< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi (8. sayfa)
-
-
aga artık hadi ya kakası çıktı bu işin.
-
Sabah erkenden uyandım, son durum ne diye bakayım dedim.. Herhangi bir gelişme yok, çıldırmak üzereyim gerçekten bukadar zor olmasa gerek. 4 Mayıs diye duyuru yapıp bu işi bukadar gergin bir hale getirmek pek işleri olmasa gerek? Herhangi bilgisi olan varmı?
-
yabancı forumlarda tr saatı ıle 18 20 arası dıyo
-
reis çocukluk aşkımız.
-
Bu arada bankalar tatilden dolayı kapalı olduğu için yarın gelebilir açıklamalarında beklentimiz 4 mayıs veya sonrası için demiş.Eğer güncel kur üzerinden yaparlarsa saçma olur arjantine 120 küsürat diye biliyorum bizede 100 tl yaparlarsa mantıklı olur wow üyeliği benim merakım call of duty için ne yapıcaklar modern warfare serileri için uygun fiyat olur umarım.Gece saat olarak ne zaman olur diye sorduğumda bana hala işlemde olduğunu söylediler.Bence 9'unda resmi olarak başlatırlar.
-
aylık en kötü 80, shadowlands en kötü 100 olsun, 180 liraya temiz başlar bayağı insan.
tüm gün evde olacaktım ya akşam gelirse kötü olur :<
-
Niye böyle bir şey yapsınlar ki? Aliexpress çok ayrı bir platform
Güncel kur yada biraz altı kimsenin işine gelmez arkadaşlar.
Mesela şu egzolinas denen yayıncıyı izledim geçen . güncel kur olursa da karda olursun diyor. hayır olmazsın . Kur artışı olduğu zaman blizzard bir süre sonra local price uyguladığı ülkelere zam yapıyor. misal rusyada aylık 499ru idi sanırım. şimdi 650 ruble ödüyorsun . arjantin falan hepsinde zam yaptılar. karda hiçbir şekilde olmuyorsun . ( adam z kuşağı gençleri toplamış karda olursunuz diye isveçten billur geçiyor resmen ) hadi arjantin ,rusya v.b ülkeler normalden ucuza oynuyor. yahu bunu bile sorgulamayıp güncel kurdan çeviririlecek rezzz alın diyenler var. niye yani niye? arjantin nüfusu 45 milyon . senin nüfusun 90 a dayanmış. hadi rusyayı istisna tutalım ama bir çok insanın "ne kadar türk oyuncu varki yeraaaaa niye yapsınlar" dediğini okudum . açın bakın bakalım wow progress i de kaç tane türk guildi progress yapıyor ve bu local price uygulanan ülkelere göre kaç türk guildini TOP 100 e sokmuşuz bir açın bakalım ? sonra konuşalım kaç tane türk oyuncu olduğunu. Ben iddia ediyorum Uygun bir fiyatlandırma ile Twisting nether da 2000 kişi sıra bekletiriz.
Hadi diyelim güncel kurdan yaptılar ! 1 sene sonra başımızdan AKP belasının gitmesi bile döviz kurlarını ortalama 2-3TL düşürecektir. piyasalar canlanacaktır. Ne olacak o zaman da karda olacakmısınız? blizzard düşürmeyecektir fiyatları bilginiz olsun .
Her şeyi geçtim blizzard ın bizim gibi %100 üzeri bir enflasyona sahip bir ülkeye 140-150TL gibi rakamlar koyması bile dalga geçmekten başka bir şey değildir. zaten bir süre önce bye bye blizz demiştim . Binlerce oyuncuda bye bye demeye devam eder. Eğer bizim gibi gelişmekte olan ülkeler statüsündeki ülkelerden müşteri toplamak istiyorsan uygun bir fiyatlandırma yapmak zorundasın . Bunların içinde microsoft etkisi de var ise 50-100TL arasında bir fiyatlandırma gelecektir. ha yoksa zaten yapacak bir şey yok. bekleyip göreceğiz.
-
aga o zaman 4 mayıs deyip milleti gaza getirmiyeceklerdi.
-
Amerikan Saat dilimi ile verildiyse akşam 19:00-20:00 arasında olması gayet doğal. Keza bazı oyunların güncelleme erişimleri veya erken erişimlerinde de aynı tarihin bu saatlerini bulduğu bilinen bir durum.
Şu an Amerika ile 7 saatlik bir zaman farkımızın olması lazım yanılmıyorsam. Onlar için 12:00 bu gibi durumlarda belirleyici nokta AM-PM ayrımından dolayı, 4 Mayıs dendiyse 4 Mayıs 00:00 Öğleden sonra kast ediliyor genelde özel bir belirleme yapılmadıysa. Yani yukarıda dediğim gibi akşam 19:00'da bizim değişiklikleri görmemiz muhtemel.
Yerel bir fiyatlandırma için fazla umutlanmamak gerek, ama umarım yanılırım.
-
Bugün TL desteği saat kaç gibi aktif olacak bilen var mı? Hala gelmemiş çünkü.
-
40 yılı bulur gıbıme gelıyo.
-
Herkeste bir hype var. Umarım üzülmeyiz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
inş
-
Bu arada @otomania nın dediği gibi muhtemelen 19.00 sularında filan gelecektir çünkü çoğu oyun firması o saatleri tercih ediyor.
-
Ya herkes yerel fiyatlandirma bekliyor ama adamlar oyle birseyden bahsetmedi bile. En guncel kurdan turk lirasina cevirecegiz demediler mi ben mi yanlis biliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aşağıdaki linkte blizzard shop servislerine 5 mayıs gece 2 ve 5 arasında bakım yapılacağı yazıyo. CET a göre.
Bu da bizde gece 3 ve 6 arasına denk geliyo sanırım.
Buna göre yarına kalacağız gibi geldi bana
blizzard supportThis week’s maintenance schedulehttps://eu.battle.net/support/en/article/breaking/21898767
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Mailde öyle bir şey yazmıyor güncel kur falan. Ukrayna, Gürcistan, Türkiye ve Kazakistan'a kendi para birimleri ekleneceği söylendi.
-
Olabilir.Bugün akşam belki yarın kesin diyebiliriz herhalde...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 4 Mayıs 2022; 12:9:33 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X