirsin daha doğrusu çalamadığını görürsen boşuna almış olursun ve pişman olursun, önce kursta veya stüdyoda kendini test etmen lazım. Kursa başlamaya niyetin varsa güzel, kurs hocan senin durumuna göre kaç saat çalışacağını söyler. Hangi egzersizlere çalışacağını falan işte. Sen ilk olarak bi tane çalışma pedi ve bi çift baget al. Güzel seçim yap bagette. Deneyerek al, kalınlıklarına göre satılıyor, tek tek bak, hangisi rahatına gelirse onu seç. Onlarla evde bol bol bilek egzersizi yapacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 17 Mayıs 2012; 21:22:08 >

• Apartmanda oturuyorum o yüzden elektroniği sordum ve çalışma pedinde en çok hangi modeller gerçeklik hissi veriyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QdexterQ -- 17 Mayıs 2012; 21:24:45 >
  • aslında akustik davullar için susturucular var, her parça için, ama hiç zevk almazsın öyle, yastığa vur aynı şey.

Çalışma pedlerinde hiçbi model gerçeklik hissi vermez, sadece baget üstünde trampette seker gibi sektiğinden iş görüyor. Ha sorduğun buysa hepsi aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 17 Mayıs 2012; 21:29:35 >
  • Hani bateri çalmayı baya istiyorum bırakacağımı sanmıyorum zaten müstakil bir eve taşınmayı düşünüyoruz.Ben bateriyi öğrenene kadar zaten taşınmış oluruz.Peki akustik almak için en doğru zaman hangisi?Yavaş yavaş öğrenince hemen mi yoksa biraz daha geç bir zamanda mı almalıyım?
  • Dediğim gibi kendini bateride kanıtlaman gerek, ritim duygunu falan tartman lazım, bu kursta olabilir veya arkadaşlarınla stüdyoya giderek bi kaç parça çalmayı deneyerek olabilir. Eğer olacak gibiyse ve kendin iyice inanırsan alabilirsin bence.
    Hepsini geçtim eğer çok zenginseniz hiç düşünme al.
  • O kadar zengin değiliz de yani para pek sıkıntı değil en iyisi hocayla falanda konuşayım ama bateriyi bırakmam eminim ben kendimden
  • Para sıkıntı değilse alıp da çalışman daha iyi. Çok çok iyi hem. İyi bakalım kolay gelsin.
  • ankaralıysan, kurs için mekan önerebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forrest Gump

ankaralıysan, kurs için mekan önerebilirim?

Hatta iyi olur baya
  • Bende buraya gitmeyi düşünüyodum.Böylece fikir de aldım iyi oldu.
  • Şimdilik çalışma pediyle baget alıcam.Sınavdan sonra da (9 Haziran) Kursa yazılmayı düşünüyorum
  • Forrest Gump kullanıcısına yanıt
    ankanomdan uzak durun , göründüğü gibi bir yer değil ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.