Şimdi Ara

Battlefield 4 AMD Görüntü Sürücüsü Yanıt Vermeyi Kesti ve Bu Durumdan kurtarıldı Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Benim pc'de battlefield 4 açıyorum oyunda kasma veya takılma falan yok ama oyunun tam ortasında oyun donuyor masaüstüne geçtiğimde ise
    ''AMD Görüntü Sürücüsü Yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtarıldı''
    diye yazı yazıyor görev yöneticisine bağlandığımda ise cpu %80-100 arası gözüküyor,
    driver 2-3 defa tamamen silip temizleyip tekrar yükledim fakat sorun aynı benim pc'nin cd'sinden kendi driver yükledim bu seferde oyundan fps alamaz oldum 7 fps gözüküyor şuan format atıp en güncel sürücüleri tekrar yükledim ve yine aynı durumla karşılaştım oyunun ortasında donuyor ve aynı hatayı veriyor,
    Konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilirmi?

• rastamo kullanıcısına yanıt
    İlk neden e.karti ikinci neden sıcaklık.
    Basit çözümleri deneyin:pcnizi güzelce temizleyin thermal macunlar eski ise yenileyin. e.kartınızı söküp pinlerini bilindik bir silgi ile silip deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er36po -- 2 Mayıs 2014; 19:52:21 >
  • Termal macunu yeniledim ve çok hızlı bir ek soğutucum var gerçi havalar ısındı fanın çok fazla etki yapıcağını zannetmiyorum yeni güncelleme gelirse onu yükliyeceğim şimdilik çalışma durumundayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.