Şimdi Ara

Battlefield V (2018) [ANA KONU] (436. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.958
Cevap
84
Favori
349.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 434435436437438
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En baş makrocu sensin be kral senden iyi makrocuyu görmüş olmalısın ki çıldırmışsın burda ahahahaha :D yalnız o kadar mesaimiz var bir anlatmadın şu makroyu nasıl yaptığını ayıp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • makrocuları takmıyom bile oyun csgodan beter hileci dolu Battlefield V (2018) [ANA KONU] 

• Eski karım konuya gelmiş

• Bf1 den sonra çok eleştirilmesine rağmen ben oyunu beğendim. Ama ne yazık ki çok fazla hile var. Tanklar için rifle class ta en iyi seçenek nedir? onu merak ediyorum. Rpg falan 20 damage yapıyor. Çok sinir bozucu. Eleman biniyor tank a 30-0 yapıyor. Ben binince 10 sn de patlatıyorlar.

• dinini kitabını seven varsa şu "KAR98 MASTERY IV" görevini nasıl yaptığını bana bi anlatsın bunun kolay bi yolu olmalı yaw deli olcam 1 hayat içinde o kadar adamı o kalabalık serverda vurulmadan sırt üstü haa bide unuttum kafalarından 1 maç içinde nasıl vuruyorsunuz merceği açar açmaz zaten slap bi snp görüyor parıltıyı indiriyor ulan 3 x mercek kullansam bu seferde kafalarına denk getiremiyorum 1 2 3 4 sayıyorum adamın biri geliyor indiriyor mangadanda kimse zaten sallamıyor kaldırmıyor herkes kendi derdine düşmüş kendine bi köşe seçmiş sil baştan bidaha ulan 1 haftadır bu göreve uğraşıyorum çıkamadım işin içinden. battlefield 4 de ne güzel bu tür görevler için sunucular vardı hallediyorduk 5 de böle sunucularda bulamıyorum gördüğüm bi assigmant sunucu var o da başka bi ülkede ping felan yüksek neyse giriym dedim oluyormu özel sunucuda görev olmuyormu onuda bilmiyorum girer girmez herif ban atıyor ya bunun bi kolayı olmalı ya siperlerde uzun soluklu çatışmaların geçtiği maplarda zaten snple bu kadar kill alınıyor onlardada belli bi rakama kadar alınıyor ölmeden tüm haritalara girdim köprünün üstü kıyı köşe bucak saklanmadığım yer kalmadı yok arkadaş adamın biri uzaktan dürbünü açıyor ben 1 saatte denk getiremiyorum sık allah sık sanki inadına yaparmış gibi geliyor tek kurşunla kafa. deli olacam ya

• Oyunu yeni aldım 1 saat kadar falan oynadım bf1 göre daha kolay adam vurulduğu için oyunu sevdim diyebilirim. Adam görmek ve vurmak pek sorun değil. Savaş atmosferi bf1 kadar iyi olmasa da idare eder oyun hızlı ve saf eğlence vaat ediyor. Silahların hepsinin açık olmasına şaşırdım oynadıkça silahları açmak daha iyi olabilirdi level atlamanın ne anlamı kaldı böyle? Oyunun optimizasyonu gayet iyi kasma donma olmadan akıcı bir şekilde oynanabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 7 Temmuz 2021; 9:34:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sen Aydınlatırsın Geceyi

Oyunu yeni aldım 1 saat kadar falan oynadım bf1 göre daha kolay adam vurulduğu için oyunu sevdim diyebilirim. Adam görmek ve vurmak pek sorun değil. Savaş atmosferi bf1 kadar iyi olmasa da idare eder oyun hızlı ve saf eğlence vaat ediyor. Silahların hepsinin açık olmasına şaşırdım oynadıkça silahları açmak daha iyi olabilirdi level atlamanın ne anlamı kaldı böyle? Oyunun optimizasyonu gayet iyi kasma donma olmadan akıcı bir şekilde oynanabiliyor.

Ben tüm silahlar açık olarak başlamadım. Nasıl oldu o iş? :D

• first9 kullanıcısına yanıt

Steam'den mi aldınız siz? Arkadaş Steamden "Battlefield ™ V Definitive Edition" olarak aldığı için belki hepsine sahip olmuştur.

• quote:

Orijinalden alıntı: torkema61

Steam'den mi aldınız siz? Arkadaş Steamden "Battlefield ™ V Definitive Edition" olarak aldığı için belki hepsine sahip olmuştur.

Bende origin 'de normal olarak almıştım. Steamde ea play var. Sanırım onda da definitive edition ea playde var. Originden silip steamden indirsem olur mu?

• Evet, Steam versiyonunda Definitive versiyonu var. Şimdi baktım, Origin'den Steam'e kayıt aktarma mevcutmuş ama yine de burada bilenlere sormak lazım.

https://www.thegamer.com/ea-will-let-you-cross-save-between-origin-and-steam/

• Evet steam'den aldım demek ki o yüzden tüm silahlar açıkmış. Silahlar içerisinde en çok madsen mg'i beğendim.

• Her sınıf için silah önerir misiniz?

Medicte type 2a oynuyorum. İyi gibi.

• like_sabrina diye bir oyuncu var Allahın belası çok iyi oynadığına ihtimal dahi vermiyorum hilenin önde gideni 0 vurulmayla a 100-150 adam vuruyor her oyun. Nasıl ban yemiyor anlamıyorum.

• first9 kullanıcısına yanıt

Medic zk

Support fg 42

Assault sturmgewehr

Sniper kar98k ve zh

• quote:

Orijinalden alıntı: Patren

Medic zk

Support fg 42

Assault sturmgewehr

Sniper kar98k ve zh

teşekkürler <3

• Oyun hala vasat mı? 10 günlük izinde indireyim diyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: whisper242

Bf 2042 tanıtımından sonra 2 tane elite ücretsiz olmuş 

Şaka gibi resmen, bunlara zamanında para verip aldık şimdi ise bedava, haritalar ücretsiz olduğu için bir nevi destek olalım dedik, oyunu yarım bırakacaklarını bilseydim 5 kuruş vermezdim. Bakalım bir sonraki WW2 oyunu ne zaman çıkacak, tahminime göre en geç 2026'da çıkarırlar gibi geliyor bana. Bunların niyeti anlaşıldı, kasıtlı olarak batı avrupa istilası ve Rus doğu cephesini yapmadılar. İleride BFV üzerine DLC çıkarır gibi oyun yaparlarsa çok tepki alırlar, umarım BF1 gibi yıkım görmüş haritaları çok sayıda olan ve büyük haritalara sahip olan, savaşın karanlık yüzünü iyi yansıtan, en baştan tasarlanmış, WW2 atmosferi güzel bir oyun olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 12 Temmuz 2021; 14:46:33 >

• görev yapıcak eggleri alıcak ekip arıyorum ilgilenen varsa orgin id: v58010 malüm tek başına yapılmıyor yabancılarlada anlaşacak kadar micde konuşacak kadarda İngilizcemiz yok

• Hanna ve Wilhelm elite'leri bugün BFV'e girerseniz bedava arkadaşlar. Yumulun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bandow -- 16 Temmuz 2021; 18:3:53 >
  • Oyunda oluk oluk hile var ya. Üstelik hile yapan türkler de çok fazla.

• 
Sayfa: önceki 434435436437438
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.