Bildirim
battlefield bad company 2 yi indirmem lazım dostlar
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Steam den indir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
steam a da girilmiyor. eduroam ağı varya üniversitelerde. şimdi de vpn programı arıyorum ,bildiğiniz ücretsiz ve kullanışlı vp varsa söyleyebilirmisiniz, torrent ten indiricem artık başka çarem yok. aslında yandex disk veya bulut hizmetlerinden birinde bulsam iyi de aradım yok. -
ben yurtta CyberGhost VPN kullanıyorum free olarak çok iyi vpn bence freelerin arasında tek kötü yani belli saat sonra disconnect oluyo onu tekrar connect yapman gerekiyo oda sıkıntı değil bence.sunucu olarakda romaniayı yada polonyayı tercih etmeni tavsiye ederim -
hee oda olmazsa internet download managerı kur + ftp oyun sitelerindende çekebilirsin :) -
deniyim,, çok teşekkürler. -
önemli değil hocam bizim devlet yurdunda oluyordu inş olur :) -
Yurtta kalıyormuş ulan derslerini bu kadar düşünüyormusun anana babana yazık senin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben taşınabilir hdd aldım iktisat kütüphanesinin bilgisayarına bağladım origini indirdim ardından bf4'ü indirmeye bıraktım 2 saat sonra kapamaya ayarladım şifreyi falan da hatırlama dedim hesaptan kim olduğumu anlamasınlar diye. ertesi gün gidip hddye kopyaladım. Saniyede 4,5 mb indiriyordu.
Kablolu bağlantılarda bütün portlar açık galiba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X