Şimdi Ara

Bayi LPG Beyni Değişimi Olması Lazım Derse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba aracımda landirenzo marka sistem var.

Cumartesi günü akşama doğru motor uyarı ışığı yandığı için kalibrasyon yapmaya uludağ otogaza gittim, taktılar kalibrasyon yaparken lpg devre dışı kaldı. gaz bittiğini ondan kapandığını düşündüm(bitmişte olabilir) orda çalışanlar kalibrasyonun iyi olduğunu bir sorun olmadığını söyledi kapandığı için o an kontrol edemedim

Sonra gaz aldığımda LPG nin çalışmadığını gördüm, pazartesi sabahtan tekrar gittim bağlantıda sorun olduğunu LPG nin beyninin bozulduğunu söylediler, fiyatınında 1400 lira olduğunu söylediler

Cumartesi sadece kalibrasyon için gitmiştim başka hiç bir sorun yoktu, bunu söylediklerindeki psikolojimi tahmin edebilirsiniz.Daha sonra başka bir şubelirine yönlendirdiler diğer şubede kalibrasyon ayarı yapmaya çalıştı ve aynı şeyi söyledi, 2-3 tane farklı eko taktı onlarda da LPG çalışmadı.Daha sonra beyni değişmesi lazım yada sistemi değiştirecez deyip kaputu kapattı.

Ben sorunun yazılımdan olduğunda ısrar ettim sonra tekrar bilgisayara bağladı ekonun yazılımını sıfırladı tekrar kurdu ve sorun çözüldü

Eğer ısrarcı olmasaydım 1400 lira boşuna verebilirdim, benzer bir sorun yaşayan olursa önce yazılımı sıfırlamalarını söyleyin denemekte fayda var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.