Şimdi Ara

Batman Arkham Asylum'da joker olamıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • joker map i indirdim challange modda story modunda oyunu tamamladım armored batman çıktı.Jokeri 2 kere yüklememe rağmen yinede olmuyor neden acaba?

• Oyunun ve psn adresın kaçıncı bölge ?
  • birbiryle uyması lazım ayrıca jokerle yapılan bi kaç hareket var eli tutup elektirk vermesi gibi onu nası yapıoruz bulamadım bir türlü
  • eger oyunun 2. bölge ise UK PSN'Den indirmen lazım JOKER eklentisini

1. bölge ise US PSN'Den
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazytown_

birbiryle uyması lazım ayrıca jokerle yapılan bi kaç hareket var eli tutup elektirk vermesi gibi onu nası yapıoruz bulamadım bir türlü

Hocam o hareketi yapman için combo sayının 5x 10x vs her 5 artısta bir yapabildiğin özel harektele yapıyorsun yuvarlak ve ucgene aynı anda basınca olur ama denk gelmesı lazım o yani başka bir harekette yapabılır 3 4 kez dene kesin birinde yaparsın umarım anlatabilmişimdir.
  • dediğin olayı zırhlı batmanle çok kolay yapıorumda jokerle ve normal batmanle yapamadım bi deniim gene de teşekkür ederim yardımın için
  • Hocam hepsinde aynı Batman, Batman Extreme, Joker farketmiyor.
  • Bilgi için çok teşekkürler. Şimdi ayvayı yedik, korktuğum başıma geldi. Benim oyunum 2.bölge fakat üyeliğim Amerika Psn 'de. UK psn'e nasıl kayıt olacağım başka bir üyelik mi açmam lazım UK den?

Eğer bölge sorunundansa, Amerika Psn den filmler harici bütün içerik indiriliyor. UK devreye girdiyse film de indirebilirim doğru mu?
    Ayrıca UK açtığımda ülkeyi hangi ülke göstereceğim. İngiltere mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tanrıkut -- 7 Eylül 2009; 17:53:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.